multilevel menu

Khamis, 16 Januari 2014

Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak : Mengatasi Masalah Kulit Kering

Kulit kering? Kulit gatal-gatal? Kulit mengelupas? Ruam-ruam dan bintikbintik merah naik? Tak perlu risau ... Sabun marine essence @ sabun ketiak kan ade produk terbukti berkesan dan memuaskan hati ramai pelanggan. Memang ramai tercari-cari. Dulu mungkin guna sabun mandian biasa, sekarang tak lagi . Dah serasi dengan Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak...jom cuba! Murah dan sangat berbaloi.

Ia diperkaya dengan garam buluh, ekstrak teh pu-er, teh hijau, liquorice, aloe vera, gliserin & vitamin E untuk melembapkan & mencerahkan kulit (info lanjut di bawah).

1) Garam Buluh - Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit. - Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

2) Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh) - Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan) - Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

3) Ekstrak
#Liquorice - Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam. - Mencerahkan pigmentasi kulit.

4) Minyak Tea Tree - Anti-bakteria, anti-kulat.

5) Vitamin E - Antioksidan, anti-penuaan. - Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan. Gliserin - Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit Merupakan pelembap kulit yang terbaik.

6) Aloe Vera - Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.


Aisyah Zazuri
012-6529206
014-3389190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan