multilevel menu

Selasa, 28 April 2015

Testimoni Premium Beautiful

Inilah antara testimoni Premium Beautiful.

Kebanyakkan wanita akan naik berat badan apabila sudah berumahtangga, berada dalam keadaan stress, ada juga wanita belum berkahwin mengalami masalah berat. Majoriti wanita di Malaysia mengeluh nak turunkan berat badan dan telah cuba pelbagai untuk atasinya tapi masih tak berjaya juga.


Lagi-lagi wanita yang bekerja, memang tak sempat nak berdiet, bersenam semua...Pagi kat pejabat sarapan pagi, tengahari kawan ajak makan pergi makan lagi, habis kerja balik rumah masak, makan lagi,,sehari makan tiga kali sehari itu mesti dah jadi rutin harian.


Ada sesetengah orang pula apabila dah sibuk di pejabat makan tak kira masa sampai abaikan tentang diri sendiri. Kadang-kadang itu makan ikut sempat je, sampai tengah malam pun makan nasi. Macam mana turun berat badan macam ni kan?


Tengok kawan jaga berat badan pergi gym dan jogging tahan seminggu je..tapi berat badan turun 50gram je..baru 300kalori terbakar..kecewa habis..last-last malas nak fikir terus stop bersenam. Stress punya pasal makan coklat sambil buat kerja, balik kerja tengah malam makan nasi..Timbang punya timbang naik berkilo-kilo dan menjerit OHHHH TIDAK!!!!


Alamak sama pula situasi macam saya pula bila melihat naik berkilo-kilo...mana reaksi u all kalau melihat jarum penimbang? Alah u all, Aisyah dulu pun macam gambar yang nombor satu tu juga. Apa yang u all dah rasa Aisyah dah alami, kita semua sama je bercita-cita nak kurus macam dulu balik.

Mengikut statistik pengguna Premium Beautiful...


Pada kaum hawa, ibu-ibu, adik-adik, kakak-kakak kita yang mempunyai berat badan lebih 5 - 20 kg dari berat badan asal masih berpeluang untuk mendapatkan berat badan asal secepat 4-6 bulan selepas pemakaian Premium Beautiful secara konsisten.


Dari asyik fikir-fikir tanpa ada penyelesaian, terus hubungi Premium Beautiful Expert, beli satu set Premium Beautiful, pakai konsisten selama 8 jam kat badan!!! Settle masalah!! Tak kisahlah harga berapa pun, bayar gym lagi mahal!! Consume milk shake setiap bulan kononnya nak kurus cara murahlah kan, tapi kalau sebulan dah rm500, setahun dah rm6000.. Dah muak minum, teringin pulak makan nasi lauk tempoyak ikan patin, akhirnya badan pun naik balik tapi kali ni naik double pulak!! Oh laaahaiii!! 
Mula-mula pakai Premium Beautiful, target kalau dapat hilang seinci dua jadilah kan.. Tak pun hilang 2-3kg pun kira syukur dah.. 
Sekali dah pakai, ya Allah mana lelemak aku? Berat hilang 10kg? Hah 20kg? Wahhh punggung mantap macam JLO! Wooh, breast pula dah macam Kim Kardashian!! Double chin gue gi mane lohh!! Haritu bukan kt lengan ni ade lemak melambai-lambai ke? Lipatan-lipatan maut kat belakang badan ni pergi mane? Lelendut perut bekas bersalin macam dah tak ada je!! Selulit yang melilit kat peha ni dah hilang, ajaiblah!! Badan masa i anak dara pun tak macam ni skali tau!! 
Bukan setakat tu je.. Mane pergi migrain aku? Aik, bukan haritu stretch mark dah macam google map ke atas perut ni? Mane google map tu pergi? Pagi tadi rase period, tapi kenapa tak ada period pain pula? Sengal-sengal tulang belakang aku alih-alih tak ada ni, biar betul! Nape susu aku melimpah ruah ni, puaslah anak aku minum nanti! Wahh lancar je buang air besar..tak ada sembelit-sembelit lagi lah! 
Tulah antara dialog-dialog normal dari beribu-ribu pengguna Premium Beautiful kami satu dunia ni!! 
Result-result pengguna tsunami PB ni memang meletup habis..Masing-masing tersenyum lebar bila dapat berat badan dan bentuk badan yang diinginkan.

Jangan lambat-lambatkan sementara masih boleh diperbaiki cepat.. kenapa nak lambat-lambat kan?? :-)  












Tiada ulasan:

Catat Ulasan