multilevel menu

Isnin, 16 Mac 2015

Seminar Diamond 2015

Lama pula dah update blog ni, last week Seminar Diamond Dolomite, bukan semua boleh join seminar ni hanya mereka yang dah bergelar DIAMOND sahaja..Belum sampai lagi Bangkok dah bagi gambaran bestnye tempat-tempat di sana.
Inilah speaker-speaker yang hebat yang beraksi pada seminar last week..Setiap yang berjaya ada cabaran yang mereka lalui..mereka juga melalui kegagalan..tapi bagaimana cara nak atasi hanya diri sendiri yang perlu mengawalnya. Bila kita berniaga and dapat product yang terbaik, kumpulan yang terbaik, syarikat yang terbaik dan yg paling best sifu yang terbaik confirmlah yang kita pun akan jadi yang terbaik.. Alhamdulillah syukur Ya Allah!! Mentor adalah gambaran masa depan untuk Aisyah dan my team.

Lautan merah hitam di Seminar of The Year!! Memang banyak seminar diluar sana, yang berbayar mahupun yang free.. Tapi uniknya seminar ini, keluar saja pintu dewan, dah terus nampak cara macam mana nk achieve kejayaan.. Bisnes yg hanya follow saja dan tak perlu nak fikir pun.. Follow dan achieve.. Thats all!! 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan