multilevel menu

Jumaat, 19 September 2014

Kelebihan Bio Seleza

Ramai yang sedar tapi tak kurang juga yang tak tahu langsung bahawa tuala wanita pilihan kita setiap bulan tu diperbuat dari kertas sisa buangan yg mpunyai bahan kimia yang tinggi dan racun yang 900 kali berbahaya pada kesihatan. Di namakan DIOKSIN iaitu bahan penyebab KANSER kelas pertama.

Sayangi diri anda dan bertukarlah pada tuala wanita yang lebih berkualiti iaitu BIO SELEZA.

Kelebihan BIO SELEZA :
Guna gel so tahan basah dan kering
Ada anti bakteria strip utk menghalang pembiakan kuman
Kain berkualiti dan bernafas utk pengudaraan, tak lembap
Ditambah dgn tenaga BIO VELOCITY utk pengedaran darah, bantu detox, hilang stress, melambatkan penuaan
Menghilangkan senggugut, keputihan, menyuburkan dan mewangikan miss V anda.!
Sangat super duper selesa. Slim, tak tebal sgt dan tak besar sgt.














Alaminya Sendiri

Mengagumkan!
50ml air dicurahkan ke atas tiga jenis feminine pad. Namun macam tak percaya Bio Seleza tidak berjaya membuatkan kertas tisu menjadi basah.

* Sungguh selesa
* Sungguh jimat
* Sungguh disayangi

Mana satu pilihan kesihatan anda? 





Dengan rasa tanggungjawab
Dengan rasa prihatin
Dengan rasa kasih dan sayang

Aisyah berkongsi suatu kebaikan 
Kebaikan untuk kaum hawa
Kerana anda teristimewa

Bio Seleza Feminine pad dicipta bagi kesempurnaanmu

Selamatkan diri
Sayangi keluarga







Since dah ada keluar produk baru nama dia Bio Seleza Feminine Pad, memang WAJIB tukar sebab pad ni diperbuat daripada kapas 100%, mengandungi Tenaga Bio Velocity, Far Infrared Rays, Nano Silver & Ion Negative yg dapat membunuh bakteria dgn berkesan disamping membantu melancarkan peredaran darah dan memberi keselesaan. 

Menggunakan gel penyerapan yg selamat digunakan dalam lampon bayi dan diluluskan oleh WHO. 

Lagi selamat sebab ada ION NEGATIF dan NANO SILVER yang bertindak untuk membunuh kuman dan bakteria! 

Lagi satu, pakai pad ni masa datang haid boleh beri TENAGA kerana kewujudan Tenaga BIO VELOCITY! 

Lengkap semua ada, wanita yang datang haid akan kehilangan 2 benda utama iaitu DARAH dan TENAGA. 

 Penting Check It Out

Ambil sekejap pad yang digunakan sekarang, ada tak tarikh expired dipaparkan?

Jika ada anda perlu patuhi
Jika tiada awas!
Mungkin toksin pada pad tersebut jika terus digunaka akan masuk ke dalam badan melalui rahim.

Ambil perhatian sahabat
Ini perlu disebarkan







Nikmat keselesaan yang sempurna
Kering dan lembut seakan rasa tidak memakai 
 Dicipta dari kapas berkualiti
Lembut dikulit

Kenapa boleh jadi macam itu?

So apa tunggu lagi dapatkan BIO SELEZA PAD ni sekarang dengan harga yang berpatutan.  

Special offer pd 10 org yg pertama utk mencuba BIO SELEZA ini. Aisyah (014-3389190)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan