multilevel menu

Rabu, 19 November 2014

Testimoni Premium Beautiful : Slim 20hari Semasa Pantang



Wanita mana yang tak sanggup melihat diri sendiri depan cermin gemuk kan...Kalau aisyah pun memang tak sanggup lagi-lagi dah ada anak..Ini testimoni terbru dan masih hot lagi, sis ni first time berpantang bersama Premium Beautiful so memang excited lah nak tahu kesan Premium Beautiful menurunkan berat badan berkilo-kilo semasa dalam pantang. Nak tahu apa yang perasaan sis berpantang dengan Premium Beautiful jom baca luahan ikhlas dari hati sis ni.



"Even dalam pantang haruslah nak badan sihat dan cantik kan.. sebelum bersalin lagi yana dah niat nak berpantang dengan Premium Beautiful.. alhamdulillah niat tercapai.. masa memula pakai Premium Beautiful badan rasa hangat jer.. badan rasa selesa dan segar walaupun masa tu belum start mengurut lg..


Nampak bezakan antara hari ke 3 dengan hari ke 20..pinggang da shaping da..punggung in the making..hehehe..

Cara nak dapatkan bentuk badan ideal ni senang jer sarungkan PB selama 8 jam setiap hari or lebih pun takpe..cam yana 24 hours dgn pb jer..

Pada ibu-ibu nak bersalin tu dapatkan Premium Beautiful korang 1 set sebab Premium Beautiful ni memudahkan pergerakan dan menjamin keselesaan sewaktu berpantang.." 


Bagi aisyah pelaburan sekali dalam seumur hidup
 untuk kita tampil SIHAT dan CANTIK apa 
salahnya...kalau kita mampu beli gajet yg hampir RM2+++ why not kita nak berkira untuk beli Premium Beautiful sedangkan ia lagi penting untuk menjaga kesihatan dalaman dan luaran kita..Peace!


Aisyah Zazuri
014- 338 9190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan