multilevel menu

Selasa, 1 Julai 2014

Magic Cream @ Susuk Moden

 Kenapa Magic Cream@ Susuk Moden?

Magic Cream Atau Nama sebanarnya Bio~Ever Nano Cream adalah krim terbaik untuk menganjalkan, mencantikkan & memperbaharui kulit supaya kelihatan muda dari umur sebenar. Kandungan aktif Bio~Ever Nano Cream dapat mengaktifkan hormon-hormon badan seperti progesteron, testosteron, kortisol dan sebagainya. Bio~Ever Nano Cream juga mengandungi zat-zat semula jadi dan bahan-bahan antioksidan yang serupa dengan hormon wanita yang amat berkesan dalam mengatasi proses penuaan.
 
Selain itu, rumusan aktif Bio~Ever Nano Cream dapat memelihara kelenjar tiroid, kelenjar adrenal, ovari dan testis serta kelenjar-kelenjar endokrin yang lain dan membolehkan kelenjar-kelenjar ini berfungsi secara lancar, seterusnya menggalakkan sistem hormon berfungsi dengan baik dan memperoleh badan yang sihat.

Kenapa saya menggelarnya Magic Cream? Sebab tindakbalasnya dapat kita rasa dan lihat dalam masa hanya 9 hingga 10 minit sahaja! Sifat semulajadi Bio~Ever Nano Cream serta rumusan aktifnya yang bersaiz nano mempercepatkan proses penyerapan ke dalam pada kulit & sebab itu kesannya sangat cepat.

Walaubagaimana pun Bio~Ever Nano Cream ni tidak digalakkan untuk ibu yang sedang menyusukan anak kerana krim ini akan terus diserap oleh bayi melalui susu ibu. Ini akan menyebabkan gangguan dalam sistem pencernaan kerana sistem pencernaan bayi masih belum sempurna. Kanak-kanak yang belum memasuki peringkat akil baligh juga tidak digalakkan untuk menggunakan Bio~Ever Nano Cream.Tapi ia sesuai digunakan oleh kanak-kanak perempuan yang telah mengalami haid pertama serta kanak-kanak lelaki yang telah mempunyai perubahan seksual dan suara yang jelas.


Untuk mereka yang ingin mengekalkan kecantikkan & kesihatan kulit serta nampak muda dari umur sebenar, anda sangat digalakkan untuk menggunakan Bio~Ever Nano Cream @ Magic Cream @ Susuk Moden ini. Anda boleh melihat testimoni di ruang testimoni dan ia memang TERBUKTI berkesan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan