multilevel menu

Isnin, 21 April 2014

Projek Duit Raya


Pejam celik bulan 4 pun hampir meninggalkan kita...tggl lgi 2 bulan je lagi nak raya.. 

Kira dari skrg bajet raya korg: 

* Minyak kereta
* Tol
* Service kereta 
* Baju raya 
* Kuih raya 
* Duit raya mak ayah(ke yang ni mak ayah yang bagi kita duit raya?) 

Pilihan kat tangan kita.... Nak buat loan raya, atau nak buat duit raya.... Tu baru bajet raya? 

Tidak masuk bajet hutang piutang bulanan lagi...

* Sewa rumah 
* Kereta 
* Kredit kad 
* Personal loan Mara ptptn 
* Sekolah anak 
* Susu anak 
* Pamper anak 
* Babysitter anak 
* Perubatan 
* Belanja dapur 
* Duit parking/minyak/tol/makan kat tempat keje 

Cukup x gaji yg ada???

Kalau cukup alhamdulillah... Tapi kalau kita ada extra income, kita blh tambah ZAKAT dalam list kita tu.... Yeahhhh!!!! Projek duit raya dh on!!!!Bestnye...no stress! no runsing!

Nak tahu apa Projek Duit Raya dengan lebih detail boleh whatsapp / SMS / Call 014-3389190 (Aisyah)




Tiada ulasan:

Catat Ulasan