multilevel menu

Selasa, 23 Disember 2014

Pengalaman Pengguna Tegar Premium Beautiful

Ramai tanya best ke pakai Premium Beautiful? Senang tak nak buat solat? Nak tahu tak pengalaman pengguna tegar Premium Beautiful apa yang mereka rasa dari segi kesihatan dan kecantikan..Untung sangat-sangat apabila dah memakai dan merasa sendiri kebaikan pada diri kita.
 
"Dulu berat badan saya 80kg, hari-hari pakai Premium Beautiful sekarang berat badan saya 60kg...
Kalau pakai korset Premium Beautiful ni pun modal tak sampai RM4,000 dan boleh pakai bertahun-tahun sampai cucu cicit.."

"Asalnye pakai ade penyakit fabroid lepas operate terus pakai Premium Beautiful alhamdulillah lepas pakai Premium Beautiful kesihatan saya ni beransur pulih pakej pulak dengan body yang cantik terletak buat abang makin syggg .. heeheee "
 
 
''Saya ni susah nak kurus diet pun tak jadi. Exercise pun tak jadi... Tak makan pun gemuk... Tak makan malam pun gemuk... ''
 
Ayah cakap... '' Ko ni makin gemuk je, tak makan pun gemuk... Baik makan je...''
 
Badan dari 55kg naik 60kg pastu naik 70kg... Fuhh... Tak leh jadi ni...!!
 
Sekarang pakai Premium Beautiful dah turun dari 75kg ke 65kg...
 
Tanpa diet...
Tanpa senaman...
Tanpa skipping...
 
Fuhh... dasyatkan.."
 
 
Wow!!! Ingatkan anak dara rupanya mak dara..
anak sulung dah 18tahun...perggghhh!!!
Dulu 64kg.. 6 bulan after pakai Premium Beautiful now dah 54kg..
Pakai 
 Premium Beautiful sambil excercise, sambil threadmill..
Premium Beautiful bukan magic corset.. tapi pelengkap untuk dapatkan bentuk badan idaman..Premium Beautiful will slow your nafsu makan
 
"Gemuk orang mengata kalau kurus sangat pun mengata "macam tiang elektrik" tak ada shape badan langsung..kena tiup angin pun terus tumbang.."

So u all jangan fikir orang kurus dah tak perlu pakai Premium Beautiful tapi wajib untuk dapat berat badan yang ideal macam kak Zaza kita ni..

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan