multilevel menu

Jumaat, 13 Disember 2013

Why I Choose This Business?

Kenapa aisyah pilih bisness ni?Ramai yg bertanya dgn aisyah tentang soalan ini..X kenal maka x cinta..

Kenapa kita cuma MELIHAT?? Sebab TAKUT..Takut kena TIPU. Takut nanti GAGAL. Takut nanti orang tak nak beli. Takut DITINGGALKAN..Takut nanti HUSBAND MARAH. Takut nanti buat bisness HANGAT2 TAHI AYAM. Takut nanti FAMILY MARAH. Semuanya sebab TAKUT !! Takut ! Takut! Takutt!!

Tak salah kita BERHATI...
2, tapi jangan sehingga terlalu TAKUT untuk merubah kehidupan kita kepada yang lebih baik..Dalam bisness ni, terlalu ramai yang dah berjaya. Kita dikelilingi oleh rakan2 bisness yang positif. Sentiasa bantu membantu.

Pernah tak kawan2 terbaca ungkapan ni :

' Sesuatu perubahan bermula daripada diri kita sendiri. Mulakan perubahan tersebut dan jangan tunggu orang lain berubah atau bertindak terdahulu daripada kita.'

'Small little steps of success will lead to more bigger achievement & success! '

'Matlamat biar besar tetapi perlaksanaan biarlah step by step kecil tetapi konsisten sehingga mencapai kejayaan yang besar.'

'Success leaves track by successful people. If u follow the same track, u'll have to be successful! '

Tanggungjawab kita makin tinggi. Dari berdua, kini bertiga..berempat..mungkin akan bertambah lagi. Tapi perasan atau pura-pura tidak perasan kah you all yang tangga gaji kita macam mana? Kite kejarkan kenaikan gaji yang hanya setahun sekali di mana kenaikannya tidak la setimpal dengan keringat kita siang malam ikhlas bertungkus lumus kerja. Betul?

Yang bernasib baik beruntung lah korang..Kita sendiri sedar yang harga barang bukannya naik setahun sekali..Tapi naik berkali2 setahun. Dan bukan hanya satu barang yang naik, klu boleh semua barang pun nak naik harga. Dari sekecil2 barang (gula) sehingga lah yang besar2 gedabak (rumah). Setuju? Tapi kita macam mana??

Sampai la aisyah jumpa bisness ni. Kenapa bisness ni? 


1) PRODUK yg bagus, berkualiti, superbrand yang banyak dapat membantu masalah2 penyakit diluar sana..



2) COMPANY dah tersenarai dalam MAIN BOARD BSKL. Maksudnya, company ni sudah kukuh,stabil dan terjamin. Bukan mudah untuk berada dalam MAIN BOARD BSKL

3) MENTOR CDM Azlan Deraman & CDM Siti Rohana Yusoff dr seorang yang biasa,kini adalah Malaysian's top young millionaires/multimillionaires!!

CDM Salha Mohd Zain dari seorang suri rumah sepenuh masa,kini..A successful online business woman..

'Seseorang itu hanya akan hidup luar biasa bahagia, sihat, kaya, berjaya dan berkat jika minda dan hatinya bersungguh-sungguh menginginkannya dan bersedia untuk buat apa yang orang berjaya buat untuk berjaya.'

Tindakan kita hari ini mencorak masa hadapan kita. Ramai yang merebut peluang keemasan ini dan berjaya.

Tapi anda,bila??

Aisyah Zazuri
012-6529206

Tiada ulasan:

Catat Ulasan