multilevel menu

Khamis, 13 Februari 2014

Bersalin Secara "Ceaseran" Berpantang Bersama Premium Beautiful.

          Masih ramai yang tertanya-tanya, boleh ke ibu-ibu yang bersalin secara "ceaseran" menggunakan korset Premium Beautiful?

           Kalau ibu-ibu nak tau, set berpantang yang paling bagus digunakan untuk mereka yang "ceaseran" adalah Premium Beautiful sebab apa?
           Jgn ambil mudah jika bersalin secara ceaseran. Ia tdk sama seperti bersalin secara normal harus dijaga seelok-eloknya.           Ibu-ibu yang bersalin secara caeseran amatlah disarankan dan digalakkan untuk menggunakan Premium Beautiful Corset dan Maharani kerana untuk memastikan mommies kembali sihat dari segi luaran mahu pun dalaman. Apabila anda bersalin secara caeseran sudah tentulah mengurut, bertungku tak dapat dilakukan. Kalau anda takut nak pakai lagi sebab takut ngilu atau jahitan itu merekah tunggu la selepas 2 minggu ke atas. Ada pengguna yang pakai selepas 2 minggu dan mereka kata selesa sangat, luka cepat sembuh dan kering, perut rasa selesa dan ngilu2 dalam rahim hilang selepas memakai dalam masa beberapa hari je.            Dengan menggunakan Waist Nipper Premium Beautiful dapat membantu anda menyembuhkan luka dengan dalaman, membuang angin dalam perut dan badan kerana Waist Nipper Premium Beautiful disulami dengan FIR          Long Girdle Premium Beautiful dapat mengecutkan rahim, melancarkan darah nifas dan mengangkat rahim ke tempat asal.

           PREMIUM BEAUTIFUL adalah sangat sesuai untuk mommies yg bersalin secara caeseran kerana mempunyai ciri-ciri tertentu seperti sistem cangkuk yang kemas yang memang sesuai dipakai selepas pembedahan. Sebelum anda pakai try test dulu di atas perut anda dan kancingkan satu persatu untuk menentukan keselesaan perut anda. Jika anda jenis yang tahan sakit teruskan pakai tapi jika anda jenis tak tahan sakit segera anda tanggalkan dan apabila dah hilang sakit pakai la semula.

Jika ada sebarang pertanyaan, boleh hubungi aisyah.


014-3389190
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan