multilevel menu

Ahad, 7 Disember 2014

Kenduri Potong Jambul Anak Buah


Baru dapat update gambar kenduri Potong Jambul anak buah Aisyah last week..hihihi..Memang teruja sebab ini anak buah perempuan yang pertama..Maklumlah keturunan banyak lelaki so bila dapat anak buah prempuan memang geramlah..Lagi-lagi mak ngah ni geram tengok baju baby girl yang cantik-cantik kat kedai..

 Inilah dua orang putera Aisyah, pantang nampak ibunya duduk mesti kan berkepit. Kalau tak abang mesti si adik.
 Kalau duduk bersama dua beradik ni macam ni lah aktivitinya, si abang asyik nak main telinga si adik jee..Yang si adik pula asyik menadah je lah telinganya..Apa abang buat mesti dia akan ketawa dan diam...Adik sayang abang katanya.
 Wahhhh!!!! Ke main suka si adik ni kalau duduk dalam buaian kenduri potong jambul Umairah ye..Macam majlis dia pula suka betul anak ibu ye..:-)
 Macam biasa lah si abang ni kes jeles tengok si adik dapat naik buaian kenduri potong jambul Umairah, dia pun nak rasa juga jadi baby tua..abang..abang..
 Inilah insan yang paling Aisyah sayang dalam hidup Aisyah...Dialah kawan Aisyah luahkan perasaan, Dialah ibu yang melahirkan Aisyah di dunia ni..Tanpa beliau Aisyah tak akan ada di dunia ni..Sayang ibu sampai hujung nyawa Aisyah! Muaahhhh!!!Cun kan??Mestilah cun like mother like son...hihihi (perasan pula den)
 Ambil aura nak dapatkan baby girl..hihihi..Mana tahu yang ketiga ada puteri pula kan..Doakan Aisyah ye..
 Rasa macam tak lengkap blog ni kalau tak ada gambar selfie sendiri kan..hihi..Bila dah sentiasa pakai PB ini rasa macam best je kalau jadi model kan..hahaha..
Ibu saya ini teringin nak baby girl dah saya jadi mangsanya...huhuhu..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan