multilevel menu

Jumaat, 21 Februari 2014

CDM Celebration Nur Fazliah

Tahniah kak Nur Fadzliah!!!aisyah mmg cukup kagum dengan semangat yg ada pada diri kak nur...muka nmpk garang dan tegas pada luaran tapi apabila aisyah sdri dh mengenali kak nur dr dekat mmg seorg yg peramah dan kelakar orgnye...Kak Nur pernah mengalami slip disc akibat kemalangan suatu ketika dahulu tp itu tidak menjadi halangan yg besar utk dia terus success dlm bisness ni...Kerjaya dari seorg pensyarah leh menjadi full time businesswomen yg berjaya...semangat yg ada pada diri kak nur memberi sumber inspirasi pd kami di TLC utk ikut jejak langkahnya..Tiada kejayaan tanpa halangan...tapi satu kata2 yg kak nur selalu pesan dgn kami...FOKUS PADA KEJAYAAN & MATLAMAT APA YG KITA INGINKAN...InsyaAllah akan tercapai..
 
  Beliau ni muda lagi, baru 3 tahun dalam bisness & now dah pegang income bulanan 5 angka dan dah ada kereta mercedes c-class hasil titik peluh biz. Best kan!!!
 
Sebak sebenarnye nak update banyak-banyak tentang CDM Nur ni sebab bagi aisyah bukan mudah untuk kita berada di puncak teratas ni...banyak suka duka yang perlu ditempuhi dengan tenang, kuat dan sabar...semangat juang kak Nur memang sangat luar biasa dan aisyah dapat rasakan betapa bersyukurnya beliau bila puncak kejayaan berjaya di tawan...!!!! Kak Nurrrrrrrr i will follow u dear!!!
 
 If u all teringin nak cari side income, atau teringin nak serious buat bisness sampai dapat income 5-6 angka sebulan, dapat capai apa je impian yg u all nak selama ni tapi tak tau cara, haaa meh sini coffee-coffee dgn aisyah @ Whatsaapp 014-3389190. In shaa Allah aisyah kongsi kan apa yang aisyah tahu...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan