multilevel menu

Sabtu, 28 Jun 2014

Kelas Mingguan 26 Jun 2014

 Ini lah dia Raja Premium Beautiful CDM abg Ramzi, orang lelaki apabila berniaga barang orang perempuan memang hebat jadinya. Apabila kita dengar otai jutawan bercakap di hadapan pengalaman dan ilmu selama 9 tahun berniaga..ish..yang keluar hari rabu ayat-ayat dari CDM abg Ramzi penuh strategy je. Thats why i suka dengar CDM abg Ramzi bercakap sebab beliau akan bagi strategy siap! Memang senang kepala jadinya dengan tipsnya..ish..rugi kalau tak tiru cara seorang jutawan senyap bekerja. Rugi kalau ilmunya tak ambil sungguh-sungguh time beliau berkongsi di hadapan! Ayatnya SIMPLE-SIMPLE saja..tapi..berkesan dihati! Terima kasih kepada speaker-speaker otai yang hebat. Semuanya adalah protege kepada multimillionaires kita CDM abg Azlan Deraman yang dah menjadi jutawan-jutawan pun..yang tidak lokek berkongsi ilmu dengan kita..terima kasih!!!!Tak sabar nak tunggu kelas next week pulak!
Ini pula CDM Dr. Rosma berkongsi ilmu dan pengalaman selama 8 tahun berniaga. Ya Allah! Motivasi topap tiap-tiap minggu ilmu berniaga topap tiap-tiap minggu..Ya Allah..dah 3 tahun buat bisness..ramai bertanya "ko ni tak pernah hadir ke majlis-majlis ilmu kat luar sana?"...Tak pernah sebab i banyak lagi tak habis kaut and tak habis belajar dengan otai-otai yang dah berjaya dalam perniagaan yang i buat sekarang..i nak kaut habis habisan dari mereka. Dan mereka memang berbesar hati untuk berkongsi ilmu tiap-tiap minggu for free..Alhamdulillah..bayangan kejayaan kami ialah apabila lihat kejayaan-kejayaan mentor-mentor kami di kelas mingguan!!!
Success is all about YOU!!!
Nak atau tak nak...
BerIMPIAN atau berALASAN...
Nak sekadar berangan atau nak ia jadi kenyataan...
Nak sekarang atau nak kemudian...
Nak teruskan atau berhenti separuh jalan...
Jadi sila lah tentukan, sebab kita sentiasa ada pilihan!


 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan