multilevel menu

Sabtu, 26 April 2014

Seminar Hebat Niaga Online di Johor Bahru

Ya Allah HEBAT BERNIAGA ONLINE!!! Alhamdulillah selesai sesi HBO di JOHOR..
 Wajah-wajah ceria orang JB nak kaut ilmu bisness online...ramai betul kaum ibu2 yg tinggalkan anak sekejap semata-mata nak tahu buat income rm500-rm2000 sebulan...dapat juga ringankan bebanan suami...aktiviti panaskan badan sebelum kaut ilmu online bagi sales melambung.
Ramai-ramai belajar bisness online!!!!Ilmu direct dari yang dah buat menjadi!Nak buat bisness online kena ada ilmu,and betapa ramainya usahawan-usahawa di Johor Bahru yang turun padang untuk belajar hebatnya bisness online!Alhamdulillah from time to time,ilmu diupgrade,gerak kerja diimprovise..;) May Allah bless us all today..amin! 
HEBAT BERNIAGA ONLINE (HBO) di JOHOR BAHRU!Alhamdulillah..full house..ramai yang hadir untuk belajar direct on how to do online business!modul.plan.semua dah tersedia!tunggu nak buat or tak nak buat.itu saja.banyak yang boleh dipelajari dari insan-insan yang dah lama berniaga! 

Mudahnya nak mulakan perniagaan sekarang ini apabila mentor sentiasa ada untuk guide dan beri ilmu serta sistem gabungan online dan offline supaya sales makin melambong...anda pun boleh mulakan bisnes online sekarang...nak tahu cara boleh SMS/WA 014-3389190

Rabu, 23 April 2014

Belanjawan Masa Gaji



Gaji dah masuk mulalah dalam kepala list2 ini semua dah tersenarai: Sewa umah Kereta Kredit kad Personal loan Mara ptptn Sekolah anak Susu anak Pamper anak Bbsiter anak Perubatan Belanja dapur Duit parking/minyak/tol/makan kat tempat keje Cukup x gaji yg ada??? Kira punya kira gaji tinggal nyawa2 ikan je nak cukupkan gaji bulan depannya.. Sebenarnya ini lah reality yang aisyah sendiri dah alaminya setahun yang lepas...Setiap kali gaji memang merunsingkan kepala nak bahagi semua ni..Nak harap kenaikan gaji setahun sekali je...BONUS ehemmmm tu lagi lah jgn diharapkan tinggi menggunung... Alhamdulillah rezeki Allah tu datang tanpa disangka...Allah nak beri rezeki bukan hny dalam bentuk duit sahaja tapi dlm bentuk peluang..Dan peluang yang Allah berikan pada Aisyah tu dapat mengurangkan bebanan ekonomi keluarga aisyah sekarang...Syukur alhamdulillah..


via Health & Beauty Secrets http://ift.tt/1fswV5V



via Health & Beauty Secrets http://ift.tt/1fswXuy

Testimoni 1 : Premium Beautiful Korset Pujaan Wanita


Hari ini Aisyah nak kongsi dengan anda semua testimoni Korset Premium Beautiful.

Testimoni ini memang datang dari seorang pemakai tegar korset Premium Beautiful.

Kenapa dia boleh pakai korset ini sampai 3 tahun???
Sebab material yang ada pada korset sangatlah over selesa, sampai boleh pakai bertahun-tahun.




Kelebihan Korset Premium Beautiful berbanding korset-korset yang ada dipasaran?



- 30% kecantikan 70% kesihatan

- kuruskan badan / diet

- kembalikan bentuk badan sebelum bersalin

- mengurangkan sakit belakang / slip disc

- asthma

- keputihan

- cellulite / stretch marks

- migrain / gastric

- period pain

- mendapatkan cahaya mata





Fungsi Korset Premium Beautiful :



    * Jahitan stereoskopik ada tiga puluh dua (32) kepingan berdasarkan teori mampatan berserpihan, bagi mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.



    * Dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempesona dan meninggikan pinggul melalui rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul



    * Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempesona.



    * Mampatan yang tetap ke atas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut yang buncit.



    * Rekaan mampatan dua (2) lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada sekitar peha, membentuk kontur peha yang menarik.



    * Penggunaan dua (2) lapisan kain kapas berlubang kecil berfungsi untuk memberi keselesaan.



    * Penggunaan renda yang fleksible, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.



    * Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.



    * Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke  dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.



              Cuba perhatikan perubahan yang berlaku pada diri dia dari tahun 2011 sampailah tahun 2014.
Tahun 2011 tu tahun permulaan dia pakai korset Premium Beautiful.
And pada tahun 2014, dalam gambar tu dia tak pakai korset Premium Beautiful pun, tapi badan dah terletak elok dah sebab hasil konsisten pakai korset ni.
Ibarat tanah dalam pasu. Kalau awal-awal letak, memang tanah tue takkan stay together, akan terburai. Tapi, after a few years, walaupun dipecahkan pasu, memang tanah tue stay together.
Sama juga dengan lemak dalam badan kita.
Kalau kita tak pakai korset, memang lemak senang sangat nak gerak sana sini, bersepah-sepah orang kata. Tapi bila kita rajin pakai corset Premium Beautiful, memang lemak dah kena lock and dialih ke tempat yang betul.
Tue yang lama-lama badan akan jadi lebih mantap.





Aisyah Zazuri
012-6529206
014-3389190

Isnin, 21 April 2014

Testimoni 1 : Krim Magik @ Bioever



Wooooowwwww!!!! Perbezaan nampak ketara dalam masa 9 minit je..bertambah muda mak cik ni dari usia sebenarnye... 

Ciri -ciri best krim magik ni : 

* HALAL SELAMAT dan ada sijil KKM 
* CEPAT meresap  dalam kulit 
* Perubahan dalam masa 9 minit 
* Harga berpatutan 
* Krim magik ini tidak panas 
* Selesa dipakai, tidak melekit 

#daguruncing #hilangkaneyebag #eyebag#pehakurus #lengankurus #creammagic #sayajual #sayaguna #Aisyahzazuri 014-3389190

Anugerah Yang Terindah


Gambar ini sewaktu kelahiran hari pertama Syahimie dan Syazwan...Ada yang ingat aisyah melahirkan baby kembar...Kedua-dua hero aisyah ini lahir tidak lah terlalu lama berada dalam bilik bersalin...Tiada istilah bersalin tak sakit..tapi setelah mendengar suara tangisan bayi yang baru melihat dunia ni, sakit itu secara automatik rasa hilang..
Sakit jadi hilang apabila mendapat kucupan di dahi oleh suami...Rasa sakit menjadi kurang apabila suami sentiasa disisi semasa aisyah bertarung nyawa untuk melahirkan zuriatnya...
Alhamdulillah dikurniakan double 'S' yang cukup comel yang menjadi penyeri hidup kami.. 
Muhammad Zulsyahimie - 19 December 2010
Muhammad Zulsyazwan - 9 March 2014



Projek Duit Raya


Pejam celik bulan 4 pun hampir meninggalkan kita...tggl lgi 2 bulan je lagi nak raya.. 

Kira dari skrg bajet raya korg: 

* Minyak kereta
* Tol
* Service kereta 
* Baju raya 
* Kuih raya 
* Duit raya mak ayah(ke yang ni mak ayah yang bagi kita duit raya?) 

Pilihan kat tangan kita.... Nak buat loan raya, atau nak buat duit raya.... Tu baru bajet raya? 

Tidak masuk bajet hutang piutang bulanan lagi...

* Sewa rumah 
* Kereta 
* Kredit kad 
* Personal loan Mara ptptn 
* Sekolah anak 
* Susu anak 
* Pamper anak 
* Babysitter anak 
* Perubatan 
* Belanja dapur 
* Duit parking/minyak/tol/makan kat tempat keje 

Cukup x gaji yg ada???

Kalau cukup alhamdulillah... Tapi kalau kita ada extra income, kita blh tambah ZAKAT dalam list kita tu.... Yeahhhh!!!! Projek duit raya dh on!!!!Bestnye...no stress! no runsing!

Nak tahu apa Projek Duit Raya dengan lebih detail boleh whatsapp / SMS / Call 014-3389190 (Aisyah)




Ahad, 20 April 2014

HBO!

Our BIG FAMILY gegarkan Bandar Ipoh semalam di seminar HBO 'HEBAT BERNIAGA ONLINE' oleh mentor jutawan dan sifu bisnes kami CDM Kak Hamisah.. Ini ialah Roadshow kami yang kedua selepas Penang dan sambutan sangat memeranjatkan..Alhamdulillah!!! Dan 26 April ni kami bakal mengegarkan Bandaraya JOHOR BAHRU!!!! Jom orang-orang JAYBEEEE!!! Sesiapa yang nak mantapkan perniagaan online anda dan tercari-cari peluang bisnes yang terbaik sila datang beramai-ramai!!! Pasti event ini akan MEMERANJATKAN anda dan anda ibarat telah membuka satu lembaran baru dalam hidup anda yang anda juga BERHAK JADI SEORANG JUTAWAN tanpa mengira usia!!! Jadi datang beramai-ramai!!! Angkut satu taman!! Kite sebar-sebarkan perkara baik ini pada kawan-kawan dan jiran tetangga kita!!! TARIKH SEMINAR 26 APRIL HOTEL CRYSTAL CROWN JB MASUK ADALAH PERCUMA Tempat adalah terhad.. SILA BOOK TEMPAT ANDA SEKARANG.. Hubungi kami segera..!! Aisyah 014-3389190 
#hbo 
#jb 
#hebatbisnesonline 
#seminarterhebat 
#themillionairesproject 
#andapastijutawan



via Facebook http://ift.tt/1hgvaIG

Rabu, 16 April 2014

Amazing!!!! Hilang 3cm dalam masa 9minit hanya sapu cream magic??

Hilang 3cm dalam masa 9minit hanya sapu cream magic?? Tak percaya?? Teruja si ibu dalam pantang ni melihat kesan on the spot pada dirinya..Cepatlah ramping para2 ibu dalam pantang klu setiap hari menggunakan cream ni..selamat dan lulus dar KKM..
#creammagic 
#kempisperut 
#kempispeha 
#kempislengan 
#daguruncing 
#sayaguna 
#sayajual
#aisyah 0143389190




via Facebook http://ift.tt/1l0z4NW

Jangan tersalah kenal kawan..



via Facebook http://ift.tt/1gF5OIs

Selasa, 15 April 2014

Tangan pun dh pnt bekerja menaip je dari kul 8mlm tadi asyik melayan pm dan whatsapp yg ingin mencuba cream magic..hura hara btl pm bertalu2 masuk..sape yg x nk kn kesan pn the spot hny 9 minit sahaja...bby pun dh bgn..so sambung esok plk..good night..



via Facebook http://ift.tt/1im3CGs

Muda 10 Tahun dalam 9 minit je!

Usia 60 an berubah menjadi 50 an...Perubahan berlaku hanya 9 minit sahaja dengan menggunakan cream magic??? Pipi makin slim, tulang pipi naik, eye bag hilang selapis .. Wowwwww amazing magicnye!!! 9 minit sahaja dah nampak perubahan.. Magic cream ni sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti : 
♡ Dagu berlemak dan berlapis 
♡ Eyebag 
♡ Lengan besar 
♡ Perut buncit 
♡ Peha besar 
♡ Sunburn 
♡ Lemak pada leher or "Turkey Neck" 

Bestnya cream magic ni sebab : 
♥ Halal dan selamat 
♥ Tak Panas 
♥ Tak berbau macam minyak angin 
♥ Tak melekit 
♥ Tindak balas serta merta 

To purchase and free demo..berminat ingin menjadi agent juga amat dialu-alukan.. 
Pm / SMS / Whatsapp 014-3389190



via Health & Beauty Secrets http://ift.tt/1eKu7Rd

Peringatan untuk diri sendiri juga.



via Health & Beauty Secrets http://ift.tt/1kWTXJQ

Comelnya...nak mkn pun sayang kalau mcm ni..



via Facebook http://ift.tt/1eDN65E

Isnin, 14 April 2014

Hanya sapu CREAM MAGIC double chin hilang!

Amazing!!!! Baru 9 minit pakai cream magic, double chin hilang entah kemana??? Alih2 tengok dagu solid gitu!! Siapa yang nak simpan dagu 2, 3 lapiskan!!! 
Jom try #creammagic ni!!! Dagu conform runcing!!! 
#daguruncing 
#creammagic 
#kulittegang 
#kempisperut 
#kempispeha 
#kempislengan 
#sayajual



via Facebook http://ift.tt/1qCoJqr

Selamat pagi selasa semua...bagi warga Melaka selamat bercuti..



via Facebook http://ift.tt/1m4XLFX

Sabtu, 12 April 2014

Motivasi : Jangan Berhenti Belajar

Kadang-kadang bukan kita tak mampu.
Tapi kita MALAS berfikir dan gunakan Otak.
Kita bertindak tanpa berfikir dan tanpa Strategi yang terbaik. Hasilnya juga kurang Terbaik.

Ini salah satu sebab kita tidak belajar dari kesilapan yang lalu.

 

Jangan tunggu diSUAP.
Orang kita suka tunggu diSUAP.
Kalau pengantin kena suap, takpe.
Sekali sekala. Ini most of the time.
Manja. Fighter spirit tiada.
 
Kejayaan umpama kita mahu masuk ke dalam banglo besar yang berkunci.

Ada orang yang memanjat tingkap untuk masuk.
Ada yang mengumpil pintu.
Yang smart, buka menggunakan kunci.

Tapi bagaimana untuk miliki Kuncinya?
Banyak caranya. Secara holistiknya - STRATEGI & PENGALAMAN.

Tidak semestinya pengalaman sendiri. Pengalaman orang lain juga.

Bagaimana mahu orang lain kongsikan pengalaman?
Anda mahu strategi billionaire atau multimillion dollar worth mentor? Bagaimana? Fikirkan...
 
Carilah mentor yang betul-betul bidang yang kita ceburi..Jangan sesekali kita berhenti BELAJAR sebab kehidupan ini tidak pernah berhenti MENGAJAR..Renung-renungkan dan selamat beramal.


Rabu, 9 April 2014

Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak : Testimoni Parut Lama Semakin Pudar

InsyaAllah guna konsisten pasti BERKESAN!!!

Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak adalah salah satu cara yang selamat dan mudah bagi menyelesaikan masalah kulit anda..

Selain dapat menyelesaikan masalah parut-parut lama, Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak ini juga boleh menyelesaikan masalah :

*Menghilangkan penyakit ekzema


*menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit.
*menaikkan seri muka @ aura si pemakai
*menghilangkan hitam celah badan;ketiak,peha,leher
*menghilangkan bau badan
*menghilangkan jerawat
*kulit lebih lembap & tidak berminyak
*menghilangkan gatal kulit & kulit sensitif serta penyakit kulit
*panau
*mencerahkan kulit muka & seluruh 
* rekahan perut selepas bersalin
*menghilangkan kesan gigitan serangga
*Kulit ruam akibat peluh

Bagi mereka yang berminat yang ingin membuat side income dengan Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak boleh lah laju-laju hubungi aisyah untuk maklumat lanjut. Hanya sekali modal sahaja anda berpeluang untuk menjana side income dari RM200 hingga RM5000 sebulan.

Aisyah Zazuri

014-3389190

Kelas Bersama TLCC : Krim Magik

Seronok kelas semalam!!! Masing-masing teruja nak dagu runcing, kuit anjal, kulit gebu dengan susuk moden!! Memang result fantastic dalam masa kurang 10minit dah nampak perubahan...Awesome !!! 


Alhamdulillah, syukur...
Diberi kesempatan untuk menyedut ilmu business di dalam kelas TLC semalam.
And pada masa yang sama, dapat mencungkil potensi dan bakat terpendam di dalam diri usahawan baru. Ohh wow, seriously sangat amaze dengan their potentials.
In Top Leaders Circle, Insya Allah, masing2 ada peluang untuk menyerlah. Untuk memberi peluang kepada diri sendiri untuk bersinar...



Wajah-wajah ceria bersama dengan all the sisters and brothers of Top Leaders Circle, and serap aura and semangat, kaut ilmu dari mentor-mentor hebat dalam business nie...
Nak berjaya dalam business nie simple jer. Ambil ilmu daripada mentor yang tepat...