multilevel menu

Isnin, 11 Mei 2015

Top Agent Premium Beautiful di Kelantan

Aisyah nak kongsikan sedikit tentang Top Agent Premium Beautiful Siti Nur Hazwani di Kelantan ni...apa yang buat aisyah tertarik sangat dengan beliau ni, semangat yang ada dalam diri dia..Kalau ibu kepada tiga orang cahaya mata ni boleh buat part time dalam bisness ni memang aisyah kagum..Ada kerjaya hakiki sebagai seorang pendidik pula tu...Tipulah kan kalau aisyah cakap kesibukkan masa nak handle family dan bisness lagi..Apa pun kita sendiri yang nak kena pandai uruskan masa kita...Jawapan mula-mula beliau bagi "Aisyah, wani ni tak pandai nak meniaga tapi nanti aisyah ajarkan wani ye"..
Itu yang keluar dari mula beliau, bagi aisyah jika ada kesungguhan tak mustahil kejayaan akan datang pada kita..Aisyah hanya boleh bantu tapi tindakkan bermula dengan diri sendiri.

Masa tengah ada rebate ni ke main pulun borong lebih dari 10 set PB rakan kongsi aisyah ni..First income jangan cakap lah memang lebih dari 7k..Memang senyum lebar lah rakan kongsi aisyah di hari raya ni..
Sebelum kita nak jual kat orang lain mestilah kita kena cuba pada diri sendiri dulu kan..Masa aisyah tengok testimoni wani memang terkejut giler aisyah..Badan berisi jadi slim terus..Gambar baju hitam tu selepas 6bulan melahirkan anak ketiga...Ya Allah kalau tak pakai PB dari sekarang u all boleh bayangkan tak badan wani ni 2 tahun akan datang..Seram kan tengok..Baju kuning tu selepas 2 minggu memakai PB..senyum lebar bila baju lama boleh sarung kembali.




Ini lah antara pelanggan PB yang bertuah mendapat sentuhan dan service dari agent terlatih..Sebab nak pakai PB ni mesti dan kena ukur badan si pemakai dulu untuk dapatkan saiz yang betul dan keselesaan semasa memakai PB..Apabila selesa dan sesuai dengan saiz sendiri baru u all akan jadi jatuh cinta dan konsisten nak memakai selama 8jam sehari betul tak?
So bagi area Kelantan nak rasa sentuhan Top Agent Premium Beautiful Hazwani ni.

Nur Hazwani
019-959 9622
Atau direct saya 
Aisyah Zazuri 
014-338 9190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan