multilevel menu

Sabtu, 20 Jun 2015

Top Leaders Circle : Bonus Raya 2015

Tak pernah terfikir untuk dapat income sebegini rupa dalam bisnes ni.
Pada mulanya memang ada godaan yang cakap bisnes ni takkan ke mana. 
Tapi bila sendiri dah buat, tak cukup sebulan lagi mula bisnes, memang tepat 11 Jun 2015 

dah dapat dah FIRST INCOME untuk bisnes ni.

Memang terpaksa semak baki berkali-kali sebab tak percaya langsung dengan apa yang mata nampak pada skrin mesin ATM tu.
Alhamdulillah syukur sebab perasaan tak terucap dengan kata-kata dah.

memang bisnes bersama Sohonita Ikon Malaysia CONFIRM boleh ubah kehidupan secara TOTAL

Tapi hari ni Aisyah TERPAKSA kongsi juga dengan anda terutama buat yang 
dalam minda dia always ada rasa

"Ye ke...?"
"Boleh percaya ke...?"
"Buat bisnez tambah hutang..."
Bisnes TLC TIPU???





SOHONITA IKON MALAYSIA TIPU???
SAHAJIDAH HAI-O Penipu???

Biar bukti berbicara.
Ini merupakan income FIRST rakan kongsi kami, join tak sampai sebulan dah dapat merasa income kerja 25tahun. Dah terbukti apa yang kami share, berkenaan FINANCIAL FREEDOM itu bukan sekadar MITOS tapi dah terbukti.

Kalau yang ni income bagi bulan pertama, 
macam mana dengan yang dah join selama 1 tahun?
macam mana dengan yang dah join selama 3 tahun?
macam mana dengan yang dah join selama 5 tahun?
macam mana dengan yang dah join selama 10 tahun?



Walaupun kerja GOV, still fikir nak buat extra income. Sebab apa?
Sebab ekonomi sekarang memang tak cukup sekadar RM3000 sebulan. 
Kalau kerajaan pun cari extra income dengan GST, apa alasan kita untuk bersenang-senang???
Memang kita bersyukur dengan apa yang kita dah dapat, tapi Allah s.w.t selalu ingatkan kita supaya berusaha untuk capai yang lebih baik.

** 9/10 pintu rezeki daripada perniagaan.
** berniaga salah satu daripada cara-cara untuk murah rezeki.
** Nabi Muhammad s.a.w sebelum jadi Rasul, seorang businessman berjaya. Jika kita ikut jejak langkah Baginda s.a.w, bukankah kita dah ikut Sunnah Baginda???

Peluang untuk dapat jumlah DUIT RAYA ni terbuka luas,

Kami TLC berhasrat untuk kongsi peluang ni dengan semua.

Aisyah Zazuri
014-338 9190


Tiada ulasan:

Catat Ulasan