multilevel menu

Rabu, 16 Julai 2014

Hasil basuhan Premium Beautiful



Gambar 1
 


Gambar 2

Nampak tak perbezaan gambar 1 dan 2 tu. Gambar 1 tu sebelum & Gambar 2 selepas. Ini bukan gambar warna pakaian luntur, tapi ni kotoran & toksid yang keluar dari basuhan korset premium beautiful yang aisyah basuh. Korset ni dibasuh dengan menggunakan sabun khas iaitu Premium Beautiful Natural Wash. Bukan sahaja wangi tapi ia juga memelihara struktur fabrik korset.

Walaupun dah 2 tahun aisyah pakai Premium beautiful ni ia tetap berfungsi dengan cemerlang A++ gitu…chewah! Macam posting tentang masalah bau badan yang aisyah bagitau haritu, korset premium beautiful ni menyerap segala toksid dalam badan kita. So ni lah result daripada basuhan korset ni. Memang dapat lihat kan kotorannya. Sebab Premium beautiful ni 70% adalah untuk kesihatan. So badan akan maintain sihat.
Premium beautiful ni memang best!

Selasa, 15 Julai 2014

Makluman sebenar Poslaju sempena Aidilfitri 2014

Salam Ramadan semua. Minggu lepas aisyah ada dapat makluman tentang jadual poslaju sempena nak raya nanti. Semua barang yang dihantar selepas 17 julai akan diterima penerima seminggu selepas Hari Raya Aidilfitri. Rasa ralat jugalah sebab takut ada customer yang nak barang dalam masa nak dekat raya nanti kan. Tapi ternyata makluman asal tu palsu. Lepas dah dapat makluman sebenar baru rasa lega. So kepada regular customer aisyah masih boleh buat tempahan kalau nak dalam minggu raya nanti ye.



Sebarang makluman lanjut bolehlah telefon poslaju atau klik pada link kat bawah ni ye :-)
https://www.facebook.com/OfficialPosLajuNationalCourier/posts/793813017325631?ref=notif&notif_t=notify_me

Saya pakai Premium Beautiful sebagai Set Bersalin


Seronok sangat-sangat berpantang dengan korset Premium Beautiful ni...Antara kelebihan yang aisyah dapat :

- cepat menurunkan berat badan
- angin dalam badan tiada
- lemak berlebihan cepat terhapus
- dapat 'shape' badan dalam masa yg singkat...

- mudah dipakai (x perlu bantuan org lain utk memakainya)
- peranakkan berada pada kedudukan yang betul selepas bersalin
- rahim cepat kecut
- memperbanyakkan air susu badan
- Mengurangkan bengkak susu
- menaikkan payudara dan punggung




Isnin, 14 Julai 2014

Teruja nak pakai Premium Beautiful

Minggu lepas pergi fitting customer sebab nak pakai Premium Beautiful. Customer premium beautiful aisyah ini excited nak sarung PB ni sebelum raya sebab selepas bersalin anak pertama berat badan dia terus naik 10kg tuuuu...bukan 1kg ok! Masalah kegemukan ni memang akan jadi satu isu besar bagi kaum wanita lebih-lebih lagi kalau wanita tu dah bergelar seorang ibu.

Tak kan lah kita sanggup nak kawal nafsu makan kita semata-mata nak kurus kan....but for me, memang tak lah sebab selagi nikmat selera makan masih Allah bagi memang aisyah akan makan apa yg terasa ditekak aisyah ni... :-)


Wahhhh!!!! Lepas ni memang confirm lah masa raya boleh bergaya degann baju yang berkenan dihati dan makan rendang daging banyak-banyak sebab perisai
premium beautiful dah tersarung pada badan.

Jumaat, 11 Julai 2014

Premium Beautiful Elegance



Hari ni aisyah nak kongsi kan dengan anda siri Premium Beautiful terkini.

Set Premium beautiful ni dikenali dengan nama Premium Beautiful Elegance. Direka khas untuk wanita yang mahu cantik setiap hari. Coraknya sangat cantik yang direka khas oleh pereka antarabangsa.

Fabrik Premium Beautiful Elegance ni lebih lembut dari set Premium Beautiful Classic. Tetapi ia masih mengekalkan fungsinya.

Apa yang lebih penting adalah JAMINAN SEUMUR HIDUP!
J

Masalah Bau badan? Premium Beautiful penyelesaiannya!

Setiap hari kita lalui aktiviti harian macam pergi kerja, bersenam ke, dan ape saje aktiviti yang akan menggunakan kudrat tulang 4 kerat. Pastinya badan akan mengeluarkan peluh dan badan pun mestilah berbau kan. Tapi kalau peluh tu sampai berbau yang x menyenangkan alamak macam mane ye?
Rasa x selesa, rasa macam nak balik mandi je & pakai perfume banyak2. Badan yang berbau tu sebab ada lebihan asid urik yang dikeluarkan, dan tu juga petanda badan kita ni banyak toksid. Macam2 sebenarnye faktor toksid ni. Dari cara kita makan, dari keadaan persekitaran pun boleh jadi juga. So hormone badan jadi tak stabil. Lebih kurang gitu la..
Macam Aisyah sendiri pernah alami masalah bau badan ni..aduhai memang tak selesa gile la bila badan berbau…lebih-lebih lagi yang menegur tu cik abang kita. Rasa macam dah x sayang je lagi..hehe..jangan marah..memang cik abang aisyah pernah tegur dulu sebab balik keje je badan berbau. Baju yang dah pakai dari balik keje tu kalau x basuh hari tu jugak memang satu rumah boleh bau.

Tapi sejak dipertemukan dengan korset ajaib Premium beautiful ni, masalah bau badan aisyah ni berubah 360 darjah. Suami pun perasan jugak baru 1st time pakai dah takde lagi masalah bau badan ni. 1st time pakai memang rasa macam susah tapi masuk hari kedua tak sedap pulak kalau tak pakai. Tu la antara kelebihan Premium Beautiful ni. Ia dapat menyerap peluh dan bau badan.
So kita akan jadi lebih yakin, lebih bersemangat dan sentiasa segar je. Premium beautiful ni memang penyelesai kepada masalah bau badan. TERBUKTI 100% berkesan!

Ahad, 6 Julai 2014

Jangan ambil mudah masalah haid

Masalah haid membimbangkan >> Berita Harian 26 September 2013
Tengok tajuk je dah rasa gerun kan. Especially anak dara yang ada masalah haid. Tapi ade special kes yang dah kawin pn masih ade masalah haid. Tapi dengan pil maharani ni InsyaAllah sume masalah ni dapat ditangani.  Ditambah pula pakai set premium beautiful . Bukan setakat masalah haid tapi masalah keputihan, nak maintain body cutting & berat badan ideal..pendek kata all in one lah semuanya boleh diatasi. Badan pun jadi cantik & of course badan kita makin sihat. Itu yang kita perlu utamakan. CANTIK & SIHAT. GERENTI jadi sebab aisyah dah alami dan ramai customer bg feedback sangat puas hati bila mereka dah rasa sendiri produk niNi salah satu testimoni yang mengalami masalah haid klik sini untuk tengok ye.

Gabungan set Premium Beautiful dengan pil Maharani untuk anda yang mengalami masalah seperti aisyah nyatakan tadi.

Sabtu, 5 Julai 2014

Masalah haid selesai selepas cuba MAHARANI.

Salam Ahad semua. Aisyah nak kongsikan satu testimony salah sorang customer aisyah yang mengalami masalah period x teratur yang serius dan menyakitkan.

Alhamdulillah selepas aisyah syorkan pil Maharani akhirnya masalah period dia berakhir. Bayangkan 4 bulan tak datang period sampai badan menanggung sakit.

Kepada anda yang menghadapi masalah yang sama jangan segan dan malu untuk bertanya dengan aisyah. Aisyah sedia membantu.

HP : 012-6529206
Whasap : 014-3389190
FB : aisyahzazuri

Rabu, 2 Julai 2014

Fakta ringkas mengenai Magnesium

Ok hari ni kita belajar sedikit fakta sains bahan mineral ni. Magnesium namanya..kita layan...

Magnesium merupakan antara bahan mineral penting dalam proses metabolisme badan kita. Magnesium boleh didapati dalam bahan makanan seperti sayur-sayuran terutama yang berdaun hijau dan kekacang.

Badan individu dewasa mempunyai lebih kurang 25 gram magnesium, iaitu 50% ke 60% terdapat di dalam tulang dan selebihnya di dalam sel tisu badan.

Magnesium sangat penting kepada badan manusia kerana ia adalah pemangkin kepada proses tindakbalas kimia tubuh badan seperti proses sintesis protin, fungsi saraf dan otot , pengawalan gula dan tekanan darah. Magnesium juga diperlukan untuk penghasilan tenaga tubuh, proses ‘oxidative phosphorylation’, and glikolisis.

Tanda-tanda awal kekurangan magnesium termasuk hilang selera makan, loya, muntah, keletihan, dan lemah. kekurangan magnesium akan menjadi lebih teruk seperti terasa kebas pada anggota badan (atau orang biasa cakap kene sesemut), mengalami pengecutan otot dan kekejangan, sawan, perubahan personaliti, ritma jantung yang tidak normal, dan kekejangan koronari juga boleh berlaku.

Kekurangan magnesium yang teruk boleh menyebabkan hypocalcemia (kurang kalsium dalam badan) atau hypokalemia (kurang kalium dalam badan) kerana homeostasis mineral terganggu. Apa tu homeostasis? Maksudnya Ia adalah satu proses yang mengekalkan kestabilan dalaman tubuh manusia sebagai tindak balas kepada perubahan dalam keadaan luar. Dengan kata lain, supaya kesihatan badan dapat dikekalkan atau diselaraskan.
Lagi artikel tentang pentingnya magnesium--> Peranan Magnesium untuk kesihatan

So kalau rasa badan kurang magnesium boleh la minum Mineral Coffee.
 
Masak pula guna Garam Buluh masakan .
Nak lebih sihat minum Garam Buluh Premier Drink.
Sumber utama magnesium.
 

Selasa, 1 Julai 2014

Kandungan Aktif Magic Cream @ Susuk Moden & Cara Penggunaan


  PEGAGA

- Kaya dengan vitamin A dan C.
- Menggalakkan penyembuhan luka.
- Merangsang sintesis kolagen.



WILD YAM
 
- Memelihara kelenjar tiroid, kelenjar adrenal, ovari 
  dan testis serta kelenjar-kelenjar endokrin yang lain
  dan membolehkan kelenjar-kelenjar ini berfungsi
  secara lancar
- Mengawalatur metabolisme.
- Antioksidan dan meregangkan kulit.


 
KACANG SOYA

- Membantu masalah endokrin.
- Membantu sintesis kolagen, memutih dan   melembabkan kulit.

 
CARA PENGGUNAAN
 
 

Magic Cream @ Susuk Moden

























 Kenapa Magic Cream@ Susuk Moden?

Magic Cream Atau Nama sebanarnya Bio~Ever Nano Cream adalah krim terbaik untuk menganjalkan, mencantikkan & memperbaharui kulit supaya kelihatan muda dari umur sebenar. Kandungan aktif Bio~Ever Nano Cream dapat mengaktifkan hormon-hormon badan seperti progesteron, testosteron, kortisol dan sebagainya. Bio~Ever Nano Cream juga mengandungi zat-zat semula jadi dan bahan-bahan antioksidan yang serupa dengan hormon wanita yang amat berkesan dalam mengatasi proses penuaan.
 
Selain itu, rumusan aktif Bio~Ever Nano Cream dapat memelihara kelenjar tiroid, kelenjar adrenal, ovari dan testis serta kelenjar-kelenjar endokrin yang lain dan membolehkan kelenjar-kelenjar ini berfungsi secara lancar, seterusnya menggalakkan sistem hormon berfungsi dengan baik dan memperoleh badan yang sihat.

Kenapa saya menggelarnya Magic Cream? Sebab tindakbalasnya dapat kita rasa dan lihat dalam masa hanya 9 hingga 10 minit sahaja! Sifat semulajadi Bio~Ever Nano Cream serta rumusan aktifnya yang bersaiz nano mempercepatkan proses penyerapan ke dalam pada kulit & sebab itu kesannya sangat cepat.

Walaubagaimana pun Bio~Ever Nano Cream ni tidak digalakkan untuk ibu yang sedang menyusukan anak kerana krim ini akan terus diserap oleh bayi melalui susu ibu. Ini akan menyebabkan gangguan dalam sistem pencernaan kerana sistem pencernaan bayi masih belum sempurna. Kanak-kanak yang belum memasuki peringkat akil baligh juga tidak digalakkan untuk menggunakan Bio~Ever Nano Cream.Tapi ia sesuai digunakan oleh kanak-kanak perempuan yang telah mengalami haid pertama serta kanak-kanak lelaki yang telah mempunyai perubahan seksual dan suara yang jelas.


Untuk mereka yang ingin mengekalkan kecantikkan & kesihatan kulit serta nampak muda dari umur sebenar, anda sangat digalakkan untuk menggunakan Bio~Ever Nano Cream @ Magic Cream @ Susuk Moden ini. Anda boleh melihat testimoni di ruang testimoni dan ia memang TERBUKTI berkesan.