multilevel menu

Rabu, 24 September 2014

Lakukan Apa Yang Kita Inginkan

Aisyah memang seorang yang degil orangnya tapi kedegilan Aisyah hanya untuk mengubah kehidupan Aisyah sendiri. Aisyah yakin dan pasti apa yang Aisyah korbankan sekarang memberi kemanisan dipenghujungnya. Aisyah rasa berkobar-kobar nak jumpa mentor Aisyah di Kuala Lumpur sehingga Aisyah naik bas dari Johor Bahru ke Kuala Lumpur seorang diri. Bukan Aisyah tak boleh nak drive sendiri ke sana tapi untuk keselamatan suami benarkan sekiranya Aisyah menaiki kemudahan awam je. Itu pun Aisyah dah rasa bersyukur sangat-sangat sebab suami dah izinkan Aisyah pergi ke Kuala Lumpur dengan menuntut ilmu kerana Allah S.W.T.. Dari TBS Aisyah naik KTM ke Batu Caves dan sampai di sana Aisyah diambil dengan mentor Aisyah..


Kegembiraan terpancar di wajah setelah bertentang mata bersama mentor. Walaupun berada dalam bas lebih dari 4jam, kepenatan itu hilang dengan sendiri. Bersyukur dikelilingi oleh orang-orang yang hebat, positif dan saling charging each other. You know who you are. My wonderful sincere friends.

Bergambar bersama Raja Premium Beautiful kak emma. Pesanan beliau jangan mudah putus asa, walaupun dah jatuh 6 kali terus bangkit untuk yang ke-7 kali....insyaallah rezeki Allah Maha luas...latih minda jutawan insyaallah kita akan bergelar jutawan!!!
Superb kak emma!! Insyaallah saya juga akan seperti beliau soon.Hendak berjaya, ada benda yang tiada orang boleh bantu kita walaupun GURU kita. Diri sendiri perlu paksa.

Displin untuk berjaya, Fokus dan sikap kita.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan