multilevel menu

Jumaat, 14 November 2014

Konsep MLM






Ada org dtg jumpa saya "Aisyah, upline tak tolong la".. kali ke-2 mengadu lagi "upline i masih xtolong la" kali ke-3 sama juga ayatnya "upline masih tak tolong " oklah ..saya cakap dgn dia...

Mana yg lebih penting...duit ke upline....?" dia senyap.. saya tanya sekali lagi mana yg lebih penting DUIT ke upline...? " last-last dia jawab slow je ...."duit".. kalau dia cakap duit yang penting kenapa sibuk-sibuk pasal upline dia ..dalam bonus u akaun u ada nama upline u tak...? Tengok duit semua akaun dia.. then.. kenapa sibuk-sibuk tanya pasal upline tolong ke tak..? Kenapa bila dia gagal kenapa nak salahkan upline..IF U R BIZ MAN, Kita kene faham ini bisness kita..You have to grow your self, kita kena ambil ilmu, belajar & pikul tanggungjawab, makin cepat kita ambil tanggungjawab, total empayar perniagan kita semakin besar, semakin grow success, pada saya orang tak join tak apala asal kita bercakap saja depan orang, buat yang terbaik.. bila kita bercakap dari hati sepenuhnya bersungguh-sungguh "we r breaking our personal best " MEMECAHKAN REKOD PERIBADI SENDIRI...practise to perfect...practise to perfect...practise to perfect...(latih tubi)

Lagi cepat kita ambil tanggungjawab semakin besar semakin laju bisness ni, a matter orang masuk atau tak je..

Upline saya sendiri pun saya tak nak dia bentangkan untuk saya, malu saya kalau dia bentang plan.. saya nak pandai cepat,, saya nak indipendent cepat-cepat, lagilah cakap kat depan seminar besar-besaran semua..saya faham sedalam-dalamnya ini bisness saya saya ambil sendiri tanggungjawab, sayalah imam, sayalah bilal, sayalah tok siak, sayalah bentang tikar, orang ada kat masjid ke tak ada orang ke saya tetap teruskan sembahyang sebab sembahyang itu PERLU bukan suka suka.. 

Siapa buat dia dapat. Ini bukan system pyramid. Income u boleh BOLEH POTONG siapa-siapa pun dalam perniagaan ini jika kena masa, usaha keras & rezekinya. Siapa yang kerja keras dia akan dapat hasilnya. ALLAH MAHA ADIL. MAHA ADIL yea bukan sekadar adil je ia adalah MAHAAAAAAAAA.. SUbhanallah ~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan