multilevel menu

Khamis, 28 Ogos 2014

Pakej Slim Murah

The best solution bagi anda yang tiada masa untuk maintain bentuk badan...!

Buat anda yang masih anggap Premium Beautiful ni MAHAL, cuba calculate harga Premium Beautiful dan bahagikan dengan 1095 hari!

Kenapa 1095?
Sebab setahun ada 365 hari dan untuk tiga tahun ada 1095 hari...
Bermakna sehari anda berbelanja tak melebihi RM2 pun untuk kekal sihat luar dalam
 
Aisyah bagi contoh tiga tahun, sebab Aisyah dah pakai Premium Beautiful untuk tempoh dua tahun...dan ada juga kat luar sana maintain pakai Premium Beautiful lebih dari enam tahun...

Dengan pakej Slim Murah ini boleh dapat lifetime warranty so u all rasa rugi ke invest sehari RM2 sedangkan modal kita tak sebesar mana pun..
Bila dah rasai sendiri kebaikan Pakej Slim Murah ini memang anda sendiri rasa tak nak tanggal langsung Premium Beautiful walaupun seminit.

Aisyah Zazuri
 014-338 9190
012-652 9206

Khamis, 21 Ogos 2014

Hari Berkabung Malaysia

 Be kind to ur heart and stop worrying about things that are out of ur control..Let Allah handle them..
Dari Allah kita datang, dari Allah kita kembali,
Mati itu pasti,
Janji itu pasti,
Dunia sementara,
Akhirat yang kekal abadi.

"La Hawla Wala Quwatta Illa Billa"
There is no power or strength except through Allah..

Welcome back to Malaysia.
And salam takziah kepada family yang terlibat.

Khamis, 14 Ogos 2014

Premium Beautiful Menjana Pendapatan



 Tak perlu risau dengan "masalah longgokan stock" bila anda berada di bawah bimbingan kumpulan kami...ILMU PERCUMA sentiasa diberikan supaya kita bukan sekadar jadi JURUJUAL, tetapi bergelar USAHAWAN. Tiada ilmu, tiada tindakan, maka tiada la hala tuju.

Sebab yang istimewanya Korset Premium Beautiful ni, ia diimport dan punyai kelasnya yang tersendiri dengan gabungan Fra-Infrared Ray (F.I.R)  juga menggunakan Teknologi dari Jepun . Banyak kebaikan pakai Korset Premium Beautiful ini :-
* Mengempiskan perut
* Membentuk pinggang menjadi ramping
* Membakar lemak-lemak berlebihan
* Membantu merawat FIBROID
* Membantu membetulkan sistem pembuangan (buasir/sakit pundi kencing/radang usus )
* Membantu melancarkan pengaliran darah
* Memperbetulkan perlancaran haid
 * Mengurangkan masalah keputihan
* Merawat masalah sakit tulang belakang dan pinggang


And due to that Aisyah buat promosi habis-habisan  yang ingin memiliki korset Premium Beautiful untuk yang benar-benar serius nak rasai kebaikan korset ini dan juga yang ingin menjana income melalui korset Premium Beautiful yang sebulan anda boleh miliki RM5,000 dan lebih dari itu..boleh direct SMS/Whatsapp/Call Aisyah at 014-3389190

Selasa, 12 Ogos 2014

Pakej Slim Fast






YOU can be like her too!



Testimoni hot bersama Pakej Slim Fast!!!! Badan makin berbeza lepas melahirkan anak KETIGA!!! Sekarang tak jadi masalah utk kembali ramping selepas bersalin.

Beranaklah berapa kali pun sebab kita hanya perlu invest utk Premium Beautiful hanya sekalibersama Pakej Slim Fast.


Mula jatuh cinta dengan Pakej Slim Fast bersama Premium Beautiful setelah mendapat shape badan yang diimpikan. Macam anak dara kan kalau jalan seorang-orang padahal seorang ibu yang beranak tiga orang.

Tapi dah alang-alang jadi pengguna Pakej Slim Fast, Kak Salleha terus grab peluang untuk jadi usahawan Premium Beautiful and since then Kak Salleha tak toleh belakang dah!

And now look at her! Memang lain sangat yang dulu dan sekarang!

Kak Salleha selalu cakap,
"Imagine if Kak Salleha tak grab peluang keemasan ni dua tahun yang lepas? Mungkin Kak Salleha masih Kak Salleha yang 'sama' ."

And for me, sementara masih muda, sihat dan mampu usaha lebih sikit dari biasa, kenapa Aisyah nak tolak peluang keemasan ni right?

So, I say YES YES YES! 


Memang wajib setiap wanita memiliki Pakej Slim Fast (Premium Beautiful) untuk menambat hati si dia!

Aisyah Zazuri
014-3389190 
 

Isnin, 11 Ogos 2014

Hari Bonus Sedunia



Assalamualaikum...today bonus day.Sebagai leader yang paling best saat tengok bisness partner happy dengan income yang mereka dapat hasil bisness ni,hasil kerjasama kita.....kita bantu dan guide mereka,mereka yakin mereka buat dan Alhamdulillah mereka dapat.
Ramai dapat income berganda dalam bulan Ramadhan yang lalu jadi terbukti puasa bulan rezeki bukan bulan bermalas-malasan...yang yakin yang percaya dan berusaha..today mereka menuai hasilnya...
Tahniah! Tahniah! Tahniah!...kepada yang dapat income gemuk..tingkatkan lagi usaha supaya 10hb September anda happy lagi...yang rasa masih belum puas anda perlu study kes anda kenapa jadi begitu dan bulsn ni kita susun strategik baru serta bertindak sungguh-sungguh pasti hasil anda bulan ni lebih baik daripada bulan sebelumnya.
Jom kita bertindak dari saat ini.
All the best

Jumaat, 8 Ogos 2014

Premium Beautiful The Best In The World

I have been under the weather for the past few weeks.. All the signs actually told me that I was expecting..

The fatigue,
Increased sense of smell,
The sudden craving,
and of course the delay of Ms P.

However, I was spotting yesterday and woke up this morning with cramps and bleeding. My 4 weeks old "baby" was gone ... Semuanya ketentuan Allah.. The cramps was unbearable until I wore my trusted Premium Beautiful corset. It felt really good once the waist nipper and the long girdle was hugging my body. The blood flowed out smoothly there after with the help of the Far Infrared Rays in Premium Beautiful. Alhamdulillah for the great product.

It is now close to 10pm and I seriously don't feel like taking off my Premium Beautiful.. Maybe I should just wear it to sleep tonight. Hopefully it will help to cleanse my womb and get it back in its healthy condition soon.

For those who are still doubting Premium Beautiful, please take my word for it. It is THE corset for us ladies. Not only does it give us a great figure, it also helps us to maintain our health, especially for our "lady" parts... I wore it to help me conceive my 2nd child.. I wore it during my confinement... And now it had helped me once again to ease my pain... Do call/sms/whatsapp me at 014-338 9190 for more details on how Premium Beautiful can help YOU..

Isnin, 4 Ogos 2014

Premium Beautiful Tipu!

Ramai yang cakap Premium Beautiful TIPU....Tipu tak ada kesan apabila memakainya? Tipu berat badan tak turun-turun?

Bagaimana kami para ibu yang selepas bersalin mengekalkan bentuk badan serta kesihatan luaran dan dalaman kami bersama Premium Beautiful?



Ramai di luar sana tertanya-tanya Ciri-Ciri dan Keistimewaan PREMIUM BEAUTIFUL ni?

Ciri-Ciri
1)  Superbrand
2)  Life warranty
3)  Teknologi dari Jepun, US, Jerman dan Taiwan
4)  Far Infrared Ray (F.I.R)
5)  Pengiktirafan dari Persatuan Pakar Chiropractor  America
6)  Fabrik Akwatek & Akwadyne
7)  Kuasa rengangan 360 darjah
8)  Direkabentuk 70% kesihatan dan 30% kecantikan

Keistimewaan 
1)  Memperbetulkan pengaliran darah
2)  Memulihkan sistem pernafasan
3)  Membentuk badan dan postur yang baik
4)  Membantu membersihkan toksik dalam darah
5)  Menggalakkan kadar metabolisme dalam badan
6)  Menghalangkan pembiakan sel kanser 
7)  Fabrik yang lembut pada kulit
8)  Selesa dan sesuai dipakai sepanjang hari
 
Disamping membantu merawat masalah kesihatan dalaman dan luaran, ia juga membantu menjadikan impian wanita unttk memiliki bentu badan yang cantik sepanjang masa menjadi kenyataan .

Jika anda ingin membeli Premium Beautiful ini cari lah agent yang aktif, dan berhati-hati sekiranya ada yang menawarkan harga Premium Beautiful murah untuk elakkan dari anda tertipu.

Selain itu, pastikan agent tersebut adalah pengguna tetap korset Premium Beautiful supaya dia boleh memberi service yang tip top sebelum dan selepas anda menggunakan Premium Beautiful.

Antara testimoni para ibu yang selepas bersalin menggunakan Premium Beautiful.

  So u all rasa Premium Beautiful Tipu setelah melihat para ibu memakai PB selepas bersalin dan slim dengan cepat. Jika kita memakai Premium Beautiful dengan konsisten masalah berat badan naik selepas bersalin pasti dapat diatasi dengan syarat sarung PB setiap hari jangan Premium Beautiful disimpan dalam almari memang u all tak akan nampak kesannya pada diri sendiri.


Untuk keterangan lanjut mengenai bagaimana dengan hanya pakai premium beautiful kita boleh kekalkan bentuk badan idaman? Boleh lah segera hubungi Aisyah sebab promosi harga runtuh sedang diadakan...Lebih jimat untuk anda yang serius nak kurus tapi tak banyak masa untuk keluar berjogging dan tak banyak masa nak ke gym ;)



Aisyah Zazuri
014-338 9190 (sms/whatsapp/we chat)










Motivasi : 6 Sifat Orang Berjaya

Apa yang bermain di dalam fikiran anda apabila mengetahui ada orang yang berjaya di sebelah anda?



Anda mungkin tertanya-tanya apa yang membuatkan golongan ini menjadi bijak pandai sedangkan anda juga sama seperti mereka.
Sebenarnya masih ada sikap dan sifat mereka yang mungkin belum ada pada anda. Mereka adalah :

1)     Orang Berjaya tidak akan membiarkan perkara lepas menguasai perkara hari ini. Mereka tahu kegagalan adalah sebahagian halangan untuk Berjaya. Ramai orang menjadikan kegagalan sebagai satu langkah kejayaan namun bagi orang yang bijak, mereka mahu terus melupakan perkara yang lepas kerana beranggapan yang lepas biarlah lepas. Mereka hanya melihat perkara hari ini sebagai satu peluang untuk Berjaya.
   2)     Orang Berjaya tidak focus terhadap perkara negative. Mereka tahu bahawa pemikiran mengawal segala tindakan. Oleh itu, mereka memilih untuk hanya focus perkara positif saja. Memikirkan perkara positif membantu memudahkan sesuatu tugasan dan mencapai impian.
   3)     Orang Berjaya tidak lari daripada masalah. Semua orang mempunyai masalah, tidak kiralah sama ada mengenai pelajaran, pekerjaaan, kewangan, kesihatan dan sebagainya. Orang bijak tidak akan sesekali melarikan diri daripada masalah sebaliknya berdepan untuk menyelesaikan masalah.
4)     Orang Berjaya tidak risau mengenai apa yang orang lain fikirkan pasal mereka. Mereka tidak sesekali membenarkan pendapat negative mempengaruhi kehidupan mereka yang sedang bahagia. Bagi mereka, dunia ini terlalu singkat untuk mendengar perkara tidak baik dan melakukan perkara tidak baik.
   5)    Orang Berjaya tidak suka membazirkan masa. Mereka sering menghasilkan perkara yang bermanfaat pada masa yang terluang. Mereka tidak suka membazirkan masa melaksanakan tugasan yang tidak mendatangkan kegunaan pada masa depan. Setiap masa adalah sangat berharga dan beranggapan masa tidak mungkin boleh kembali berputar.
   6)     Orang Berjaya tidak akan meluangkan masa bersama orang yang member aura negative kepadanya. Disebakan itu, kebanyakan mereka gemar dilihat lebih rapat bersama golongan bijak pandai. Mereka lebih suka menghabiskan masa bersama  keluarga, teman dan kenalan yang berkongsi perkara terbaik dalam hidup. Namun mereka tidak pernah memandang randah kemampuan orang lain tetapi menghadkan masa ketika ornag-orang yang negative.