multilevel menu

Khamis, 19 Disember 2013

Sambutan Hari Lahir Syahimie.

Hari ini genap 3 tahun kelahiran anak bujang ku...Rasa begitu pantas masa berlalu sehingga tidak sedar usianya sudah 3 tahun...Alhamdulillah dia lah penyeri dalam rumahtangga yang kami bina selama 4 tahun ini...Sempena hari lahir dia, aisyah dan suami meluangkan
 masa malam ini untuk membawanya pergi keluar makan...


Ini lah reaksi wajah dan aksinya semasa memilih menu yang dia suka...Sekarang dah besar dah pandai nak pilih menu yang dia..kalau dulu semua ikut je pilihan ibu tapi sekarang ibu kena ikut pilihan dia...tak ape lah bukan selalu dapat luahkan masa macam ni..


Kasih abah pada seorang anak...Nampak pada wajah seorang abah yang tegas tapi dalam ketegasan ada taman yang penuh kasih sayang...Sabar melayan kerenah si anak yang semakin membesar...Alhamdulillah ditemukan jodoh dengan insan yang penyayang dan bertanggungjawab...Muahhh!!!!


Yehhh!!!minuman saya dh sampai!Sedapnya dapat minum minuman yang saya order sendiri...yummy!!!

Menu dinner kami malam ni Pizza Hut Tempura King Prawn.

Cheese Baked Rice


Sedapnye Pizza Hut Tempura King Prawn ni...Sekali makan asyik nak je..Wajah-wajah sedang menikmati makanan yang telah sampai..Yummmy!!!

 Akhir sekali masa untuk dessert...pertandingan makan dessert yang paling cepat...Bab ini confirm lah anak ibu  yang akan menang sebab ini salah satu kegemaran anak ibu...ibu pula yang terkial-kial nak habiskan dessert ini..Suka ye anak ibu dapat kalah ibu kali ni...

Terima kasih ibu dan abah sebab bagi saya makan kenyang-kenyang malam ini...Perut dah kenyang saya dah tak boleh senyum sangat sebab mata dah mengantuk banyak sangat makan hari ni....






Tiada ulasan:

Catat Ulasan