multilevel menu

Rabu, 7 Januari 2015

Premium Beautiful Set Berpantang





Semakin ramai ibu-ibu muda memilih Premium Beautiful sebagai set berpantang. Cara berpantang yang cukup mudah, selesa, dan cepat. Tanpa menggunakan banyak tenaga, hanya sarung je dah siap. Tak perlu lagi memakai bengkung yang terbelit-belit panjangnya. lagipun pakai bengkung biasa tu, ikatan cepat longgar dan kurang keselesaan.

Ibu-ibu yang sedang menanti hari bersalin atau yang sedang berpantang, boleh cuba set berpantang P Premium Beautiful. Cukup berbaloi, lepas habis berpantang pun boleh terus pakai sampai akhir hayat.

Kenapa Premium Beautiful adalah set pantang terbaik...??

SEBAB...!!!

* Mengeluarkan angin & darah kotor dalam badan

* Mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yg mengembang semasa mengandung.

* Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yg mengembang semasa proses bersalin.

* Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi.

* Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul2 dengan lancar.

* Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa (menggantikan proses tangas) dari rahim.

* Menyokong (menyengkak) rahim dari jatuh.

* Menyihatkan rahim dan memberi persediaan utk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron).

* Mengurangkan kesan stretch-mark (tanda2 hitam) akibat semasa mengandung atau menggaru perut semasa mengandung.

* Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan-bahan seperti param, tapel dan pilis.

* Melancarkan proses pembuangan air besar (sembelit terjadi apabila memakan jamu.

* Membanyakkan susu dan mengelakkan bayi dari cirit-birit akibat pemakanan jamu.

* Merawat luka-luka di dalam rahim maupun di luar.

* Menaikkan metabolisma badan membantu mengurangkan berat badan dgn cepat.

* Membentuk semula payudara, pinggul dan posture badan yg menarik.



Premium Beautiful sesuai untuk ibu menyusu
khas kepada para ibu dan bakal ibu-ibu yang bimbang susu badan yang makin hari semakin kurang. Niat kalau boleh nak menyusukan anak sehingga 2 tahun, tapi tersekat coz susu badan yang semakin kurang..
So, ape nak buat??
Jom para ibu di luar sana, sarung je long bra.. one set of Premium Beautiful.

Antara kelebihan yang ada pada Long Bra Premium Beautiful ialah :

-Memperbanyakkan susu ibu
-Menghalang anak dari mendapat kembung perut
-Cerahkan puting breast & sekitarnya
-Memejalkan breast
-Push 'up' breast yang kelihatan jatuh

Tak perlu fikir panjang dah, sarung je dari sekarang.


Aisyah Zazuri
014-338 9190



Tiada ulasan:

Catat Ulasan