multilevel menu

Rabu, 26 Mac 2014

Ingin mencari duit raya yg bakal menjelma x lama lagi...lg2 zaman yg serba mahal ni klu hny mkn gaji mmg x akn cukup...aisyah akn share mcm ne duduk umah boleh menjana income...kita yg tentukan sendiri nak rm100, rm1000, rm10000 hanya menggunakan fan pages dan wa broadcast list sahaja Permintaan tinggi dari pengemar kopi yang pentingkan kesihatan. Sesuai untuk mereka yang ada masalah: 1) Migrain 2) Asma 3) Buasir 4) Kanser 5) Karies Gigi 6) Berat Badan 7) Selsema 8) Kaki berbau 9) Luka terbakar 10) Low blood pressure 11) Diet 12) Kencing manis 13) Memberi kecergasan 14) Meneutralkan asid dalam badan 15) Melawaskan



via Health & Beauty Secrets http://ift.tt/1iCuWiF

Ingin mencari duit raya yg bakal menjelma x lama lagi...lg2 zaman yg serba mahal ni klu hny mkn gaji mmg x akn cukup...aisyah akn share mcm ne duduk umah boleh menjana income...kita yg tentukan sendiri nak rm100, rm1000, rm10000 hanya menggunakan fan pages dan wa broadcast list sahaja..



via Facebook http://ift.tt/1dtMaQk

Aktiviti Hujung Minggu Bersama TOP LEADER CIRCLE




Alhamdulillah, syukur...
Rasa bersyukur sangat sebab dipertemukan dengan Top Leaders Circle and business bermentor nie. Selalu my clients akan pop the same question, "Aisyah, susah tak nak buat business nie?"
For me yang tak ada background and knowledge about business, I akan cakap susah nak mampus.
And that's why perancangan Allah itu sangat cantik.
Tak tahu buat business, Allah temukan dengan business yang ada mentor. And mentor nie tak perlu bayar sesen pun. Just perlu lapangkan dada untuk berguru.
Kalau kat luar sana nak belajar ilmu Facebook Marketing, ilmu online kena bayar ratus-ratus, ribu-ribu pun ada. And in Top Leaders Circle we all provide all the necessary knowledge for FREE...
Fuhhhh, tak sabar nak tuntut ilmu lagi...


Selamat pagi khamis semua..Jangan rasa sedih dan kecewa apabila Allah menguji kita tetapi anggaplah Allah tu sayang pada kita.. #motivasi #khamis #happy



via Facebook http://ift.tt/1g2fMyZ

Premium Beautiful : Pilihan Wanita No 1

Inilah rahsia kami maintan awet muda, slim and shape .. hak mampu milik setiap wanita. Nak sihat dan cantik kenalah ada effort untuk merubah ..

Usia hanyalah angka. Penampilan luaran dan dalaman sangat penting untuk setiap wanita. Jika kita pandai menjaga kecantikan dan kesihatan diri, bererti kita pandai menjaga suami .

Siapa nak sihat dan cantik???

Jom kita cuba Premium Beautiful . Confirm En Suami kenyit-kenyit mata selalu .. (^.^)

Gadis Melayu PREMIUM BEAUTIFUL ... Top Leaders Circle ...

Aisyah nak share sedikit kelebihan Premium Beautiful yang kebanyakkan wanita mahu belum tahu fungsinya kepada kesihatan kita..Premium Beautiful ini mempunyai 3 bahagian iaitu "Long Bra", "Waist Nipper", dan "Long Girdle".

Long Bra
Kelebihan Long Bra
1) Mengelakkan bengkak susu
2) Mengelakkan payudara berdarah
3) Menyokong payudara besar
4) Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
5) Merangsangkan pengeluaran susu ibu
6) Mengelakkan gastrik

Waist Nipper
Kelebihan Waist Nipper
1) Menyokong tulang belakang
2) Memecahkan batu karang kecil
3) Mengempiskan perut 
4) Menghilangkan 'stretch mark'
5) Membentuk pinggang
6) Bagus bagi mencegah sakit kuning
7) Mengubat lenguh kaki

Long Girdle


Kelebihan Long Girdle
1) Menyokong rahim selepas peranakkan
2) Menstabilkan hormon
3) Mengurangkan senggugut
4) Membantu perlekatan janin
5) Mencantikkan punggung
6) Mengurangkan keputihan

Pada sesiapa yg ingin th lebih lanjut tentang Premium Beautiful ni boleh call / sms / whatsapp Aisyah 014-3389190 dan kalau nak buat group demo pun boleh.

Jumaat, 21 Mac 2014

Sakit kaki hilang, Berat badan turun selepas guna Bio Velocity Sleep Mate

Testimoni dari ibu biz partner aisyah ni...berat badan dari 66kg kpd 59.6kg...bila dh berusia dan mempunyai berat bdn x seimbang dgn ketinggian sudah tentu akn kerap sakit tumit kaki dan lenguh2 apabila kerap berjalan kerana kaki kecil nk menambung berat badan yg terlebih dr yg sepatutnye. Tiada seorang ank pun ingin melihat ibu sendiri yg kerap sakit kaki..duit leh dicari tp kesihatan sukar dicari ganti..



via Facebook http://ift.tt/1h4O8SO

Motivasi : Lupakan TAPI Teruskan BUAT

Saya nak jadi usahawan yang berjaya, TAPI...
Saya nak ubah hidup saya, TAPI...
Saya nak bina pendapatan yang selesa, TAPI..
Saya nak bina simpanan untuk keluarga, TAPI...
Saya nak masa lebih masa dengan anak-anak, TAPI..
Saya nak melancong keliling dunia, TAPI..
Saya nak bawa kereta idaman saya, TAPI..
Saya nak bantu ibu bapa saya, TAPI...

Semua yang anda MAHU capai semuanya di halang oleh satu perkataan saja..
TAPI!! TAPI!! TAPI!!

Hanya dengan perkataan ini membuatkan anda tidak berganjak dari situasi anda sekarang dan berada pada tahap yang sama sampai bila-bila dan akhirnya anda berkata, ini bukan rezeki saya!! Lupakan saje impian saya!!

Sedangkan jika anda buang perkataan TAPI dalam kamus hidup anda, anda boleh capai SEMUA yang anda impikan!!!

Bencikan TAPI!!
Buangkan TAPI!!
Say no to TAPI!!!

#topleaderscircle #tlc #tlcc #usahawan #islamic

Khamis, 20 Mac 2014

Premium Beautiful : Bengkung Berpantang No 1, Jimat Masa, Jimat Tenaga

Para ibu di luar sana antara bengkung 44 hari dengan bengkung 365 hari yang mana anda akan pilih? Macam aisyah dah tentu aisyah akan pilih bengkung 365 hari sebab aisyah boleh gunakannya setiap hari.


Banyak kelebihan yang boleh aisyah dapat dari bengkung Premium Beautiful nie dalam berpantang, ia membantu mengempiskan perut dan menghilangkan stretchmark pada perut. Ketika menyusukan baby pun, badan tidak akan rasa sakit-sakit atau lesu malah memberi tenaga yang berganda dan membantu memperbanyakkan proses susu mengalir.


Di samping itu, Premium Beautiful membantu mendapatkan posture badan yang baik dan mendapat bentuk badan yang ramping ideal dengan ketinggian tiada lagi masalah membongkong, tiada lagi sakit tulang belakang mahupun pinggang.


Dengan hanya memakai 1 jam Premium Beautiful 900 kalori akan dibakar di mana dengan berjongging hanya 350 kalori yang tebakar dalam masa 1/2 jam sahaja. Sesiapa yang rasa nak dapatkan bentuk badan macam anak-anak dara, boleh lar berpantang dengan Premium Beautiful, jangan sampai perut mengeleber, memboyot dan membuncit sehingga suami pun hilang selera. (^.^)
 

For free fitting and free 
 
consultation
 
 
can contact me

Aisyah Zazuri
 
014-3389190


 

Biovelocity Sleep Mate @ Tilam Kuat : Berpantang Bersama Tilam Kuat

Rasa lama betul tak update blog ini...baru hari berkesempatan nak update tentang pengalaman aisyah berpantang bersama Bioevelocity Sleep Mate @ Tilam Kuat ini..

Semasa tengah pregnant just dengar pengalaman mereka-mereka yang dah rasai bagaimana berpantang bersama Bioevelocity Sleep Mate @ Tilam Kuat ini...tapi bila aisyah dah rasai sendiri memang badan aisyah rasa cergas dan bertenaga..Lagi-lagi semasa dalam pantang ini memang kita sebagai ibu tak akan dapat tidur lena sangat-sangat pada tengah malam, dengan nak menjaga baby yang kerap bangun.

So apabila malam tu aisyah baring berlapikkan Biovelocity Sleep Mate @ Tilam Kuat ini, esok pagi2nya aisyah bangun badan memang segar...sampaikan ibu aisyah tengok pelik sebab aisyah badan x lesu macam orang lain..

Alhamdulillah ini Bioevelocity Sleep Mate @ Tilam Kuat ini banyak membantu aisyah mengatasi masalah sakit pinggang, sakit tulang belakang, sakit sendi, melancarkan pengeluaran darah kotor, mengurangkan masalah kebas kaki dan mengeluarkan angin dalam badan semasa dalam pantang.

Nak rasa kan tenaga dari BVSM ni???

Boleh contact aisyah untuk FREE DEMO and FREE CONSULTATION ;)


Aisyah Zazuri
014-3389190
012-6529206