multilevel menu

Khamis, 5 Jun 2014

Majlis Ilmu 4 Jun 2014


Rabu lepas belajar lagi dengan 3 orang jutawan ni..nampak biasa-biasa..tapi luar biasa..tiap patah kata yang keluar dari mulut mereka bagai emas utk kami yg hadir menuntut ilmu..yang keluar dari mulut mereka,adalah pengalaman yang begitu berharga..pengalaman lebih dr 10 tahun berniaga..mana nak dapat adanya mentor-mentor yang nak share ilmu-ilmu niaga sampai macam ni sekali..

Masih ingat kata-kata CDM Ramzi (gambar sebelah kanan),RAJA Premium Beautiful: setiap hari..cuba tukar..dari asek duk sebut "take care" cube sebut "take challenge!"..kan kalau nak bye-bye kat pasangan kite cakap "take care" tau..tapi kali ni toksah sebut macam tu..sebut "take challenge" tau sambil lambai-lambai!.
Hehehhee..very deep.now i know how he had done sesuatu yang orang lain tak buat..coz he isnt afraid of failure..he is ready to take challenge everyday!and thank u utk ilmu baru 3S no 2 dalam bisnes ni!

Kalau dari CDM Abg Lan (gambar tengah),Top Mentor bagi kami semua,multimillionaire yang melahirkan ramai millionaires di luar sana..dah ajar kite semalam untuk short term goals and long term goals!"kalau mentor-mentor kite boleh buat..sudah capai..dah berjaya..kite pun mesti boleh punya!"

Dari CDM Kak Zura pulak..asyik terbakar jer dengar kak zura cakap bab buat karipap.."kite nak jadi CDM..tapi kita..duk buat karipap..duk buat onde-onde..orang lain pergi buat apa perlu buat utk jadi CDM..kita?jangan sampai kita beraya bukan-bukan,biar kita raya sakan!nanti beli je lah karipap dah redi made tuh!" Well berani nak say No dekat kak zura?bulan pertama kak zura buat bisness terus hit sales RM180,000 tak pandai bawa kete,gune public transport je,mase tuh xde pon biz online ni ha...huhuhuhu.."kelas tak wajib pon datang...tapi yg nak berjaya wajib datang kelas!"
Bukan aisyah yang kata..nih..jutawan-jutawan semua kata..and aisyah.......I FOLLOW JER!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan