multilevel menu

Jumaat, 11 Julai 2014

Masalah Bau badan? Premium Beautiful penyelesaiannya!

Setiap hari kita lalui aktiviti harian macam pergi kerja, bersenam ke, dan ape saje aktiviti yang akan menggunakan kudrat tulang 4 kerat. Pastinya badan akan mengeluarkan peluh dan badan pun mestilah berbau kan. Tapi kalau peluh tu sampai berbau yang x menyenangkan alamak macam mane ye?
Rasa x selesa, rasa macam nak balik mandi je & pakai perfume banyak2. Badan yang berbau tu sebab ada lebihan asid urik yang dikeluarkan, dan tu juga petanda badan kita ni banyak toksid. Macam2 sebenarnye faktor toksid ni. Dari cara kita makan, dari keadaan persekitaran pun boleh jadi juga. So hormone badan jadi tak stabil. Lebih kurang gitu la..
Macam Aisyah sendiri pernah alami masalah bau badan ni..aduhai memang tak selesa gile la bila badan berbau…lebih-lebih lagi yang menegur tu cik abang kita. Rasa macam dah x sayang je lagi..hehe..jangan marah..memang cik abang aisyah pernah tegur dulu sebab balik keje je badan berbau. Baju yang dah pakai dari balik keje tu kalau x basuh hari tu jugak memang satu rumah boleh bau.

Tapi sejak dipertemukan dengan korset ajaib Premium beautiful ni, masalah bau badan aisyah ni berubah 360 darjah. Suami pun perasan jugak baru 1st time pakai dah takde lagi masalah bau badan ni. 1st time pakai memang rasa macam susah tapi masuk hari kedua tak sedap pulak kalau tak pakai. Tu la antara kelebihan Premium Beautiful ni. Ia dapat menyerap peluh dan bau badan.
So kita akan jadi lebih yakin, lebih bersemangat dan sentiasa segar je. Premium beautiful ni memang penyelesai kepada masalah bau badan. TERBUKTI 100% berkesan!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan