multilevel menu

Isnin, 2 Disember 2013

Top Leader Circle : TLC Summit Leaders 2013


Alhamdulillah Seminar Leader Summit 2013 semalam berjalan dengan lancar. Dulu masa mula-mula join bisness memang aisyah sendri tidak percaya yang aisyah akan jadi seorang leader satu hari nanti…Memang betul, tak akan lah kita nak berbisness serang-seorang sampai bila-bila..Berkat ilmu dari mentor-mentor dan leader-leader tidak mungkin aisyah sampai tahap ini..Daripada zero sehingga ada group sdri..Kalau dahulu orang cakap, ko mmg boleh sebab pandai bercakap, pandai IT, pandai itu ini sebab itu ko boleh berjaya…U all kita dilahirkan dalam hidup ni bukan terus berlari, mesti merangkak dulu dan ditatik dgn mak kita masa kita baru nak belajar berjalan…Macam itu juga bisness ni..diguide oleh mentor dan leader sehingga kita pandai berdikari..dah pandai berdikari pun mentor sentiasa bagi idea-idea bernas dan ilmu untuk kembangkan bisness ni…Teringat-ingat kata-kata mentor yang aisyah cukup kagum iaitu CDM Azlan Deraman semalam. Dalam bisnes ini, nak berjaya KENA MENIRU. Dan meniru adalah sangat senang, tapi syaratnya ialah HATI. Bila kita bulat hati dan percaya dengan pemimpin, maka mudahlah kita nak meniru dan tiru bulat-bulat apa yang pemimpin kita buat. Mudah-mudahan kita pun akan dapat capai apa yang pemimpin kita dapat, malah lebih lagi dari itu....itu yg hanya ada pada TLC! Aisyah bangga menjadi sebahagian ahli keluarga TLC!!!

Let's come and join us
Aisyah Zazuri
012-6529206



Tiada ulasan:

Catat Ulasan