multilevel menu

Sabtu, 25 Oktober 2014

Business Online Bersama TLC



Inilah soalan-soalan yang selalu sabotaj diri kita sendiri dan pencuri impian.

-saya tak pandai berniaga
-saya tak minat langsung berniaga!
-saya takutlah risiko berniaga
-saya takut tak dapat jual
-saya takut tak ada orang nak beli.

-saya tak ada kawan
-saya tak pandai online-online ni
-saya buta IT
-saya tak pandai cakap
-saya tak pandai promot
-saya tak ada modal
-saya minat,tapi family mak ayah adik-beradik tak bagi buat bisness
-saya minat,tapi terlalu busy untuk berniaga!tak ada masa!
-saya surirumah,tak ada transport
-saya dah pernah buat,tapi gagal!
-bisness ni bisness TIPU!saya takut!


Tapi,SAYA NAK KAYA DAN BERJAYA!
Tapi,INCOME BULANAN SAYA NEGATIVE SETIAP BULAN!
Tapi,SAYA TAK ADA SAVINGS!
Tapi,NAK BAYAR INSURANS KESIHATAN ANAK-ANAK PUN SAYA TAK MAMPU!
Tapi,HARGA MINYAK TETAP AKAN NAIK!HARGA BARANG TETAP AKAN NAIK!
Tapi,SAYA NAK JADI BOSS KAT TEMPAT KERJA SAYA,LAGI 20 TAHUN BARU DAPAT!
Kita semua sama sahaja!kami juga mula berniaga dalam takut-takut dalam was-was juga dalam macam-macam difikirnya! Macam-macam halangan! Macam-macam susah hati! Macam-macam orang kata! tapi kami percaya 9 Daripada 10 Rezeki Itu Berpunca Dari Perniagaan
Ramai yang hanya tahu mengucapkan ayat di atas, tetapi tidak melaksanakannya. Rezeki ada dimana-mana, tetapi untuk mendapat rezeki anda harus mendapatkannya. Untuk menjadi orang yang gagal, anda tidak perlu membuat apa-apa. Tetapi untuk menjadi orang yang berjaya, anda wajib berusaha tanpa putus asa sehingga apa yang anda hajati tercapai. Jangan lepaskan peluang di depan mata sendiri.
 
 
Alhamdulillah..dapat bersama Usahawan Premium Beautiful yg bernaung di bawah TLC!memang rezeki besar kami semalam Allah pertemukan kami dgn Jutawan Premium Beautiful,untuk kami belajar lebih dengan lebih lagi selok belok dalam perniagaan! Alhamdulillah,kerana TLC sentiasa diberikan yang terbaik oleh penaung kami, Salha Mohd Zain dengan melorongkan kami di landasan JEJAK JUTAWAN sebagai satu platform utk kami KEKAL berjaya sebagai 1 kumpulan usahawan online premium beautiful yang aktif dan terbesar di Malaysia!
10 tips JEJAK JUTAWAN! Jangan tunggu masa! Kita kejar masa!
 
How to start a business with us!we are welcoming more and more usahawan yg mahu mula berniaga atau mahu membuka another perniagaan berkonsepkan ONLINE business,memang tak menang tangan..kerana sekarang,permintaan terlalu tinggi,dan saya memang tak mampu nak handle sorang-sorang..i would like to have at least 5 NEW USAHAWAN yang willing to learn how to run a business, how to expand the business, and how to sustain the business!fuh!
Alhamdulillah!
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan