multilevel menu

Rabu, 28 Januari 2015

Usahawan Premium Beautiful Kota Bharu

Alhamdulillah aisyah akan Kelantan bersama my mentor CDM Salleha untuk melebarkan empire di sana...sekiranya ada antara anda yang nak rebut peluang untuk menjadi sebahagian dari usahawan TLC boleh hubungi aisyah untuk kita set appointment...aisyah akan kongsikan bagaimana dari just nak side income je aisyah boleh terus dapat solid five figure income everymonth...five figure ni anda fahamkan, starting from RM10,000 above...Alhamdulillah...this is real business yang banyak sangat ubah 360 darjah kehidupan...apabila ramai yang mampu berjaya, mean kita juga boleh capai apa yang mereka dah capai 

Mudahnya nak jadi usahawan yang berjaya dengan TLC.
Nak ILMU FREE dengan besar hati mereka bagi
Nak PERSONAL TOUCH bila-bila saja mereka membuka pintu
Nak MELANCONG FREE setahun 3 kali company bagi
Nak BONUS BESAR tiap2 bulan boleh dapat
Siap ada SURPRISE GIFT dan PARTY lagi meraikan kejayaan setiap dari kami
YA ALLAH... tak tau nak cakap apa lagi.. 

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Jumaat, 23 Januari 2015

Free Traning Untuk Usahawan Cemerlang

Yeahhh!!!! Malam ni!!! Tak sabar nak dengar good news daripada my mentor...FREE TRAINING untuk anda yang nak bergelar usahawan online yang cemerlang...yang berminat nak belajar untuk berniaga dengan solid 5 figures income sebulan with TLC.


Aisyah Zazuri
014-338 9190

Khamis, 22 Januari 2015

Perbezaan Agen Dan Usahawan


Ada bezanya kalau jadi AGEN dan USAHAWAN
AGEN 
- Dari segi income dia biasanya dalam lingkungan ratus-ratus sebulan, sometimes boleh la dapat dalam seribu lebih
- Fokus agen, lebih kepada buat marketing untuk dapatkan sales
- Ada agen yang keluarkan modal, ada yang tak
- Kebanyakan agen ni, dia akan ambil stok ikut berapa customer nak, kadang-kadang tu jual dari katalog pun ada
- Agen ni kebanyakannya takut ambil risiko
USAHAWAN
- Ini berbeza, bukan sebab modal die lebih besar atau kecil tapi , usahawan akan ambil lebih risiko
- Alhamdulillah untuk usahawan yang mampu keluarkan modal, tapi ramai jugak usahawan yang bermula dengan modal kecil
- Usahawan ni yang betul-betul nak berniaga, dan percaya dengan rezeki 9/10 dari perniagaan
tak kedekut nak invest masa dan tenaga lebih - especially bagi yang tak ada modal..berusaha cari modal dari pelbagai sumber untuk jayakan perniagaan
- Fokus usahawan ada long term dah short term - bukan sekadar untuk balik modal sahaja, tapi visi die akan melangkaui apa yang die nampak untuk bisness dia 10 tahun akan datang
- Income usahawan memang at least 10 kali ganda dari agen smile emoticon
Pada aisyah, jadi agen dan usahawan ni sama je penatnya... tapi as usual, manusia memang suka jalan yang mudah dan tak banyak risiko.

Ada jugak yang bermula dari agen , seterusnya jadi usahawan berjaya, tapi tak ramai - KENAPA?
agen kebanyakannya akan "mati" sendiri - sebabnya, berapa lama kita ni larat nak buat selling SAHAJA?
maksimum pun 2-3 tahun kot?
lepas tu apa?

Sebagai bisness mentor, memang lebih mudah untuk mencanai protégé yang ada mindset untuk jadi USAHAWAN dari jadi AGEN smile emoticon

Just because, they are mentally ready to get INCOME, to be SUCCESSFUL, to RETIRE YOUNG AND RETIRE RICH

Jumaat, 16 Januari 2015

Premium Beautiful : Masalah Payudara Jatuh

Adakah anda mengalami masalah seperti berikut :-
.
>> Payudara mulai jatuh, kendur dan hilang bentuknya.
>> Perut buncit selepas bersalin dan sukar untuk disembunyikan 
>> Punggung tidak menarik, jatuh dan tidak semantap dulu
>> Mudah gemuk berat badan cepat meningkat walaupun makan
sedikit
>> Pengambilan hormon perancang membuatkan anda makingemuk
.
Anda memerlukan penyelesaian di atas tanpa kesan sampingan ?




.
Kami ada pilihan Korset Yang TERBAIK dan TERBUKTI membantu
ramai pelanggan kami mendapatkan bentuk badan yang diidamkan.
.
Sebagai Wanita bekerjaya, pastinya anda agak sibuk dengan Urusan Harian - Bekerja, Jaga Anak, Memasak, Kemas Rumah... dan macam2 lagi lah!
.
Dah tu bila nak bersenam? Macam mana nak jaga badan supaya si dia selalu sayang? hishhhhhh
.
Kini Tidak perlu risau lagi bila KAMI MENAWARKAN ANDA KORSET PREMIUM BEAUTIFUL PILIHAN NO. 1 di MALAYSIA pada Harga Mampu MILIKI di PASARAN!


AISYAH ZAZURI
014-338 9190


Rabu, 7 Januari 2015

Premium Beautiful Set Berpantang





Semakin ramai ibu-ibu muda memilih Premium Beautiful sebagai set berpantang. Cara berpantang yang cukup mudah, selesa, dan cepat. Tanpa menggunakan banyak tenaga, hanya sarung je dah siap. Tak perlu lagi memakai bengkung yang terbelit-belit panjangnya. lagipun pakai bengkung biasa tu, ikatan cepat longgar dan kurang keselesaan.

Ibu-ibu yang sedang menanti hari bersalin atau yang sedang berpantang, boleh cuba set berpantang P Premium Beautiful. Cukup berbaloi, lepas habis berpantang pun boleh terus pakai sampai akhir hayat.

Kenapa Premium Beautiful adalah set pantang terbaik...??

SEBAB...!!!

* Mengeluarkan angin & darah kotor dalam badan

* Mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yg mengembang semasa mengandung.

* Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yg mengembang semasa proses bersalin.

* Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi.

* Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul2 dengan lancar.

* Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa (menggantikan proses tangas) dari rahim.

* Menyokong (menyengkak) rahim dari jatuh.

* Menyihatkan rahim dan memberi persediaan utk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron).

* Mengurangkan kesan stretch-mark (tanda2 hitam) akibat semasa mengandung atau menggaru perut semasa mengandung.

* Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan-bahan seperti param, tapel dan pilis.

* Melancarkan proses pembuangan air besar (sembelit terjadi apabila memakan jamu.

* Membanyakkan susu dan mengelakkan bayi dari cirit-birit akibat pemakanan jamu.

* Merawat luka-luka di dalam rahim maupun di luar.

* Menaikkan metabolisma badan membantu mengurangkan berat badan dgn cepat.

* Membentuk semula payudara, pinggul dan posture badan yg menarik.



Premium Beautiful sesuai untuk ibu menyusu
khas kepada para ibu dan bakal ibu-ibu yang bimbang susu badan yang makin hari semakin kurang. Niat kalau boleh nak menyusukan anak sehingga 2 tahun, tapi tersekat coz susu badan yang semakin kurang..
So, ape nak buat??
Jom para ibu di luar sana, sarung je long bra.. one set of Premium Beautiful.

Antara kelebihan yang ada pada Long Bra Premium Beautiful ialah :

-Memperbanyakkan susu ibu
-Menghalang anak dari mendapat kembung perut
-Cerahkan puting breast & sekitarnya
-Memejalkan breast
-Push 'up' breast yang kelihatan jatuh

Tak perlu fikir panjang dah, sarung je dari sekarang.


Aisyah Zazuri
014-338 9190



Khamis, 1 Januari 2015

Welcome Tahun 2015

Alhamdulillah diberi lagi kesempatan untuk meneruskan hidup ini lagi..Rasa macam tak percaya dah masuk tahun 2015. Permulaan tahun baru dan semestinya azam baru. Terima kasih buat insan-insan yang cukup istimewa yang sentiasa berada di sisi aisyah sehingga kini. Tanpa anda, aisyah mungkin di zon yang lama tanpa ada perubahan dalam hidup ini.

"Tiada waktu yang tepat untuk bermula. Kalau kita terus menunggu, kita akan penunggu untuk selama-lamanya."