multilevel menu

Isnin, 2 Disember 2013

Sabun Marine Essence : Menghilangkan Parut-Parut Lama

Aisyah nak kongsi dengan anda semua tentang masalah untuk mengatasi parut-parut lama. Memang tidak dinafikan jika kita ada parut-parut lama pada badan kita pasti kita rasa tak suka, runsing memikirkan bagaimana nak hilangkan parut-parut lama yang ada pada badan supaya hilang. Macam-macam produk dah cuba tapi masih belum dapat juga menyelesainya. 

So sekarang anda tidak perlu risau tentang masalah yang anda hadapi..Atasi masalah parut-parut lama dengan menggunakan Sabun Marine Essence ini, aisyah telah mencubanya pada anak aisyah juga..memang cukup-cukup berkesan dan pasti anda akan berpuas hati.

Kelebihan Sabun Marine Essence :

Gliserin - berfungsi tidak mengeringkan kulit, menarik kelembapan dari udara ke dalam kulit dan pelembab kulit yang terbaik.
 
Garam Buluh - berfungsi menjadi anti bakteria, anti alergi, anti keradangan dan kaya dengan antioksidan.
 
Ekstrak Liquorice - berfungsi mengurangkan perubahan warna kulit, warna bintik-bintik hitam dan mencerahkan pgmentasi kulit.
 
Vitamin E - berfungsi mengantioksidan, anti penuaan, menyembuhkan kulit yang bermasalah dan sangat berkesan untuk kulit yang rosak.
 
Minyak Tea Tree - berfungsi anti bakteria dan anti kulat.
 
Pheno-Sfe - berfungsi sebagai anti penuaan, terkenal dengan anti oksidan, terkenal dengan sifat pemulihan bagi menghapuskan radikal bebas yang berbahaya dari merosakkan sel-sel kulit dan membaiki serta memperbaharui sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda pada masa yang lama.
 
Aloe Vera - berfungsi memberi penyembuhan dan merangsang pembaharuan sel-sel pada kulit yang bermasalah.

Testimoni Customer Mengenai Keberkesanan Sabun Marine Essence
Aisyah Zazuri
012-6529206
014-3389190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan