multilevel menu

Isnin, 11 Mei 2015

Top Agent Premium Beautiful di Kelantan

Aisyah nak kongsikan sedikit tentang Top Agent Premium Beautiful Siti Nur Hazwani di Kelantan ni...apa yang buat aisyah tertarik sangat dengan beliau ni, semangat yang ada dalam diri dia..Kalau ibu kepada tiga orang cahaya mata ni boleh buat part time dalam bisness ni memang aisyah kagum..Ada kerjaya hakiki sebagai seorang pendidik pula tu...Tipulah kan kalau aisyah cakap kesibukkan masa nak handle family dan bisness lagi..Apa pun kita sendiri yang nak kena pandai uruskan masa kita...Jawapan mula-mula beliau bagi "Aisyah, wani ni tak pandai nak meniaga tapi nanti aisyah ajarkan wani ye"..
Itu yang keluar dari mula beliau, bagi aisyah jika ada kesungguhan tak mustahil kejayaan akan datang pada kita..Aisyah hanya boleh bantu tapi tindakkan bermula dengan diri sendiri.

Masa tengah ada rebate ni ke main pulun borong lebih dari 10 set PB rakan kongsi aisyah ni..First income jangan cakap lah memang lebih dari 7k..Memang senyum lebar lah rakan kongsi aisyah di hari raya ni..
Sebelum kita nak jual kat orang lain mestilah kita kena cuba pada diri sendiri dulu kan..Masa aisyah tengok testimoni wani memang terkejut giler aisyah..Badan berisi jadi slim terus..Gambar baju hitam tu selepas 6bulan melahirkan anak ketiga...Ya Allah kalau tak pakai PB dari sekarang u all boleh bayangkan tak badan wani ni 2 tahun akan datang..Seram kan tengok..Baju kuning tu selepas 2 minggu memakai PB..senyum lebar bila baju lama boleh sarung kembali.




Ini lah antara pelanggan PB yang bertuah mendapat sentuhan dan service dari agent terlatih..Sebab nak pakai PB ni mesti dan kena ukur badan si pemakai dulu untuk dapatkan saiz yang betul dan keselesaan semasa memakai PB..Apabila selesa dan sesuai dengan saiz sendiri baru u all akan jadi jatuh cinta dan konsisten nak memakai selama 8jam sehari betul tak?
So bagi area Kelantan nak rasa sentuhan Top Agent Premium Beautiful Hazwani ni.

Nur Hazwani
019-959 9622
Atau direct saya 
Aisyah Zazuri 
014-338 9190

Sabtu, 9 Mei 2015

Free Gift Brooch Channel & Beg LV

REWARD FOR EXCELLENT!!!!
Siapa pun boleh dapat!!!!
Asalkan nak, saya sudi kongsikan. Saya pun teringin nak dapat. 
Bukan yang Made in China okay!!!!
ORIGINAL CHANEL.

BROOCH CHANEL CHALLENGE
Second month for Chanel brooch winner...May 2015...last kopek niii...selepas dah tak ada dah
Bestnya!!!!
Income tentu-tentu 10k !

Pehhhhh!!! Beg LV ORIGANAL!!!
Truthfully i'm not really into luxury bags - previously i did not appreciate the value plus rasa macam tak mampu dan baik simpan je duit tu

But now, this month TLC is giving away 1 LV handbag for FREE! semua ada chance ; equal grounds, yang baru, yang lama , yang belum start pun bolehhhhhh... Dah kalo orang nak bagi free..kita ambik jelah kann Aisyah 014-338 9190 for more info on how you can grab this!!!! 

Khamis, 7 Mei 2015

Testimoni Hamil Selepas Sarung Premium Beautiful

Inilah bukti pelanggan yang hamil selepas sarung Premium Beautiful selama dua bulan.. Satu berita gembira yang dinantikan setiap pasangan yang sudah lima tahun menanti kehadiran cahaya mata yang bakal lahir bulan 10 nanti..Premium Beautiful ini direka khas 70% untuk kesihatan wanita..Kadang-kadang kita fikir kita sihat tanpa sebarang penyakit..tapi bila dah bergelar wanita macam-wanita penyakit yang kita sendiri tak nampak.

Kadang-kadang kita sukar hamil ada masalah dalaman yang kita tak nampak..so the best solution Premium Beautiful kerana ianya jimat dan sungguh berbaloi. Tak salah kita berusaha dan iktihar walaupun di luar sana banyak rawatan perubatan moden untuk mendapatkan zuriat tapi memerlukan kos yang amat tinggi. Premium Beautiful beli sekali pakai seumur hidup dan ada life warranty lagi itu.

Apa pun usaha itu penting dan selebihnya kita berserah dan berdoa kepada Allah kerana apa yang berlaku dengan izinNya juga.

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Kelas Minggu Pertama Bulan Mei 2015


Allahuakbar!
Allahuakbar!
Allahuakbar!


Memang macam mimpi bila 'living legend' mentor kami buat comeback di kelas malam tadi...memang speechless masing-masing....rasa tak nak balik nak terus dengar CDM Hajjah Siti Rohana bertazkirah....untung sangat bisnes nie bukan ilmu dunia jer ada dalam kelas nie malah ilmu akhirat juga!!! Wowwww....tak tau nak cakap apa lagi dah...!!!

"Ular menyusur di akar takkan hilang bisanya".. Itulah gambaran tepat untuk sifu kami yang sangat hebat ini..!! Semangat dan aura beliau sangat hebat dan cukup berbisa sehingga dirasai berketurunan lamanya..
Ya Allah kami bersyukur atas pertemuan ini dan moga ianya menjadi satu titik permulaan terciptanya pelbagai sejarah hebat selepas ini...!!
Moga dipermudahkan lagi jalan kami ini untuk menjadi usahawan Islam jutawan, dan khalifah yang berjaya dan diredhai olehNya dunia akhirat...
Aminnn Ya Rabb!!!
Dalam asyik fikir sangat kisah "orang tu buat tak jadi"...
Baik focus pada yang makin ramai terbukti menjadi-jadi kan..
Ini adalah group kami...!!!

Ahad, 3 Mei 2015

Cuti-Cuti Malaysia - Melaka River Cruise

Cuti Hari Buruh kali ni bersambung dengan Hari Wesak, cuti panjang sampai empat hari. Masa ni lah nak luangkan masa bersama keluarga macam tu juga Aisyah..So dah alang-alang adik ipar nak minta Aisyah jadi pemandu pelancong dia, Aisyah sekeluarga pun join sekali. Memang syok cuti sesama ni, lagi syok bila masing-masing memang kaki jalan. Memang tak rasa penat walaupun bawa anak-anak kecil ni berjalan..hihi
 Muka semua cool je, bot belum gerak lagi...Syahimie ambil feel sampai muka berkerut-kerut..hihi
 Baju ungu mak mertua Aisyah. Aduhhh pening kepala Syazwan tak sampai-sampai ni..lama betul dia bawa jalan sepanjang sungai Melaka ni..
 Baru nak mula gerak Saiful minum air kotak sampai habis..dahaga tunggu papa beli tiket lama sangat..hehehe
 Muka berkerut siap angkat tangan melambai anak buah berdiri semasa bot bergerak...tapi kang terjatuh je..marah-marah sayang namanya tu...huhuhu
 Macam lengkap kalau cik abang I ni kalau tak selfie bersama anak bujang sulungnya..Si abang tengah syok tengok gelagat penumpang-penumpang dalm bot ni..abah ajak selfie pula..hihihi
 Ini antara bangunan yang dihias cantik dengan mural di sepanjang sungai Melaka.
 Abang suka tengok pemandangan sepanjang Sungai Melaka sampai tak nak duduk.
Jambatan menyambungkan Panggung Bangsawan dengan Pirate Park.
 Bangunan Panggung Bangsawan Melaka.
 Monorail Melaka.
Selesai je naik River Cruise ada orang jual aiskrim kotak. Macam-macam rasa ada dijual, puas pun puas..Harganya RM2.00 satu cucuk tu..Sedapnya anak ibu makan aiskrim, habis tangan dan dahi pun jadi biru..hehehehe 
Harga tiket hari biasa RM10.90 je dewasa,
Kanak-kanak RM8.90.
Harga weekend RM15.90 dewasa.
Kanak-kanak RM10.90.