multilevel menu

Rabu, 29 Oktober 2014

Premium Beautiful Bonus Besar



Fenomena Premium Beautiful melanda lagi.
Selalu orang bagitahu I, susah nak jual Premium Beautiful sebab harga yang sangat exclusive.
In Top Leaders Circle, memang takder issue susah nak jual corset Premium Beautiful sebab demand sentiasa ada.
We all takder issue longgokan stok, malah sentiasa tak cukup set Premium Beautiful di tangan we all.
Why we  doing this business?
Simple.
Sebab untung runcit yang tinggi.
Sebab bonus yang besar.
Sebab product senang nak jual.
Sebab market demand yang tinggi.
Sebab dapat pergi melancong ke luar negara secara percuma, dengan package VVIP dan 5-star.
Sebab boleh drive kereta impian secara percuma.
Sebab boleh buat saving.
Fuhhhhh~~~
Kalau nak list down tue banyak lagi tue. Belum lagi termasuk dengan free personal coaching, free training bagai.
Bayangkan, ada 10 corsets Premium Beautiful kat tangan, terus ada orang book. Fuhhhh~~~~
Anyone wish to become a part of Top Leaders Circle, do contact me at: 014-3389190 (Aisyah)

Sabtu, 25 Oktober 2014

Business Online Bersama TLC



Inilah soalan-soalan yang selalu sabotaj diri kita sendiri dan pencuri impian.

-saya tak pandai berniaga
-saya tak minat langsung berniaga!
-saya takutlah risiko berniaga
-saya takut tak dapat jual
-saya takut tak ada orang nak beli.

-saya tak ada kawan
-saya tak pandai online-online ni
-saya buta IT
-saya tak pandai cakap
-saya tak pandai promot
-saya tak ada modal
-saya minat,tapi family mak ayah adik-beradik tak bagi buat bisness
-saya minat,tapi terlalu busy untuk berniaga!tak ada masa!
-saya surirumah,tak ada transport
-saya dah pernah buat,tapi gagal!
-bisness ni bisness TIPU!saya takut!


Tapi,SAYA NAK KAYA DAN BERJAYA!
Tapi,INCOME BULANAN SAYA NEGATIVE SETIAP BULAN!
Tapi,SAYA TAK ADA SAVINGS!
Tapi,NAK BAYAR INSURANS KESIHATAN ANAK-ANAK PUN SAYA TAK MAMPU!
Tapi,HARGA MINYAK TETAP AKAN NAIK!HARGA BARANG TETAP AKAN NAIK!
Tapi,SAYA NAK JADI BOSS KAT TEMPAT KERJA SAYA,LAGI 20 TAHUN BARU DAPAT!
Kita semua sama sahaja!kami juga mula berniaga dalam takut-takut dalam was-was juga dalam macam-macam difikirnya! Macam-macam halangan! Macam-macam susah hati! Macam-macam orang kata! tapi kami percaya 9 Daripada 10 Rezeki Itu Berpunca Dari Perniagaan
Ramai yang hanya tahu mengucapkan ayat di atas, tetapi tidak melaksanakannya. Rezeki ada dimana-mana, tetapi untuk mendapat rezeki anda harus mendapatkannya. Untuk menjadi orang yang gagal, anda tidak perlu membuat apa-apa. Tetapi untuk menjadi orang yang berjaya, anda wajib berusaha tanpa putus asa sehingga apa yang anda hajati tercapai. Jangan lepaskan peluang di depan mata sendiri.
 
 
Alhamdulillah..dapat bersama Usahawan Premium Beautiful yg bernaung di bawah TLC!memang rezeki besar kami semalam Allah pertemukan kami dgn Jutawan Premium Beautiful,untuk kami belajar lebih dengan lebih lagi selok belok dalam perniagaan! Alhamdulillah,kerana TLC sentiasa diberikan yang terbaik oleh penaung kami, Salha Mohd Zain dengan melorongkan kami di landasan JEJAK JUTAWAN sebagai satu platform utk kami KEKAL berjaya sebagai 1 kumpulan usahawan online premium beautiful yang aktif dan terbesar di Malaysia!
10 tips JEJAK JUTAWAN! Jangan tunggu masa! Kita kejar masa!
 
How to start a business with us!we are welcoming more and more usahawan yg mahu mula berniaga atau mahu membuka another perniagaan berkonsepkan ONLINE business,memang tak menang tangan..kerana sekarang,permintaan terlalu tinggi,dan saya memang tak mampu nak handle sorang-sorang..i would like to have at least 5 NEW USAHAWAN yang willing to learn how to run a business, how to expand the business, and how to sustain the business!fuh!
Alhamdulillah!
 

Isnin, 20 Oktober 2014

Lelaki Jual Premium Beautiful



Disaat orang lain cakap saya tak pandai juallah, susah nak jual Premium Beautiful ni, mahallah, tak ada orang nak beli dengan saya, semua dah pakailah, tengoklah sifu CDM Al-Faath Al-Ayubbi  ni bukan main senyum lagi. Senyumlah, bila lelaki pun dapat jual korset Premium Beautiful apatah lagi kita yang perempuan-perempuan ni kan. Itu belum pakai. Kalau dah pakai tak tau lah. Memang terbakarlah tengok sifu. Kalau orang lelaki boleh jual "baju dalam" wanita.. takkan kita orang perempuan nak tengok saja.. org lelaki boleh buat.. kita yang perempuan ni tak kan masih nak kata.. ada ke yang nak beli? Siapa yang nak beli? Boleh jual ke? Banyak sangat alasan memang tak boleh la jawabnya.. yang penting kena ada ILMU.. nak ilmu mesti BERGURU.

Apalah nak ditakutkan sedangkan Victoria Secret, Bella Ammara pun owner nya lelaki. When the demand is out there Dan kuasa membeli di tangan wanita. Tak perlu takut. Dan jangan salah sangka ye, mentor Aisyah jual tapi isteri dia yang pakaikan. Untunglah sangat-sangat kalau berbusiness suami isteri kan.

Pengguna sekarang dah bijak. Bijak memilih. Sebelum beli sesuatu barang, dorang akan survey dulu, baru beli.
Macam Premium Beautiful, semua tau yang Premium Beautiful ni memang bagus. Dalam Malaysia ni, ada lebih daripada 200 korset. Tapi, Premium Beautiful je satu-satunya yang dapat SUPERBRAND award!!!! Means it is a product with high quality.
So, thats why ramai yg pilih Premium Beautiful. As simple as that. 


Berminat untuk dapat Premium Beautiful dengan segera?
Whatsapp:

Aisyah Zazuri
014-338 9190

Khamis, 16 Oktober 2014

Nak Senang Bukan Mudah

Hati nak jumpa seorang Jutawan Senyap CDM Hamisah Alias ni membuatkan jiwa Aisyah rasa meronta-ronta apabila dapat tahu beliau berada disekitar Johor Bahru. Sampai tersesat jalan dibuatnya...hihihihi...Biasalah orang dah biasa duduk sebelah cik abang yang bawa, kali ini terpaksa pergi sendiri bertemankan abang GPS itu yang lorong tak pernah lalu semua diredahnya. Tapi Aisyah rasa bersyukur dengan kesusahan Aisyah meredah perjalanan untuk bertemu beliau, banyak tips dan ilmu pengalaman 10tahun dikongsikan dengan Aisyah. Nak senang bukan mudah mesti perlu lalui segala pahitnya baru akan rasa kemanisan dipenghujungnya. Masa ini juga anak Aisyah yang 7bulan itu demam, hati ibu yang mana sanggup tinggalkan anaknya kan...Tapi peluang yang Allah bagi itu juga bukan berkali-kali so memang Aisyah gunakan sehabis baik..Lagipun Aisyah tinggalkan anak tak sampai 1hari suntuk cuma 2jam je..Berkorban sekejap untuk kesenangan yang masa akan datang..InsyaAllah.

Isnin, 6 Oktober 2014

Premium Beautiful Mengatasi Masalah Perut Buncit



Tahukah anda? 8 dari 10 org wanita yang kita jumpa alami masalah perut buncit?
Wanita yang mengalami masalah perut buncit ada lima faktor iaitu gaya hidup, usia, keturunan, alkohol dan juga hormon..Apabila masalah perut buncit tidak dapat dikawal menyukarkan pergerakkan seseorang wanita tu. Kebanyakkan wanita yang bersalin ceaser dulu, rata-rata memang akan mengakibatkan buncit kekal itu dan sangat menakutkan susah nak turun! isk! Lagi-lagi wanita bekerjaya, jika perut buncit pakai apa-apa pun does'nt look professional. iye kan..??? Yang menakutkan semakin hari semakin perut membesar. Sangat merunsingkan (boleh tumbuk perut ni hehehe)
Ramai atau boleh dikatakan semua wanita risau sangat perut jadi buncit lepas bersalin. Bukan setakat buncit jer, menggeleber dan berselulit. Betul kan? Akhirnya, low self-esteem..jadi tak confident especially apabila tengok body orang lain cantik jer, pakai apa pun cantik. Body kita? Nampak perut buncit (sedih).
Sebagai wanita kita jangan sesekali give up especially sesuatu yang baik untuk diri kita. Kalau rasa nak, rasa mampu, rasa boleh dan yakin diri...just go for it. It won't harm you anyway...Tapi ingat! Disiplin pakai ya
Mengapa Premium Beautiful paling POPULAR di Malaysia untuk kes Perut Buncit...? Sebab ianya 'on-the-spot' result, walaubagaimana sekalipun size perut anda, pasti ada kekurangan inci di pinggang di perut , saya selalu mencabar mereka ambil baju-baju yang ketat dalam almari untuk dipakai on-the-spot tu sebagai bukti. Ternyata ohsem apabila mereka pandang diri baru mereka depan cermin mereka tersenyum lebar! Terus rata je perut. Mmg puas hati! Hanya pakai. Tanpa pil, tanpa senaman berat, tanpa suntikan ataupun pembedahan.
Itulah corset mercedes! Kepuasan!
Anda diluar mari ikut saya..
pakai & jadi usahawan Premium Beautiful!!


Aisyah Zazuri
014-338 9190

Selamat Hari Raya Aidiladha

Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Adha 1435 Tahun Hijriah from Aisyah's family.
If you are interested in getting to know more about my business and how to make extra 5-figures income monthly, and the chance of flying to Austria & Hungary for free, do contact me at: 014-3389190 (Aisyah) for details.

Rabu, 1 Oktober 2014

Pendapatan Side Income Secara Online




Alhamdulillah, syukur.. Full packed with people yang betul-betul hendak berjaya dalam business nie.
As we all know, right now, taraf hidup semakin meningkat. We maybe tak boleh nak ubah anything regarding harga minyak naik, harga barang naik, and others as well, but we always have the chance to change our quality of life, melalui business. Sebab dengan business lah, kita ada potensi untuk buat income sehingga puluh-puluh ribu Ringgit Malaysia sebulan. Dengan business lah kita boleh buat saving untuk our family, supaya anak-anak kita tak merana pada masa akan datang. With business, we gain financial freedom.
And at our weekly class semalam, Subhanallah, ramai manusia sedang mencari peluang business nie rupanya. Sebab ada yang memang aim nak dapat RM5k pada bulan depan, ada yang aim nak dapat RM10k and so on. It's possible with this business because I've proved it. Memang tak percaya but that's the reality.
And Alhamdulillah, syukur...
Berada dalam satu support group yang sangat strong. Tak tahu, tak pandai, semua tue boleh belajar...
99% daripada kami dalam gambar ini bermula dengan background yang totally zero tentang business. Alhamdulillah, mentor sediakan kelas percuma supaya usahawan dapat kaut ilmu untuk buat income sebesar yang boleh.
Thank you, Allah for this endless rezeki.
For those yang sedang mencari peluang untuk buat business nie, you may contact me at: 014-3389190 (Aisyah) and Insya Allah, you all pun boleh buat income at least RM5k bulan depan. Start now!

Motivasi : Nasib Bukan Penentu Kejayaan




 Berjaya ialah Nasib!!!

Pernah tak anda dengar ayat begini?

Orang tu berjaya sebab nasib dia baik..
Saya tak berjaya kerana nasib saya malang..
Rezeki kita tak sama, mungkin Allah tentukan rezeki macam ni saja untuk saya..

Kepada yang selalu berkata begini.. My advice is, STOP IT!!!!!!

Sesuatu kejayaan TAK LOGIC kalau berdasarkan nasib!!

Nasib ibarat seburuk bermain tikam, loteri, judi, skim cepat kaya dan sebagainya!
Yes, main ni barulah nasib!

Tapi bisnes bergantung pada USAHA..BUKANNYA NASIB.. 

 Tinggi usaha kita, tinggi jugalah hasil...
Kalau ada yang kata, aaahh.. Saya dah usaha tapi gagal.. Cuba kaji semula.. Betulkah usaha anda tu setaraf dengan usaha orang yang berjaya..

Ada yang kata, usaha tinggi macam manapun, rezeki kita ditangan Allah..

Betul..

Ingat ni..

Allah sendiri berfirman, Aku takkan mengubah nasib seseorang kalau dia sendiri tiada usaha mengubahnya..

Ini JANJI Allah.. Janji Allah adalah PASTI!!

Jadi Allah juga suruh kita berusaha!!
Jadi USAHA dulu..

Dan pasti Allah akan sediakan rezeki untuk kita berdasarkan usaha kita tadi..

Makin keras kita usaha, kejayaan juga makin jadi milik kita..!!!