multilevel menu

Isnin, 20 Oktober 2014

Lelaki Jual Premium Beautiful



Disaat orang lain cakap saya tak pandai juallah, susah nak jual Premium Beautiful ni, mahallah, tak ada orang nak beli dengan saya, semua dah pakailah, tengoklah sifu CDM Al-Faath Al-Ayubbi  ni bukan main senyum lagi. Senyumlah, bila lelaki pun dapat jual korset Premium Beautiful apatah lagi kita yang perempuan-perempuan ni kan. Itu belum pakai. Kalau dah pakai tak tau lah. Memang terbakarlah tengok sifu. Kalau orang lelaki boleh jual "baju dalam" wanita.. takkan kita orang perempuan nak tengok saja.. org lelaki boleh buat.. kita yang perempuan ni tak kan masih nak kata.. ada ke yang nak beli? Siapa yang nak beli? Boleh jual ke? Banyak sangat alasan memang tak boleh la jawabnya.. yang penting kena ada ILMU.. nak ilmu mesti BERGURU.

Apalah nak ditakutkan sedangkan Victoria Secret, Bella Ammara pun owner nya lelaki. When the demand is out there Dan kuasa membeli di tangan wanita. Tak perlu takut. Dan jangan salah sangka ye, mentor Aisyah jual tapi isteri dia yang pakaikan. Untunglah sangat-sangat kalau berbusiness suami isteri kan.

Pengguna sekarang dah bijak. Bijak memilih. Sebelum beli sesuatu barang, dorang akan survey dulu, baru beli.
Macam Premium Beautiful, semua tau yang Premium Beautiful ni memang bagus. Dalam Malaysia ni, ada lebih daripada 200 korset. Tapi, Premium Beautiful je satu-satunya yang dapat SUPERBRAND award!!!! Means it is a product with high quality.
So, thats why ramai yg pilih Premium Beautiful. As simple as that. 


Berminat untuk dapat Premium Beautiful dengan segera?
Whatsapp:

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan