multilevel menu

Ahad, 21 Disember 2014

Shopping di Zawara Johor Bahru

Semalam niat asal nak sekadar ingin meneman Suhada Zainudin shopping je..Dah asyik cakap nak pergi zawara 10kali asyik tak jadi je..hihihi..Tapi bila dah sampai butik Zawara tu Ya Allah cantik-cantik gilerrrr dress nya..:-)

Asalnya just nak beli tudungnya sebab tengah sale..Dari harga RM49.00 jadi 3 helai RM99.00 then boleh campur dengan macam-macam design tudung pula tu..Rasanya dari nak teman Suhada terus terbeli tudung Zawara ini..Aisyah suka shopping kat sini sebab staff di sini semua sungguh peramah..See siap tunjukkan tutorial tudung Zawara lagi tuuuu...best kan..

Bagi warga Johor Bahru yang rasa ingin melihat dress dan tudung Zawara yang memukau jiwa u all bolehlah lawati instagram #zawarajohorbahru di situ anda boleh lihat macam-macam dress yang terbaru dan sale yang sedang diadakan, nombor telefon dan alamat semua ada tertera di situ..Bagi mereke yang ingin membeli secara online boleh layari laman web ni http://www.zawara.com/new_arrival.php 

 Selamat bershopping semua ;-)


Tiada ulasan:

Catat Ulasan