multilevel menu

Sabtu, 27 Jun 2015

Surat Cinta dari Company

Entry kali ni sambungan untuk entry pembahruan passport..Orang sibuk beli baju raya, Aisyah  sibuk nak renew passport..hehehe..Mesti ramai tertanya-tanya nak pergi mana lah si Aisyah dan suami ni kan..
Tak dahhhh!!!! Ni lah tempat kami nak pergi selepas raya nanti. Honeymoon time! Kami jarang honeymoon sebab nak honeymoon guna duit sendiri memang banyak kos nak kira..Penginapan, makan, transport lagi , itu belum lagi duit shopping untuk ke sana lagi..tapi bisness Aisyah ni nak pergi melancong F.O.C je..bawa badan je, tak perlu nak fikir perkara-perkara yang Aisyah sebut tadi..syok kan.lagi syok melancong 1 tahun 3kali, siapa tak nak kan..
Sesiapa yang berminat dan teringin nak join Aisyah untuk next trip jom.!!!


Aisyah Zazuri
014-338 9190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan