multilevel menu

Khamis, 7 Mei 2015

Kelas Minggu Pertama Bulan Mei 2015


Allahuakbar!
Allahuakbar!
Allahuakbar!


Memang macam mimpi bila 'living legend' mentor kami buat comeback di kelas malam tadi...memang speechless masing-masing....rasa tak nak balik nak terus dengar CDM Hajjah Siti Rohana bertazkirah....untung sangat bisnes nie bukan ilmu dunia jer ada dalam kelas nie malah ilmu akhirat juga!!! Wowwww....tak tau nak cakap apa lagi dah...!!!

"Ular menyusur di akar takkan hilang bisanya".. Itulah gambaran tepat untuk sifu kami yang sangat hebat ini..!! Semangat dan aura beliau sangat hebat dan cukup berbisa sehingga dirasai berketurunan lamanya..
Ya Allah kami bersyukur atas pertemuan ini dan moga ianya menjadi satu titik permulaan terciptanya pelbagai sejarah hebat selepas ini...!!
Moga dipermudahkan lagi jalan kami ini untuk menjadi usahawan Islam jutawan, dan khalifah yang berjaya dan diredhai olehNya dunia akhirat...
Aminnn Ya Rabb!!!
Dalam asyik fikir sangat kisah "orang tu buat tak jadi"...
Baik focus pada yang makin ramai terbukti menjadi-jadi kan..
Ini adalah group kami...!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan