multilevel menu

Khamis, 20 Mac 2014

Biovelocity Sleep Mate @ Tilam Kuat : Berpantang Bersama Tilam Kuat

Rasa lama betul tak update blog ini...baru hari berkesempatan nak update tentang pengalaman aisyah berpantang bersama Bioevelocity Sleep Mate @ Tilam Kuat ini..

Semasa tengah pregnant just dengar pengalaman mereka-mereka yang dah rasai bagaimana berpantang bersama Bioevelocity Sleep Mate @ Tilam Kuat ini...tapi bila aisyah dah rasai sendiri memang badan aisyah rasa cergas dan bertenaga..Lagi-lagi semasa dalam pantang ini memang kita sebagai ibu tak akan dapat tidur lena sangat-sangat pada tengah malam, dengan nak menjaga baby yang kerap bangun.

So apabila malam tu aisyah baring berlapikkan Biovelocity Sleep Mate @ Tilam Kuat ini, esok pagi2nya aisyah bangun badan memang segar...sampaikan ibu aisyah tengok pelik sebab aisyah badan x lesu macam orang lain..

Alhamdulillah ini Bioevelocity Sleep Mate @ Tilam Kuat ini banyak membantu aisyah mengatasi masalah sakit pinggang, sakit tulang belakang, sakit sendi, melancarkan pengeluaran darah kotor, mengurangkan masalah kebas kaki dan mengeluarkan angin dalam badan semasa dalam pantang.

Nak rasa kan tenaga dari BVSM ni???

Boleh contact aisyah untuk FREE DEMO and FREE CONSULTATION ;)


Aisyah Zazuri
014-3389190
012-6529206



Tiada ulasan:

Catat Ulasan