multilevel menu

Ahad, 5 Januari 2014

Testimoni Premium Beautiful : 3 Bulan Turun 15kg

Wahhh sungguh tidak percaya kan melihat testimonial Premium Beautiful ini!!!

Kalau tengok gambar yangg pertama itu, rasa geram sangat kan, tembam dan cuby betul cik adik kita ini ... nampak kecomelannya di situ.

Itu baru pakai korset Premium Beautiful tiga hari, berat dah turun 1 kg katanya. Kemudian dia cuba teruskan sehingga bulan ketiga. Orang kalau nak kurus mesti akan berusaha hingga tercapai apa yang mereka inginkan, begitu juga dengan cik adik comel kita ini.

Wahhh!!! Ambil timbang berat, macam tak percaya turun berat badan sebanyak 15 kg dan berat menjadi 89 kg dari berat asal 105 kg. Berbelanja untuk kesihatan diri sendiri sekali ini dalam seumur hidup...Tak sampai pun 3k.

Serius nampak lagi comel sebenarnya apabila dah ada shape pada badan dan semakin hari, semakin boleh menggayakan semua jenis baju tak perlu risau-risau dah nak cari saiz XXXXL di kedai-kedai tertentu. Sekarang dah boleh masuk kedai mana-mana sahaja.

Bestnya lah kan perkara yang dah lama diidam-idamkan tercapai berat badan dah turun, dapat pula shape yang menarik bonus pada diri sendiri pula kesihatan dalaman terjamin dgn sistem 

Far InfraRed Rays (FIR) yang ada pada Premium Beautiful ini.


Rugi sesangat pada yang tidak memakai Premium Beautiful ini lagi. Sememangnya Premium Beautiful ini akan bertahan selama-lamanya, lifetime warranty. Sangat-sangat puas hati pelaburan sekali untuk seumur hidup. Kan berbaloi namanya.

Tidak perlu nak senaman, diet, operation, suntik sana sini hanya pakai, dapatlah apa yang kita nak.

Bagi sesiapa nak test fitting percuma cepat-cepat call atau sms aisyah. Dapat Premium Beautiful ini selagi rebate masih ada.

Aisyah Zazuri 
012-6529206
014-3389190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan