multilevel menu

Ahad, 23 Februari 2014

Testimoni Mineral Coffee.

Wahhhh hilang 4kg minum coffee mineral ni!!!Ini yg dikatakan diet yg tanpa mengawal hawa nafsu makan...Badan rasa segar xde letih serta period pun teratur...Alhamdulillah sis..Apabila customer beri feedback yg positif...kita lagi happy..dpt membantu menyelesaikan masalah kesihatan org lain dgn berkongsi kebaikan produk ini.. #coffeemineral 
#coffeekurus 
#sihat 
#diet 
#sayajual



via Facebook http://ift.tt/1k2r3TZ

Tq my hubby sediakan dinner yg simple utk mlm ni...sedap sgt2...dh sarat2 ni nk masak xde lah mcm dulu...jemput mkn semua..



via Facebook http://ift.tt/1gtBUnw

Jumaat, 21 Februari 2014

Jauhi aura yg negatif sebelum ianye menjadi satu virus yg bahaya pada kita..Selamat pagi sabtu semua..\u003C3



via Facebook http://ift.tt/1gp9Dyz

Full house di TLCC meraikan CDM Nur Fadzliah..bestnye bisness ni satu kejayaan dikongsi bersama2..sentiasa terapkan kasih syg sesama sdri walaupun berbeza group..#tlc #topleaderscircle #themillionairesproject #celebration #newcdm #tlcc



via Facebook http://ift.tt/1gRpx7f

Our vvip tgh sampaikan amanat Aura multimillionaire yg sgt humble ni mmg buat semua yg ada dlm ni tebakauuu Ilmu je yg memisahkan pangkat kita ;) Abg lan cakap kita semua x de beza nye... Semua ada kehebatan masing2... Yg buatkan kita berbeza hanya la ILMU..tq abg lan atas amant yg cukup berguna pd kami di TLC mlm ni..#topleaderscircle #tlc #millionaire #azlanderaman #humble #themillionairesproject #businessonline #business #online #aisyah 0143389190



via Facebook http://ift.tt/OiHLob

CDM Celebration Nur Fazliah

Tahniah kak Nur Fadzliah!!!aisyah mmg cukup kagum dengan semangat yg ada pada diri kak nur...muka nmpk garang dan tegas pada luaran tapi apabila aisyah sdri dh mengenali kak nur dr dekat mmg seorg yg peramah dan kelakar orgnye...Kak Nur pernah mengalami slip disc akibat kemalangan suatu ketika dahulu tp itu tidak menjadi halangan yg besar utk dia terus success dlm bisness ni...Kerjaya dari seorg pensyarah leh menjadi full time businesswomen yg berjaya...semangat yg ada pada diri kak nur memberi sumber inspirasi pd kami di TLC utk ikut jejak langkahnya..Tiada kejayaan tanpa halangan...tapi satu kata2 yg kak nur selalu pesan dgn kami...FOKUS PADA KEJAYAAN & MATLAMAT APA YG KITA INGINKAN...InsyaAllah akan tercapai..
 
  Beliau ni muda lagi, baru 3 tahun dalam bisness & now dah pegang income bulanan 5 angka dan dah ada kereta mercedes c-class hasil titik peluh biz. Best kan!!!
 
Sebak sebenarnye nak update banyak-banyak tentang CDM Nur ni sebab bagi aisyah bukan mudah untuk kita berada di puncak teratas ni...banyak suka duka yang perlu ditempuhi dengan tenang, kuat dan sabar...semangat juang kak Nur memang sangat luar biasa dan aisyah dapat rasakan betapa bersyukurnya beliau bila puncak kejayaan berjaya di tawan...!!!! Kak Nurrrrrrrr i will follow u dear!!!
 
 If u all teringin nak cari side income, atau teringin nak serious buat bisness sampai dapat income 5-6 angka sebulan, dapat capai apa je impian yg u all nak selama ni tapi tak tau cara, haaa meh sini coffee-coffee dgn aisyah @ Whatsaapp 014-3389190. In shaa Allah aisyah kongsi kan apa yang aisyah tahu...

Rabu, 19 Februari 2014

Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak : Testimoni Jerawat Belakang Badan

Salam semua..

Pagi-pagi dah tersenyum sorang baca PM dari customer #sabunketiak

"Tiba-tiba hari ini hubby saya cakap, bau badan awak dah tak ada tau sekarang...awak pakai apa? Deodoran baru ke?"

Rupa-rupanya selama ni customer ni ada body odour tapi husband tak bagitahu sebab takut dia terasa
Pakai sabun marine essence 3 hari terus hilang bau badan!
Sambil gosok sabun hijau utk hilangkan celah2 gelap and jerawat badan , bau badan pon hilang

Ambil iktibar, kadang suami tak tegur, tapi kita kena amik berat sampai benda2 kecik tentang badan kita !


JANGAN RISAU !! SABUN MARINE ESSENCE BOLEH MEMBANTU SELESAIKAN MASALAH ANDA…
Baunya yang amat wangi ni juga membantu jika anda ada masalah bau badan..selain wangi, banyak lagi kelebihan sabun ni..antara kelebihan sabun ni:-


# cerahkan ketiak dan celah-celah badan kita yang gelap.
# hilangkan daki dan kesan gelap kat leher, siku, lutut dan buku lali.
# kurangkan dan membantu untuk hilangkan gatak-gatal badan
# antara ubat terbaik untuk kurangkan kesan radang, eczema
# kurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
# membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan
# melembutkan, melembabkan dan mencerahkan kulit
# sabun yang beraura...rasa fresh and energetic setiap
kali lepas mandi dengan sabun ni.

Isnin, 17 Februari 2014

Khamis, 13 Februari 2014

InsyaAllah setiap yg terjadi ada hikmah disebaliknya...Setiap ujian yg Allah berikan kepada kita menandakan Allah sayang pada hambanya...Semoga kesabaran ni mengatasi segalanya..Salam Jumaat semua..



via Health & Beauty Secrets http://ift.tt/1nxrRAr

Bersalin Secara "Ceaseran" Berpantang Bersama Premium Beautiful.

          Masih ramai yang tertanya-tanya, boleh ke ibu-ibu yang bersalin secara "ceaseran" menggunakan korset Premium Beautiful?

           Kalau ibu-ibu nak tau, set berpantang yang paling bagus digunakan untuk mereka yang "ceaseran" adalah Premium Beautiful sebab apa?




           Jgn ambil mudah jika bersalin secara ceaseran. Ia tdk sama seperti bersalin secara normal harus dijaga seelok-eloknya.



           Ibu-ibu yang bersalin secara caeseran amatlah disarankan dan digalakkan untuk menggunakan Premium Beautiful Corset dan Maharani kerana untuk memastikan mommies kembali sihat dari segi luaran mahu pun dalaman. Apabila anda bersalin secara caeseran sudah tentulah mengurut, bertungku tak dapat dilakukan. Kalau anda takut nak pakai lagi sebab takut ngilu atau jahitan itu merekah tunggu la selepas 2 minggu ke atas. Ada pengguna yang pakai selepas 2 minggu dan mereka kata selesa sangat, luka cepat sembuh dan kering, perut rasa selesa dan ngilu2 dalam rahim hilang selepas memakai dalam masa beberapa hari je.



            Dengan menggunakan Waist Nipper Premium Beautiful dapat membantu anda menyembuhkan luka dengan dalaman, membuang angin dalam perut dan badan kerana Waist Nipper Premium Beautiful disulami dengan FIR



          Long Girdle Premium Beautiful dapat mengecutkan rahim, melancarkan darah nifas dan mengangkat rahim ke tempat asal.

           PREMIUM BEAUTIFUL adalah sangat sesuai untuk mommies yg bersalin secara caeseran kerana mempunyai ciri-ciri tertentu seperti sistem cangkuk yang kemas yang memang sesuai dipakai selepas pembedahan. Sebelum anda pakai try test dulu di atas perut anda dan kancingkan satu persatu untuk menentukan keselesaan perut anda. Jika anda jenis yang tahan sakit teruskan pakai tapi jika anda jenis tak tahan sakit segera anda tanggalkan dan apabila dah hilang sakit pakai la semula.

Jika ada sebarang pertanyaan, boleh hubungi aisyah.


014-3389190
 

Isnin, 10 Februari 2014

Motivasi



 Selamat pagi selasa semua. 

Ingin jadi seorg pemenang tidak cepat mengaku kalah!!!

Apa jua dugaan yang datang tempuh dengan sabar...Jangan biarkan emosi menghalang kita mencapai impian kita..

Orang yang ingin jadi pemenang akan fokus dengan satu matlamat yang dia mahukan dan tidak akan toleh ke belakang.

Herba Maharani : Herba Ketat, Herba Kembali Perawan



< Rapat <Tidak berbau <Ketat <Intim <

Woowwww KETAT MACAM MALAM PERTAMA!!!!!

NO MORE KEPADA KEPUTIHAN DAN BAU KURANG ENAK !!!!

NAK RASAI KEMBALI NIKMAT MALAM PERTAMA WALAUPUN TELAH MELAHIRKAN ANAK??

KEMBALI KETAT DAN PERAWAN DALAM MASA 3 HARI!!

Isteri mantap dan sihat suami tersenyum lebar!!

Mahu ketat, melekat, nikmat ibarat malam pertama?

Mahu harum mewangi sepanjang masa?
 
Mahu jadi permaisuri di hati suami sampai bila-bila?

Mahu kembalikan kebahagiaan rumahtangga?

HERBA MAHARANI.. RAHSIA NYA..

----------------------------------------------------------------------
HERBA MAHARANI - Pengikat kasih si SUAMI TERCINTA
----------------------------------------------------------------------

Apa yg best sangaattttt  <3 HERBA KETAT <3 HERBA KEMBALI PERAWAN NIE??..jom tengok

=Menyembuhkan penyakit keputihan teruk.
= Menghilangkan bau busuk faraj.
=Melenyapkan rasa gatal difaraj.
=Anak dara juga boleh menggunakannya
=Memberi kemesraan yang luar biasa hubungan seks suami isteri.
=Mengeringkan faraj dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam perhubungan seks dengan suami.
= Boleh menyelesaikan masalah haid yang tidak teratur.
= Ketidakselesaan akibat sengugut.
= Penurunan keinginan untuk bersama.
= Untuk awet muda..
= Untuk kecergasan dan stamina.
= Untuk tenaga selepas bersalin / keguguran.

INI SEJARAH NYA!!!

Seorang ISTERI yang tidak mengambil Herba Maharani adalah ISTERI yang paling RUGI di Dunia dan SUAMI yang isterinya tak mengambil Herba Maharani memang rugi sangatttttt..... kerana Herba Maharani adalah AMALAN seorang gundik yang PALING DISAYANGI Maharaja Dinasti Ming (Maharaja dikatakan mempunyai lebih dpd 3000 orang gundik dalam satu2 masa). Jika gundik lain bertemu Maharaja setiap 5-10thn sekali, gundik bernama Te Zie berulang2 kali sebulan di lawati oleh Maharaja. Akhirnya gundik ini mengandung dan melahirkan anak lelaki. Setelah Maharaja mangkat, anaknya diangkat sebagai Maharaja dan oleh kerana umurnya baru 8thn, maka ibunya di lantik sebagai Maharani... kan untung!!!

TAKMO KE DISAYANGI LEBIH OLEH SUAMI WAHAI PUAN ISTERI???TANG TU KENA JAGA JUGA..JGN AMBIK MUDAH SELERA LELAKI NIE YA....SUAMI YG BACANI BELILAH UTK ISTERI KASIHAN ISTERI KITA..TAKMO KER NIKMAT MLM PERTAMA DULU DIULANG BALIK TIAP-TIAP MALAM...



Aisyah Zazuri
014-3389190




Khamis, 6 Februari 2014

Salam Jumaat semua.



via Health & Beauty Secrets http://ift.tt/1d1oPTT

\u003C3 Salam Jumaat semua. \u003C3



via Facebook http://ift.tt/1izPVlq



via Facebook http://ift.tt/1cY94x5



via Facebook http://ift.tt/1cY94gx

Premium Beautiful..Memang Produk Abg Sayang!!!

Ini penangan org utara bila dh jatuh cinta dgn premium beautiful boleh jadi angau dibuatnye…mcam org mabuk cinta…hihihi Real testimoni dr customer rakan kongsi Nadh. Betapa epy nya bila seluar jeans lama dh blh pakai blk, baru habis berpantang anak pertama .. Btl2 puas hati bila dia bg feedback yg baik . Dapat pakai seluar jeans yg lama then bahagian nipple jadi pink apabila pakai long bra PB .. Ini yg cik abg jadi bertambah syg ni… hahaaha Terus jadi macam anak dara balik…mana x nya Premium Beautiful ni mampu membuat wajah dan body kembali remaja…so x perlu lah risau kalau ank 3@4 org…sarung je Pb ni masa pantang dan selepas pantang.. 
Premium Beautiful mmg terbaik!!! 
Premium Beautiful leh merawat :- 
~masalah period xteratur 
~masalah utk hamil 
~masalah rahim..cyst or fybroid 
~utk berpantang 
~kanser early stage 
~masalah tulang belakang..slipdisc 
~period pain 
~asthma 
~sakit kepala or migrain 
~ melancarkan blood circle 
~ angin dlm badan 
~ obesiti..utk kurus 
~ pembentukan tubuh badan 
~ pengalihan lemak 
~ penjagaan rahim dan mengetatkan kewanitaan 
~ lenguh2 badan dan mcm2 lagi



via Health & Beauty Secrets http://ift.tt/1awRgtI

Rabu, 5 Februari 2014

Ini penangan org utara bila dh jatuh cinta dgn premium beautiful boleh jadi angau dibuatnye…mcam org mabuk cinta…hihihi Real testimoni dr customer rakan kongsi aisyah, (Nadh). Betapa epy nya bila seluar jeans lama dh leh pakai blk, baru habis berpantang anak pertama .. Btl2 puas hati bila dia bg feedback yg baik . Dapat pakai seluar jeans yg lama then bahagian nipple jadi pink apabila pakai long bra PB .. Ini yg cik abg jadi bertambah syg ni… hahaaha Terus jadi macam anak dara balik…mana x nya Premium Beautiful ni mampu membuat wajah dan body kembali remaja…so x perlu lah risau kalau ank 3@4 org…sarung je Pb ni masa pantang dan selepas pantang.. Premium Beautiful mmg terbaik!!!



via Facebook http://ift.tt/1iuuWjL

Pujaan & Penawar Ku


Apa yg ibu suka itu lah yang dia suka sama separuh kek coklat dia makan sorang...lagi separuh untuk ibu pula...dah kenyang ke main senyum sambil tidur lah konon tu..

Kadang-kadang merajuk dengan ibu...kadang-kadang rapat dengan ibu...macam tahu-tahu je imie nak dapat adik x lama lagi..apapun kasih sayang ibu pada anak ibu ni tetap sama dan tidak akan berubah pun sampai bila-bila...Sayang anak ibu sesangat!!!muahhhh!!!

via Facebook http://ift.tt/1bqtcDP