multilevel menu

Rabu, 23 April 2014

Belanjawan Masa Gaji



Gaji dah masuk mulalah dalam kepala list2 ini semua dah tersenarai: Sewa umah Kereta Kredit kad Personal loan Mara ptptn Sekolah anak Susu anak Pamper anak Bbsiter anak Perubatan Belanja dapur Duit parking/minyak/tol/makan kat tempat keje Cukup x gaji yg ada??? Kira punya kira gaji tinggal nyawa2 ikan je nak cukupkan gaji bulan depannya.. Sebenarnya ini lah reality yang aisyah sendiri dah alaminya setahun yang lepas...Setiap kali gaji memang merunsingkan kepala nak bahagi semua ni..Nak harap kenaikan gaji setahun sekali je...BONUS ehemmmm tu lagi lah jgn diharapkan tinggi menggunung... Alhamdulillah rezeki Allah tu datang tanpa disangka...Allah nak beri rezeki bukan hny dalam bentuk duit sahaja tapi dlm bentuk peluang..Dan peluang yang Allah berikan pada Aisyah tu dapat mengurangkan bebanan ekonomi keluarga aisyah sekarang...Syukur alhamdulillah..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan