multilevel menu

Sabtu, 9 Mei 2015

Free Gift Brooch Channel & Beg LV

REWARD FOR EXCELLENT!!!!
Siapa pun boleh dapat!!!!
Asalkan nak, saya sudi kongsikan. Saya pun teringin nak dapat. 
Bukan yang Made in China okay!!!!
ORIGINAL CHANEL.

BROOCH CHANEL CHALLENGE
Second month for Chanel brooch winner...May 2015...last kopek niii...selepas dah tak ada dah
Bestnya!!!!
Income tentu-tentu 10k !

Pehhhhh!!! Beg LV ORIGANAL!!!
Truthfully i'm not really into luxury bags - previously i did not appreciate the value plus rasa macam tak mampu dan baik simpan je duit tu

But now, this month TLC is giving away 1 LV handbag for FREE! semua ada chance ; equal grounds, yang baru, yang lama , yang belum start pun bolehhhhhh... Dah kalo orang nak bagi free..kita ambik jelah kann Aisyah 014-338 9190 for more info on how you can grab this!!!! 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan