multilevel menu

Sabtu, 4 Julai 2015

Keistimewaan Premium Beautiful Elegance

Ramai dah pernah pakai Premium Beautiful Classic tapi masih ramai tertanya-tanya "Apa itu Premium Beautiful Elegance?"
Ini lah Premium Beautiful Elegance, warna dan fabriknya lagi lembut dan selesa dipakai. Rasa nak tengok lagi dekat boleh zoom gambar di atas ni..
Kebanyakkan wanita ingin kelihatan cantik dan anggun. Banyak sudut boleh kita kategorikan cantik dan anggun :
* Physical appearance facial features, hour glass body shape, healthy hair, skin, nails, etc
* Having a balance of IQ and emotion
* Wonderful character : positive attitude and behavior
Mana katerigori yang kita mudah nak ubah untuk jadi lebih cantik dan anggun, mestilah Physical appearance, betul tak?
Setiap orang bentuk memiliki bentuk badan yang berbeza, itulah realiti yang kita kena terima dan kebanyakkan wanita impikan bentuk badan hour glass tapi susah untuk kita kawal nafsu makan dan latih diri kita untuk kawal kalori dalam badan kita.
AMARAN....

Jangan baca kalau anda suka badan anda berlemak bertingkat-tingkat....


Tahukah anda?


Pakai Premium Beautiful Elegance boleh membantu membakar lemak sehingga 900 kalori untuk 1 jam...

Pakai konsisten 8 jam sehari.. Anda boleh membakar kalori sehingga 7200 kalori sehari... Wau, amazing!!

Mudah sangat nak kurus.. Semudah ABC... Pakai, sarung dan kancing...

Tahukah anda...
Berjoging = 700++ kalori sejam
Berbasikal = 650++ kalori sejam

Soo... compare la sendiri... nak yang mudah ke.. nak yang payah...


Penah tak u all alami keadaan macam dalam gambar ni? Lemak bertingket-tingket kat belakang badan.


Adui, badan besar tak apa, tapi sangat sedih kalau tengok badan kita macam ni kan... Nak pakai baju pun nampak sangat tak cantiknya... Spoil terus... Even, badan kurus pun ada yang alami keadaan camni okey.


Walaupun mereka ni jenis berbadan besar.. Tapi, badan mereka kemas dan siap ada curve lagi.. 


Ni la kaedahnya, pakai Premium Beautiful Elegance bagi lelemak tu hilang.. Sayangnya la kan... Baju dah superb cantik... Tapi, nampak lemak macam dah terlebih soda bikarbonat tu. Hilang mood terus kan.

Apa keistimewaan Premium Beautiful Elegance? Aisyah nak share kat u all ni, antaranya :
* Premium Beautiful Elegance promotes healthy blood circulation, increase metabolism and helps in effective slimming.
* This is due to the fact that the technology of Far Infrared (F.I.R) is woven into the fabrik of highest quality

Apa itu Far Infrared Rays (F.I.R)?


Far Infrared Rays ialah sinaran matahari waktu pagi...

Inframerah menghasilkan panas yang menyebabkan pembuluh darah membesar, meningkatkan suhu kulit, memperbaiki peredaran darah dan mengurangi tekanan jantung.

Tubuh manusia terdiri dari 70% air dan 80% dari darah adalah air. Sinar infra merah memiliki getaran yang sama dengan molekul air. Molekul tersebut akan pecah menjadi molekul tunggal yang meningkatkan arus cairan tubuh, sehingga meningkatkan oksigen dalam darah.

1. Mengurangkan kesakitan sendi, urat saraf.
2. Mencantikkan kulit.
3. Mengurangkan selulit
4. Mengurangkan stress.
5. Mengurangkan masalah sinus, resdung dan migraine.
6. Meningkatkan sistem imunisasi badan. Memulihkan selsema dan demam.
7. Meningkatkan metabolisme (600 kalori baker dalam 30 minit). Bila pengaliran mikro meningkat, racun dapat dibuang dari tubuh melalui metabolisme. Hal ini juga akan mengurangi beban hati dan ginjal.
8. Menyeimbangkan pH dalam tubuh.
9. Bertindak sebagai antioksida..Menyingkirkan toksik badan melalui peluh.
10. Anti penuaan.

Premium Beautiful Elegance bertindak dalam dua cara :
* Lemak-lemak di sekitar badan dialihkan ke tempat yang sepatutnya (melalui teknik alih lemak dengan betul)
* Lemak yang telah dialihkan, akan ditetapkan ditempat tersebut melalui long term wear

Buat u all yang teringin nak Aisyah sharekan tentang peluang jana pendapatan yang boleh membantu kita bebas masa dan bebas berbelanja, boleh je whatsapp Aisyah untuk Aisyah terangkan secara telus bagaimana u all boleh generate income 5k hingga 19k . Majoriti my team yang berniaga with Top Leaders Circle ni bermula dengan part time sahaja. Tapi makin lama buat in shaa Allah income CEO pun mampu kita capai.

Aisyah Zazuri 
014-338 9190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan