multilevel menu

Selasa, 15 Julai 2014

Makluman sebenar Poslaju sempena Aidilfitri 2014

Salam Ramadan semua. Minggu lepas aisyah ada dapat makluman tentang jadual poslaju sempena nak raya nanti. Semua barang yang dihantar selepas 17 julai akan diterima penerima seminggu selepas Hari Raya Aidilfitri. Rasa ralat jugalah sebab takut ada customer yang nak barang dalam masa nak dekat raya nanti kan. Tapi ternyata makluman asal tu palsu. Lepas dah dapat makluman sebenar baru rasa lega. So kepada regular customer aisyah masih boleh buat tempahan kalau nak dalam minggu raya nanti ye.



Sebarang makluman lanjut bolehlah telefon poslaju atau klik pada link kat bawah ni ye :-)
https://www.facebook.com/OfficialPosLajuNationalCourier/posts/793813017325631?ref=notif&notif_t=notify_me

Tiada ulasan:

Catat Ulasan