multilevel menu

Jumaat, 19 September 2014

Korset Murah

Kenapa harga Premium Beautiful tidak semurah korset yang ada dipasaran yang hanya boleh dimiliki RM200 boleh dapat 4 helai dan percuma penghantaran?

Sebab Kelebihan Premium Beautiful :

* 70% kesihatan dan 30% kecantikan
* Memberi berat badan yang ideal 
* Memberikan bentuk badan sebelum bersalin
* Mengurangkan sakit tulang belakang
* Migrain
* Keputihan
* Selulit
* Inginkan cahaya mata
* Period pain

Bagi Aisyah dah alang-alang nak pakai korset, cari yang betul-betul berfungsi lebih dari sekadar bagi shape badan sebab kesihatan dalaman amat penting untuk dijaga lebih-lebih lagi dengan zaman sekarang yang mempunyai pelbagai penyakit kanser yang mudah menyerang kaum wanita.

Memang korset Premium Beautiful ini tidak akan dapat harga semurah RM200.Kalau ada pun, itu maknanya dia dah pernah pakai korset itu dan u all sanggup ke nak pakai bekas orang lain?

Ramai juga yang cakap dah cuba beli korset 4 helai bayar RM200 tapi bila dipakai bengkung terlipat-lipat ke atas  dan seluarnya baru nak sarung dah koyak...mesti u all rasa terkilan kan baru sekali dua pakai dah koyak dan tidak boleh dibaiki tapi dengan korset Premium Beautiful ni memang best sangat sebab kalau terkoyak atau butang tercabut ke anda boleh hubungi agent yang ada beli dulu thenboleh dibaiki secara percuma, memang patutlah korset premium Beautiful ni diiktiraf korset SUPERBRAND.

Betul kata pepatah ni "Alah membeli, menang memakai"


Tiada ulasan:

Catat Ulasan