multilevel menu

Isnin, 14 Julai 2014

Teruja nak pakai Premium Beautiful

Minggu lepas pergi fitting customer sebab nak pakai Premium Beautiful. Customer premium beautiful aisyah ini excited nak sarung PB ni sebelum raya sebab selepas bersalin anak pertama berat badan dia terus naik 10kg tuuuu...bukan 1kg ok! Masalah kegemukan ni memang akan jadi satu isu besar bagi kaum wanita lebih-lebih lagi kalau wanita tu dah bergelar seorang ibu.

Tak kan lah kita sanggup nak kawal nafsu makan kita semata-mata nak kurus kan....but for me, memang tak lah sebab selagi nikmat selera makan masih Allah bagi memang aisyah akan makan apa yg terasa ditekak aisyah ni... :-)


Wahhhh!!!! Lepas ni memang confirm lah masa raya boleh bergaya degann baju yang berkenan dihati dan makan rendang daging banyak-banyak sebab perisai
premium beautiful dah tersarung pada badan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan