multilevel menu

Ahad, 27 Disember 2015

Testimonial Berpantang Bersama Premium Beautiful

Kenapa Premium Beautiful??? Premium Beautiful terbukti sangat membantu mencantikkan bentuk badan dalam masa yang singkat dan sangat selamat. Ni antara testimonial berpantang bersama Premium Beautiful.

Paling best bila ada jaminan baik pulih FREE je seumur hidup...tak pernah lagi rasanye ada company jual baju dalam yg accept lingerie yang koyak untuk di repair PERCUMA



Testimoni terbaik! Sebulan pakai terus susut berat badan...Instant shaping! Terus push up apa yang makin jatuh...best pakai Premium Beautiful ni sebab lemak terus kena lock supaya duduk di wilayah yang sepatutnye....Ramai yang terpaksa hilang inci tanpa kesan yang menyakitkan.


Semua di luar mungkin kurus...TAHNIAH! Tapi percaya tak bonggol-bonggol tak sekata pasti memberi effect kurang cantik pada diri especially dibahagian dada dan pinggang lebih-lebih wanita yang sudah ada anak lebih dari seorang...Aisyah sendiri dah rasa berpantang bersama Perimum Beautiful tak sampai 44 hari berpantang dah boleh dapat bentuk badan idaman.

Kenapa Premium Beautiful Terbaik Untuk Ibu Selepas Bersalin:
*Mengeluarkan angin dalam badan

*Mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa mengandung

*Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa proses bersalin

*Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi

*Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul-ketul dengan lancar

*Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa (menggantikan proses tangas) dari rahim

*Menyokong (menyengkak) rahim dari jatuh

*Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron)

*Menghilangkan stretch mark akibat semasa mengandung atau menggaru perut semasa mengandung

*Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan2 seperti param, tapel dan pilis

*Melancarkan proses pembuangan air besar (sembelit terjadi apabila memakan jamu)

*Membanyakkan susu dan mengelakkan bayi dari cirit-birit akibat pemakanan jamu

*Merawat luka-luka di dalam rahim mahupun di luar

*Menaikkan metabolisma badan membantu mengurangkan berat badan dgn cepat

*Membentuk semula payudara, pinggul dan posture badan yang menarik

*Wanita bersalin 'ceasarian' (kerana tidak boleh bertungku,memakai ubat dan sebagainya) paling digalakkan memakai Premium Beautiful untuk menyihatkan semula rahim anda dan mengelakkan buncit di bawah perut.

wink emoticon
Jom kemaskan badan dengan hanya TUKAR BAJU DALAM 


Premium Beautiful special offer...!!! Untuk special price sempena hari ulangtahun perkahwinan Aisyah, boleh la cepat-cepat contact Aisyah ye.

Selasa, 22 Disember 2015

Warung Kurnia Ibu Pasir Mas, Kelantan


Sebelum naik flight sudah tentu suami tercinta Aisyah ni lah hantar isterinya ke lapangan terbang KLIA..Insan yang menjadi tulang belakang Aisyah dalam bisnes ni..:-)


Sejak dah ada rakan kongsi di sini, dah jadi negeri ketiga selepas Johor dan Melaka..Setiap kali sampai Kelantan mesti rakan kongsi Hazwani dah siap-siap tunggu kat airport Kota Bahru..Sambil bisnes sambil jalan-jalan cari makan kat sana. Kalau tak buat bisnes ni memang Aisyah pun tak pergi Kelantan juga rasanya..indahnya bisnes ni sambil membantu orang diluar sana buat side income dapat juga mengeratkan ukhwah sesama umat Islam.

Selepas habis "Personal Coaching" untuk setting plan tahun 2016, rakan kongsi Aisyah yang Uswatun ni bawa jalan-jalan cari makan yang popular di sini.

 Ni antara menu yang popular di sini, Mee Celup..Rasanya memang sedap dan harganya memang mampu milik..:-)

Ni pula Mee Celup Campur, yang ni campur dengan bihun, mee dan kuey teow..ada daging dalamnya..makan satu mangkuk memang tak cukup sebab apabila dah rasa mesti nak tambah lagi..hehehehe

Pekena Coconut Shake perisa Jagung ni mahu memang laju lah bersama Mee Celup..Pehhh!!!
Kalau tekak rasa nak makan masam-masam, Aisyah cadangkan makan Mee Tomyam  ni, memang sedap sangat...isi ayam ayam serta udangnya besar-besar.

Keropok lekor ni memang sedap makan panas-panas...RM1.00 (5pcs) memang murah kan, besar-besar macam ni...makan RM3.00 pun dah kenyang..Betul lah orang cakap, Kelantan ni memang syurga makanan...semuanya sedap-sedap dan murah.

Warung ni terletak tengah-tengah perkampungan..nampak biasa-biasa je tapi pengunjung yang datang sini memang tak putus-putus.

Alhamdulillah dah perut kenyang, jom kita balik..sambung esok pula. Bagi sesiapa yang ingin mencuba menu yang sedap di Warung Kurnia Ibu bolehlah datang di alamat ni,

WARUNG KURNIA IBU
W1/20, Lorong Shell
Jalan Pengkalan Pasir
17000 Pasir Mas
Kelantan Darul Naim

Masa Urusniaga
10.00 A.M - 6.30 P.M

Hari Cuti : Jumaat


Isnin, 7 Disember 2015

Promosi Premium Beautiful Sempena Happy Anniversary

Semalam genap usia pernikahan Aisyah dan suami selama 6tahun..Rasa bersyukur tak terhingga apabila insan yang Aisyah sayang masih berada depan mata dan kasih sayangnya tak pernah berubah walaupun sedikit. Gambar ni saat hari pernikahan kami, gemuruh nak bergelar seorang isteri itu Tuhan je tahu..tapi rasa bahagia sangat-sangat sebab Allah pertemukan jodoh yang sungguh indah dalam hidup Aisyah.
Shopping musim promosi macam ni memang best kan...memang bijak la anda yang shopping sesuatu yang boleh pakai lama...paling best adalah anda shopping baju dalam yang boleh guna untuk jangka masa panjang dan boleh buatkan anda makin slim dan AWET MUDA...tolak dulu kejap handbag kasut gadget dress...selamat kan diri sendiri dulu dari membesar dengan jayanya pada tahun 2015 nanti...jom jaga badan...biar badan sihat so nak beribadat pun tak terkulat-kulat wink emoticon

Premium Beautiful special offer...!!! Untuk special price sempena bulan Happy Anniversary, boleh la cepat-cepat contact Aisyah ye :-) wink emoticon 

Selasa, 1 Disember 2015

Welcome December
Bulan akhir dalam tahun 2015..masa still akan pergi tinggalkan kita..masa yang terbuang memang tak kan kembali lagi..

Jangan sesekali SAY NO pada diri sendiri jika tak lakukan sehabis baik..Jadi teruskan usaha, untuk habiskan azam tahun ni..💪💪💪

Motivasi dari luar ibarat kereta yang ditolak. Kereta akan bergerak selagi ada orang tolak. Pergi nya perlahan dan sangat struggle.

Motivasi dari dalam ibarat kita start enjin kereta, enjin kereta yang gerakkan kereta. Pergi nya laju dan jauh lebih bertenaga.

Mentor, kelas, seminar boleh inject turbo, bagi motivasi pada kita tapi itu hakikatnya motivasi dari luar yang bersifat sementara.

Kejayaan yang kita mahu mesti datang dari dalaman kita sendiri. Kita mesti jelas APA YANG KITA NAK. Bila kita betul-betul nak kan sesuatu, tiada alasan yang akan terkeluar dari diri kita melainkan cari jalan bagaimana nak capai.

Moral of story: Kalau kita mudah mengalah, bermakna kita bukan mengejar impian sebenar kita. Cari dan gali. Apa sebenarnya HOT BUTTON kita? Apa sebenarnya yang kita NAK?

Bisnes hanyalah TOOLS kita nak mencapai impian kita.

Isnin, 30 November 2015

Premium Beautiful : Kelebihan Far Infrared Rays (FIR)

TAHUKAH ANDA? 

Premium Beautiful telah disulam dengan bebenang kualiti tinggi yang telah disuntik Far Infrared Rays (FIR). Apa kelebihan FIR tersebut pada Premium Beautiful berbanding korset biasa yang lain?

✔ FIR adalah gelombang seumpaya cahaya matahari pagi yg mengandungi banyak vitamin D. 1 jam kita berjogging, 300 kalori akan dibakar. TETAPI dengan 1 jam pemakaian Premium Beautiful, 900 kalori akan dibakar. 

✔ FIR mampu merencatkan sel kanser dan mengecutkan breast lump. Ramai pengguna Premium Beautiful telah mendapatkan rawatan awal kanser sebelum berlarutan ke stage yg lebih kronik. 

✔ FIR juga membantu penghantaran nutrient ke seluruh badan dan ini dapat mengelakkan pengguna daripada gastrik. 

✔ Haba yang mengalir mampu mengembangkan pembuluh darah dan mengaktifkan kilang susu. Amat digalakkan untuk para ibu yang baru bersalin dan berpantang. 

✔ FIR tembus ke dalam badan kita sedalam 3 inci, jadi ia mampu melancarkan peredaran darah dan menstabilkan suhu badan. Sesuai utk atasi Masalah asthma yang amat sensitif pada kesejukan. 

✔ FIR telah pun banyak digunakan dalam bidang perubatan kerana fungsinya yang amat banyak. Malah kebaikan FIR juga telah diaplikasikan di kebanyakan spa-spa terkemuka.

Kerana itu Premium Beautiful ialah pelaburan yang amat menguntungkan. Produk kualiti tinggi diiktiraf Superbrand dengan jaminan warranty SEUMUR HIDUP. 70% kesihatan + 30% kecantikan = 100% Keyakinan CONFIRM INSYAALLAH!

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Ahad, 29 November 2015

Premium Beautiful Meremajakan Wanita 40-an

These kakaks rampings will turn 40 next year!
- ada yg turun jeans size from 29 to 25
- ada yang turun berat from 70kg to 45kg
- ada yg siap lengan sekali kurus heheh
- baju dari size M jadi XXS

Beauty, Health , Confidence with Premium Beautiful


Rahsia kakak-kakak kita kekal slim sampai sekarang.
Kalau tak pakai Premium Beautiful ni, mahu badan naik macam kena pam, sebab Aisyah pun jenis kuat makan.
Berbaloi invest Premium Beautiful, sebab dah pakai 5 tahun. Lagi-lagi Premium Beautiful Elegance, rasa macam berangin je apabila pakai.


Jika anda idamkan bentuk badan macam kakak-kakak ni, harga promosi untuk masih berjalan lagi. Jangan malu-malu untuk hubungi Aisyah. 

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Khamis, 26 November 2015

Promosi Harga Premium Beautiful Hujung Tahun 2015

Sekejap je dah nak masuk bulan Disember kan...So sempena nak penghujung tahun 2015, Aisyah nak bagi harga promosi Premium Beautiful giler-giler..Sebelum itu, Aisyah nak share sedikit testimoni hot yang memang Aisyah sendiri rasa cemburu dengan transformasi akak ni.
✔Pakai Premium Beautiful selama 15tahun
✔Umur 43tahun
✔Anak-anak dah besar

Menangis tengok shape akak kita ni😂 Ingatkan anak dara rupanya mak dara..penangan pakai PB ni memang TERPAKSA awet muda 😍

Kalau nak diet manalah sempat dengan nak handle anak-anak lagi..pehhh!!! Ni kalau cik abang tengok pun confirm meleleh air liur...😅
Nak cabar diri juga untuk lagi kurus dari akak yang berumur 43tahun tu..bukan rasa tak bersyukur dengan berat badan sekarang..Alhamdulillah so far baju zaman anak dara still boleh pakai lagi..tapi masih nak slim lagi sikit..

Nak jaga pandangan mata cik abang supaya isterinya still cantik No 1 dalam dunia..hahaha...statement tak boleh tahan kan..

Wanita manalah nak kembang setaman kan..tapi takkanlah nak redha je kan..Aisyah memang tak sanggup!!!

Biarlah orang cakap Aisyah ni jenis pentingkan penampilan ke apa..yang penting suami mesti nampak wife dia cantik je..hehehe..

Itu Aisyah lah kan...ok Aisyah nak share sikit tips jaga berat badan Aisyah..simple jeeee...

1) Pakai Premium Beautiful setiap hari selama 8jam
2) Banyakkan minum air masak.
3) Teruskan makan nasi sehari 2kali..(tapi Aisyah 3kali..hehehe)
4) Hujung minggu riadah kalau ada masa untuk keluarkan peluh..tapi Aisyah dah kerap riadah setiap hari dengan hero-hero Aisyah..
5) Makan buah-buahan seperti anggur atau epal
6) Tidur mesti cukup

Ni yang aisyah amalkan setiap hari..tapi bila anda pengguna tegar Premium Beautiful jangan takut dengan masalah berat badan sebab Premium Beautiful menjalankan kerjanya 1jam 900kalori hilang dalam badan anda..sebab tu kalau anda tengok pengguna Premium Beautiful makan nasi lebih dari kuantiti diet..hehehe..


Aisyah buka harga kasih sayang sehingga bulan Disember 2015 untuk anda semua yang inginkan slim tanpa ada kesan sampingan..

Aisyah Zazuri
014-338 9190


Rabu, 25 November 2015

Majlis Ulang Tahun ke-23

Sempena Majlis Ulang Tahun syarikat yang ke-23, salah satu anugerah "EXCELLENCE AWARD 2015" dirangkul oleh my mentor Salha Zain..terharu dan rasa bertuah menjadi salah seorang protega beliau. 


Dalam masa 6 tahun menceburi perniagaan ini, beliau melahirkan pewaris cemerlang TLC Master Trainers yang mengikut jejak langkah beliau - InsyaAllah Aisyah coming soon




Tahniah kak Salha Zain dari kerja bank bertukar suri rumah berkerjaya yang memegang income 6angka setiap bulan dan menjadi pemimpin yang berjiwa kental pada kami di Top Leaders Circle 



Setiap manusia di muka bumi telah ditentukan dengan rezeki masing2 oleh Allah.
Cuma, bila Aisyah dalam business nie, Aisyah diajar untuk sentiasa bersangka baik dalam apa jua keadaan.
Bersangka baik dengan setiap perancangan Allah.
Tak semua orang akan jumpa peluang yang sama.

Cuma, bila Allah dah datangkan satu peluang pada kita, mungkin itu tandanya Allah nak bagi rezeki yang sangat besar buat kita.
Terpulang kepada kita untuk menilai sesuatu peluang tersebut.
Bila kita fikir yang baik-baik, yang baiklah akan datang pada kita.
Jangan selalu memberi alasan, kerana alasan itu yang membuatkan kita akan stuck selama-lamanya kat tempat yang sama.

"BE STRONGER THAN YOUR STRONGEST EXCUSE"

Selasa, 17 November 2015

O Group Bersama Mentor CDM Salleha

Warna ceria seperti dalam hati yang sentiasa ceria..Dalam apa jua situasi yang kita alami, jangan lupa senyum...senyum itu sedekah..so kalau muka kita masam je rezeki nak dekat pun terus lari..Hari ni bestnya nak jumpa dengan my mentor, bagi Aisyah mentor Aisyah dalam bisnes merangkap segala-galanya..beliau memang seorang yang sabar dalam membina Aisyah berjaya dalam bisnes ni.

Sebelah kanan sekali itu rakan bisnes Diana Dee, tengah-tengah my mentor CDM Salleha comel je orangnya dan lemah lembut...tapi dalam kelembutan tu ada ketegasannya..Aisyah tak kisah atas apa jua teguran yang beliau berikan pada Aisyah...nak jadi berjaya mesti kena turunkan EGO, buang PANGKAT jauh-jauh baru boleh jadi..:-)

Rakan bisnes Aisyah ni memang salah seorang yang bulat hati..Tak pernah cakap TIDAK kalau Aisyah ajak jumpa mentor...sebab aura jumpa orang berjaya ni memang lain sangat-sangat...memang wajib tiru bulat-bulat tindakan beliau baru nampak result nya..

I love my life 

Ramai orang kata "saya tak suka duit, duit bukan segalanya, duit tak boleh beli bahagia"
Tapi agak hairan kenapa mereka sanggup berkerja melebihi 8 jam sehari? 
Betul ke kalau tak ada duit rumahtangga akan bahagia dan aman damai...tipu lah kalau orang cakap macam itu...boleh ke sara anak-anak dan isteri tanpa duit..beli beras pun pakai duit..pampers, susu tak perlu beli dengan duit ke?

Zaman sekarang kalau gaji RM3,000 pun memang tak akan cukup...duduk Malaysia tapi yang lagi kaya warga asing sedangkan kita miskin nak beli rumah pun tak mampu..nak saving pun awal bulan masuk, tengah bulan keluar...Jadi duit bukan segala-galanya ke? Jika anda yang tercari-cari peluang untuk buat extra income secara online dan perlukan guide jangan malu-malu hubungi nombor tertera di bawah...

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Khamis, 5 November 2015

Testimoni Premium Beautiful

Aisyah nak share entry kali ni dengan pelbagai testimoni Premium Beautiful sebab kebanyakkan orang di luar sana beranggapan memakai korset Premium Beautiful ni :

* Susah nak bernafas
* Bergerak macam robot
* Susah nak buat air kecil dan besar
* Tetulang mencucuk pada badan
* Bila pakai boleh terlipat-lipat bengkungnya
* Susah naik pakai

Kalau Aisyah senaraikan memang banyak lah tapi ni lah antara kerisauan yang anda rasa bila dengar korset Premium Beautiful.

Kak Ros ni mempunyai masalah perut buncit, normal la kan seorang wanita yang dah mempunyai tiga orang anak..Akak ni orangnya comel je..tapi kalau dah tiga-tiga anaknya bersalin czer so boleh bayangkan macam mana perut akak ni..Memang nampak beza sebelum dan selepas pakai..pandai kan Premium Beautiful sorokkan lemak-lemak jahat ni.


Dari pengalaman Aisyah sendiri, bila jadi pengguna tegar Premium Beautiful ni, rasa lebih teruja sebab seluar zaman anak dara jadi longgar..Terpaksalah Aisyah cari seluar baru..tapi memang rasa happy sangat-sangat sebab petanda I DAH SLIM!!!


Testimoni Hazwani dari Kelantan ni, baju hitam tu selepas dia bersalin anak ketiga..Ya Allah nampak beza yang amat ketara bila Premium Beautiful diamalkan bersama cozuma ni..menjimatkan dan tak menyakitkan badan langsung...ke main tersenyum bila dapat sarung baju-baju lamanya.

Wahhh ni ibu beranak dua, baju warna pink sebelum pakai Premium Beautiful, boleh bayangkan tak kalau 2tahun lagi dia tak ikhtiar dengan masalah berat badan dia confirm dia tak akan boleh cekak pinggang macam baju coklat...keyakinan nak bergambar pun rasa kurang.

Asyik cerita mak-mak orang je kan...ok ni yang ni anak dara..Simaa ni pakai Premium Beautiful ni sebab terlalu kurus..kurus sangat pun tak cantik juga kan..tak ada shape dan berat badan kurang ideal..So bila konsisten bersama Premium Beautiful ni terus nampak berat badan yang semakin berisi dengan ketinggiannya..tiada lagi gelaran TIANG LAMPU..

Ni Silawati yang memang dari zaman anak dara kurus...dah kahwin pun still kurus juga..tapi Silawati ni pakai Premium Beautiful selepas berkahwin 2tahun tak juga menimang cahaya mata..so selepas konsisten memakai Premium Beautiful tak sampai setahun dia dan suami menerima berita gembira yang dinanti-nantikan selama ni. Alhamdulillah, Aisyah pun tumpang gembira untuk u all berdua.


Kak Bzah ni mengalami masalah perut buncit walaupun dia seorang yang kurus..nak pakai baju tu rasa kurang yakin bila perut terbonjol keluar..tak nak orang tegur "pregnant ke?"...seram kan dengar soalan orang bertanya begitu..Alhamdulillah masalah perut buncit tiada selepas bersama Premium Beautiful.


Ni testimoni ibu bersalin czer juga..sebenarnya ramai ingat kalau bersalin czer tak boleh nak slim dan cantik macam orang bersalin normal..itu tanggapan yang salah sama sekali..dengan Premium Beautiful tidak ada yang mustahil.

Mesti ingat Safriza ni jadi slim pergi Slim Centre buat rawatan sedut lemak kan..itu yang terus slim kalah model tu ye...hehehehehe..Memang jawapannya salah sama sekali...Safriza ni kurus bersama Premium Beautiful je..Biasalah kalau stress kerja asyik makan non stop..itu yang badan macam dipam-pam tapi bila non stop pakai PB memang menangis Aisyah tengok perubahan si Safriza ni.






Ni antara testimoni client by whatsapp meluahkan perasaan happy dengan perubahan dari segi kesihatan dan secara tak langsung memberi kecantikkan pada diri mereka untuk tampil dengan penuh konfiden.

Jika anda di luar ingin tercari-cari produk untuk turun berat badan dengan selamat tanpa ada kesan sampingan memang Aisyah syorkan Premium Beautiful. Inilah pilihan bijak yang u all tak akan menyesal bila Premium Beautiful tersarung dibadan nanti.

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Selasa, 27 Oktober 2015

Kelas Mingguan Top Leaders Circle

Aisyah rasa macam tak lengkap hidup ni kalau tak jejakkan kaki ke majlis ilmu di Dolomite. Masa ni Aisyah dengan adik bongsu Aisyah teman Aisyah untuk menaiki bas ke Kuala Lumpur..Aisyah ni bukan tak tahu memandu tapi kalau pergi tanpa suami memang Aisyah selesa menggunakan pengangkutan awam je..Cepat sampai, tak terseksa jauh dan terus tuju tempat yang ingin Aisyah pergi...lagi satu keselamatan terjaga setakat ni...Alhamdulillah.

Yeahhh!!! Sampai juga ke taman syurga ni..Memang rasa penat semua hilang bila dikeliling dengan orang-orang minda positif..Kelas ni tidak diwajibkan tapi untuk mengekalkan income 5angka wajib ada ILMU.


Paling suka bila pergi kelas sebab boleh jumpa ramai orang yang datang dari pelbagai latar belakang.

Ni kak Lynn. Bukan orang biasa-biasa tau. Beliau ni actually seorang CEO company Manufacturing beliau sendiri. Beliau juga pewaris tunggal Restoran Sari Ratu yang ada cawangan di seluruh Malaysia. Memang terkejut bila dengar pasal background beliau.

Eventhough beliau dah ada bisnes sendiri, beliau still buat bisnes Premium Beautiful. Beliau suka bisnes ni sebab boleh add value pada orang lain. Boleh bantu ramai orang dengan bisnes ni. 

Fuh! Kagum dengan beliau. 


Safriza ni Ex HR Manager dari Oil & Gas Company gergasi di Malaysia. Tapi sekarang Safriza dah buat full time bisnes jual baju dalam Premium Beautiful.

KENAPA???
Bila dah buat bisnes ni, baru rasa nikmatnya. 
Sebelum buat, sebelum tahu, jeling-jeling pun tak mahu..

My direct mentor CDM Salleha, beliau seorang yang cukup sabar mencanai Aisyah hingga hari ni..Perhatian dan ilmu yang diberikan macam seorang mak membesar dan mendidik anaknya untuk berjaya macam beliau. Inilah sebab AIsyah sayang sangat dengan bisnes ni, sebab mentor umpama lilin yang menerangi jalan Aisyah dalam bisnes ni. 


ILMU + BERTINDAK + RUJUK = KEJAYAAN

Tiada kejayaan tanpa ilmu, kalau anda tanya apa resepi ahli perniagaan yang berjaya, tentu ni lah jawapannya. Dan Aisyah bersyukur ditemukan yang satu bisnes yang sediakan kelas secara percuma, mentor berdedikasi dan sistem yang mudah untuk kami follow.


Berminat nak meniaga online?



Boleh hubungi 

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Sabtu, 24 Oktober 2015

#Premium Beautiful Nombor 1


Aktiviti pagi hari ni membantu orang untuk menjana side income. Zaman sekarang ni bukanlah Aisyah nak cakap kalau makan gaji itu tak cukup tapi hanya cukup-cukup makan je..dan semestinya perlu ada back up income..bukan nak cakap tak bersyukur tapi zaman yang segala-galanya perlukan duit..masuk tandas pun sekarang kena bayar. 
Memang rasa sangat-sangat sakit kalau setiap kali gaji then buat list perbelanjaan macam kat atas tu check baki akaun jadi negatif..


Ni gaji yang atas RM3,000 kalau bawah dari itu mahu sesak nafas nak tunggu hujung bulan gaji kan..Aisyah memang dah rasai dan alaminya..nak balik kampung mesti kira dulu bajet..agak-agak boleh ke kita saving 30% dari gaji hakiki tu???



Takkan kita nak berserah dengan situasi ni every month kan..tepuk dada tanya hati..

Sebelah petangnya, Aisyah teman bisnes partner Aisyah fitting client Premium Beautiful. Aisyah memang suka dengan cara kak Nurah ni service client sebab dari tak tahu nak pakaikan, tak tahu tentukan saiz tapi sekarang dia dah semakin mahir. Aisyah memang akan train top agent Premium Beautiful yang baru supaya mereka lebih mahir untuk service client. Dari A to Z bulat-bulat Aisyah ajarkan. Cara bagaimana nak buat pasaran melalui media media pun Aisyah akan ajar. So bagi Aisyah, kalau buat bisness yang tiada risiko tinggi, ni lah bisness yang cukup sesuai bagi yang sedang tercari-cari side income tanpa risiko tinggi.

Setiap pergerakkan sentiasa diguide oleh mentor dan u all bukan buat seorang diri tapi bersama-sama mentor..So soal tak tahu nak cakap dan explain dengan orang lain semua mentor akan ajar. Aisyah faham mana ada buat bisness terus pandai kan..sebab Aisyah dulu pun ZERO tentang bisness tapi jika keinginan mengatasi kehendak memang tak mustahil kita boleh lakukan.

Testimoni hot dari client tadi..Pakai Premium Beautiful ni badan akan jadi lagi kemas setelah lemak-lemak pulang pada rumahnya..Memang tak perlu kos yang tinggi dan menyeksakan diri sendiri.


Macam bisnes partner Aisyah masa mula nak buat side income, macam-macam persoalan diajukan pada Aisyah..

"Aisyah, boleh ke akak berjaya dengan bisness ni?"
"Aisyah, boleh ke akak dapat income macam Aisyah juga?"
"Aisyah, boleh ke akak ni nak jual PB ni?"

Memang banyak lagi persoalan akak ni pada mulanya..tapi Alhamdulillah berkat kepercayaan dia pada Aisyah, dan terus apply apa yang Aisyah ajarkan keluar je set Premium Beautiful terus ajak Aisyah teman fitting PB..First income je terus 5angka..so u all jangan fikir bisness ni income biasa-biasa je...check dalam akaun tengah bulan memang pengsan sebab berganda dari gaji hakiki.

Bagi sesiapa yang berminat nak tahu bagaimana nak menjana pendapatan secara online boleh hubungi Aisyah, insyaAllah jika u all betul-betul ingin berubah, Aisyah dengan rela hati akan guide u all sehingga capai income yang u all sendiri tak dapat bayangkan dalam hidup u all.

Aisyah Zazuri
014-338 9190