multilevel menu

Rabu, 24 September 2014

Lakukan Apa Yang Kita Inginkan

Aisyah memang seorang yang degil orangnya tapi kedegilan Aisyah hanya untuk mengubah kehidupan Aisyah sendiri. Aisyah yakin dan pasti apa yang Aisyah korbankan sekarang memberi kemanisan dipenghujungnya. Aisyah rasa berkobar-kobar nak jumpa mentor Aisyah di Kuala Lumpur sehingga Aisyah naik bas dari Johor Bahru ke Kuala Lumpur seorang diri. Bukan Aisyah tak boleh nak drive sendiri ke sana tapi untuk keselamatan suami benarkan sekiranya Aisyah menaiki kemudahan awam je. Itu pun Aisyah dah rasa bersyukur sangat-sangat sebab suami dah izinkan Aisyah pergi ke Kuala Lumpur dengan menuntut ilmu kerana Allah S.W.T.. Dari TBS Aisyah naik KTM ke Batu Caves dan sampai di sana Aisyah diambil dengan mentor Aisyah..


Kegembiraan terpancar di wajah setelah bertentang mata bersama mentor. Walaupun berada dalam bas lebih dari 4jam, kepenatan itu hilang dengan sendiri. Bersyukur dikelilingi oleh orang-orang yang hebat, positif dan saling charging each other. You know who you are. My wonderful sincere friends.

Bergambar bersama Raja Premium Beautiful kak emma. Pesanan beliau jangan mudah putus asa, walaupun dah jatuh 6 kali terus bangkit untuk yang ke-7 kali....insyaallah rezeki Allah Maha luas...latih minda jutawan insyaallah kita akan bergelar jutawan!!!
Superb kak emma!! Insyaallah saya juga akan seperti beliau soon.



Hendak berjaya, ada benda yang tiada orang boleh bantu kita walaupun GURU kita. Diri sendiri perlu paksa.

Displin untuk berjaya, Fokus dan sikap kita.


Jumaat, 19 September 2014

Kelebihan Bio Seleza

Ramai yang sedar tapi tak kurang juga yang tak tahu langsung bahawa tuala wanita pilihan kita setiap bulan tu diperbuat dari kertas sisa buangan yg mpunyai bahan kimia yang tinggi dan racun yang 900 kali berbahaya pada kesihatan. Di namakan DIOKSIN iaitu bahan penyebab KANSER kelas pertama.

Sayangi diri anda dan bertukarlah pada tuala wanita yang lebih berkualiti iaitu BIO SELEZA.

Kelebihan BIO SELEZA :
Guna gel so tahan basah dan kering
Ada anti bakteria strip utk menghalang pembiakan kuman
Kain berkualiti dan bernafas utk pengudaraan, tak lembap
Ditambah dgn tenaga BIO VELOCITY utk pengedaran darah, bantu detox, hilang stress, melambatkan penuaan
Menghilangkan senggugut, keputihan, menyuburkan dan mewangikan miss V anda.!
Sangat super duper selesa. Slim, tak tebal sgt dan tak besar sgt.














Alaminya Sendiri

Mengagumkan!
50ml air dicurahkan ke atas tiga jenis feminine pad. Namun macam tak percaya Bio Seleza tidak berjaya membuatkan kertas tisu menjadi basah.

* Sungguh selesa
* Sungguh jimat
* Sungguh disayangi

Mana satu pilihan kesihatan anda? 





Dengan rasa tanggungjawab
Dengan rasa prihatin
Dengan rasa kasih dan sayang

Aisyah berkongsi suatu kebaikan 
Kebaikan untuk kaum hawa
Kerana anda teristimewa

Bio Seleza Feminine pad dicipta bagi kesempurnaanmu

Selamatkan diri
Sayangi keluarga







Since dah ada keluar produk baru nama dia Bio Seleza Feminine Pad, memang WAJIB tukar sebab pad ni diperbuat daripada kapas 100%, mengandungi Tenaga Bio Velocity, Far Infrared Rays, Nano Silver & Ion Negative yg dapat membunuh bakteria dgn berkesan disamping membantu melancarkan peredaran darah dan memberi keselesaan. 

Menggunakan gel penyerapan yg selamat digunakan dalam lampon bayi dan diluluskan oleh WHO. 

Lagi selamat sebab ada ION NEGATIF dan NANO SILVER yang bertindak untuk membunuh kuman dan bakteria! 

Lagi satu, pakai pad ni masa datang haid boleh beri TENAGA kerana kewujudan Tenaga BIO VELOCITY! 

Lengkap semua ada, wanita yang datang haid akan kehilangan 2 benda utama iaitu DARAH dan TENAGA. 

 Penting Check It Out

Ambil sekejap pad yang digunakan sekarang, ada tak tarikh expired dipaparkan?

Jika ada anda perlu patuhi
Jika tiada awas!
Mungkin toksin pada pad tersebut jika terus digunaka akan masuk ke dalam badan melalui rahim.

Ambil perhatian sahabat
Ini perlu disebarkan







Nikmat keselesaan yang sempurna
Kering dan lembut seakan rasa tidak memakai 
 Dicipta dari kapas berkualiti
Lembut dikulit

Kenapa boleh jadi macam itu?

So apa tunggu lagi dapatkan BIO SELEZA PAD ni sekarang dengan harga yang berpatutan.  

Special offer pd 10 org yg pertama utk mencuba BIO SELEZA ini. Aisyah (014-3389190)

Korset Murah

Kenapa harga Premium Beautiful tidak semurah korset yang ada dipasaran yang hanya boleh dimiliki RM200 boleh dapat 4 helai dan percuma penghantaran?

Sebab Kelebihan Premium Beautiful :

* 70% kesihatan dan 30% kecantikan
* Memberi berat badan yang ideal 
* Memberikan bentuk badan sebelum bersalin
* Mengurangkan sakit tulang belakang
* Migrain
* Keputihan
* Selulit
* Inginkan cahaya mata
* Period pain

Bagi Aisyah dah alang-alang nak pakai korset, cari yang betul-betul berfungsi lebih dari sekadar bagi shape badan sebab kesihatan dalaman amat penting untuk dijaga lebih-lebih lagi dengan zaman sekarang yang mempunyai pelbagai penyakit kanser yang mudah menyerang kaum wanita.

Memang korset Premium Beautiful ini tidak akan dapat harga semurah RM200.Kalau ada pun, itu maknanya dia dah pernah pakai korset itu dan u all sanggup ke nak pakai bekas orang lain?

Ramai juga yang cakap dah cuba beli korset 4 helai bayar RM200 tapi bila dipakai bengkung terlipat-lipat ke atas  dan seluarnya baru nak sarung dah koyak...mesti u all rasa terkilan kan baru sekali dua pakai dah koyak dan tidak boleh dibaiki tapi dengan korset Premium Beautiful ni memang best sangat sebab kalau terkoyak atau butang tercabut ke anda boleh hubungi agent yang ada beli dulu thenboleh dibaiki secara percuma, memang patutlah korset premium Beautiful ni diiktiraf korset SUPERBRAND.

Betul kata pepatah ni "Alah membeli, menang memakai"


Ahad, 7 September 2014

Kekurangan Kolagen mengikut usia

Pada usia  25 tahun, penghasilan kolagen semulajadi dalam badan kita mula berkurangan dan ia akan menyebabkan kadar metabolisme badan menurun. Penurunan kadar metabolisme ini akan menjurus kepada beberapa simtom kesihatan seperti:

  1. Kedutan pada wajah
  2. Garis muka
  3. Keguguran rambut
  4. Cepat beruban
  5. Darah Tinggi
  6. Arthritis
  7. Masalah sakit sendi













Carta di atas menunjukkan sejumlah perubahan pada kulit wanita di antara umur 20 hingga 69 tahun. Tanda-tanda penuaan pasti akan muncul disebabkan kekurangan kolagen. PenghasilanKolagen hanya aktif seawal usia 20an dan mula berkurang sedikit demi sedikit apabila usia kita menganjak ke 25.


Jika anda menghadapi simtom tersebut maka BBPlus Collagen jawapannya. Ia kaya dengan sumber Kolagen aktif terbaik yang dapat menggantikan sumber kolagen semulajadi dalam badan.