multilevel menu

Rabu, 23 April 2014

Testimoni 1 : Premium Beautiful Korset Pujaan Wanita


Hari ini Aisyah nak kongsi dengan anda semua testimoni Korset Premium Beautiful.

Testimoni ini memang datang dari seorang pemakai tegar korset Premium Beautiful.

Kenapa dia boleh pakai korset ini sampai 3 tahun???
Sebab material yang ada pada korset sangatlah over selesa, sampai boleh pakai bertahun-tahun.




Kelebihan Korset Premium Beautiful berbanding korset-korset yang ada dipasaran?



- 30% kecantikan 70% kesihatan

- kuruskan badan / diet

- kembalikan bentuk badan sebelum bersalin

- mengurangkan sakit belakang / slip disc

- asthma

- keputihan

- cellulite / stretch marks

- migrain / gastric

- period pain

- mendapatkan cahaya mata





Fungsi Korset Premium Beautiful :



    * Jahitan stereoskopik ada tiga puluh dua (32) kepingan berdasarkan teori mampatan berserpihan, bagi mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.



    * Dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempesona dan meninggikan pinggul melalui rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul



    * Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempesona.



    * Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut yang buncit.



    * Rekaan mampatan dua (2) lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.



    * Penggunaan dua (2) lapisan kain kapas berlubang kecil berfungsi untuk memberi keselesaan.



    * Penggunaan renda yang fleksible, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.



    * Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.



    * Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke  dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.



              Cuba perhatikan perubahan yang berlaku pada diri dia dari tahun 2011 sampailah tahun 2014.
Tahun 2011 tu tahun permulaan dia pakai korset Premium Beautiful.
And pada tahun 2014, dalam gambar tu dia tak pakai korset Premium Beautiful pun, tapi badan dah terletak elok dah sebab hasil konsisten pakai korset ni.
Ibarat tanah dalam pasu. Kalau awal-awal letak, memang tanah tue takkan stay together, akan terburai. Tapi, after a few years, walaupun dipecahkan pasu, memang tanah tue stay together.
Sama juga dengan lemak dalam badan kita.
Kalau kita tak pakai korset, memang lemak senang sangat nak gerak sana sini, bersepah-sepah orang kata. Tapi bila kita rajin pakai corset Premium Beautiful, memang lemak dah kena lock and dialih ke tempat yang betul.
Tue yang lama-lama badan akan jadi lebih mantap.





Aisyah Zazuri
012-6529206
014-3389190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan