multilevel menu

Rabu, 16 Julai 2014

Hasil basuhan Premium Beautiful



Gambar 1
 


Gambar 2

Nampak tak perbezaan gambar 1 dan 2 tu. Gambar 1 tu sebelum & Gambar 2 selepas. Ini bukan gambar warna pakaian luntur, tapi ni kotoran & toksid yang keluar dari basuhan korset premium beautiful yang aisyah basuh. Korset ni dibasuh dengan menggunakan sabun khas iaitu Premium Beautiful Natural Wash. Bukan sahaja wangi tapi ia juga memelihara struktur fabrik korset.

Walaupun dah 2 tahun aisyah pakai Premium beautiful ni ia tetap berfungsi dengan cemerlang A++ gitu…chewah! Macam posting tentang masalah bau badan yang aisyah bagitau haritu, korset premium beautiful ni menyerap segala toksid dalam badan kita. So ni lah result daripada basuhan korset ni. Memang dapat lihat kan kotorannya. Sebab Premium beautiful ni 70% adalah untuk kesihatan. So badan akan maintain sihat.
Premium beautiful ni memang best!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan