multilevel menu

Jumaat, 10 April 2015

Kelas Mingguan

Ramai cakap wajib ke pergi kelas ni?

Jawapan Aisyah, kelas ni tak wajib pun tapi untuk jadi usahawan yang cemerlang perlu ada ILMU..tanpa ilmu umpama kita berjalan dilorong yang gelap..terkapai-kapai mencari cahaya untuk meneruskan perjalanan (seperti orang buta)..

Ingat setiap kata-kata mentor Aisyah, nak jadi seperti beliau boleh tak lakukan macam mana yang beliau buat..Serius Aisyah cakap ramai nak mengubah hidup biasa-biasa menjadi luar biar biasa tapi tindakan nak tak nak je..result pun nak tak nak je lah dapatnya nanti.


Apa perlu buat?
BUKTIKAN!!! Buktikan dengan tindakan...bagaimana kita nak MENGAJAR bila diri sendiri tak de daya nak pergi belajar dan di ajar...bila kurang jadi, maka tanpa sedar akan timbul SIKAP kurang ajar...resipi nak berjaya simple je, FOLLOW TINDAKAN mereka yang dah terbukti berjaya...sesat seinci menyimpang beribu batu...

Mode: Tak sabar nak belajar ilmu baru exclusive dari pakar IT ...segalanya PERCUMA! 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan