multilevel menu

Selasa, 17 Disember 2013

Premium Beautiful : Perbezaan Cup Bra Biasa VS Cup Bra Premium Beautiful

Salam semua...

Hari ini aisyah nak cerita pasal perbezaan cup bra biasa dengan cup bra Premium Beautiful..Bagi sesetengah orang hal ini menjadi perkara biasa...tapi apabila anak semakin lama semakin ramai dah tentu-tentulah breast anda akan menjadi menggeleber je..Suami pandang pun dah tak selera...dah aisyah ini membebel-bebel pula...perbezaannya..



Bra biasa sudah tentu tiada suntikan teknologi Far-Infrared Rays (F.I.R.) dan design pun amat berbeza sekali...Ada sesetengah orang yang breast dia besar apabila menggunakan bra biasa sudah tentu breast nya tidak terletak dlm cup dengan betul dan melimpah ke tepi..

Cuba tengok cup Premium Beautiful.... Ia dalam bentuk 3 segi (pyramid)... bra biasa pula dalam bentuk bulat membujur ... secara logiknya kalau kita tengok nipple akan tenggelam ke dalam sebab tertekan dengan cup bra biasa..

Apabila nipple kita tidak tertekan, secara tidak langsung membenarkan peredaran darah yang lebih sempurna. Jadi masalah ini salah satu cara yang boleh mencegah 'breast cancer' atau kanser payudara. Insya Allah,mencegah, lebih baik daripada mengubati..Betul tak?

Jika nipple kita tidak dapat bernafas dengan baik dan sempurna .. ia akan memberi kesan yang buruk apabila ibu-ibu mengandung menyusukan bayi mereka ..bayi tidak puas menyusu dan akan mengganggu penyusuannya. 

Dan klu kita perasan, pada nipple kita akan ade keping-keping hitam, keras dimana ia sebenarnya adalah peluh-peluh yg mengalir pada badan dan melekat pada bahagian nipple membuatkan nipple jadi tersumbat. Itulah yg dikatakan nipple tidak mendapat pengudaraan yang baik.

Dgn penggunaaan Long Bra Premium Beautiful, nipple kita akan selamat dan mendapat udara yang cukup untuk bernafas malah ia akan menjadi seperti nipple anak dara dimana ia akan bertukar menjadi warna pink-pink merah dan akan tersembul keluar seperti orang yang sihat dan sempurna.

Part situ yg membuatkan suami terbeliak biji mata tengok! Hihihihii
Sedap juga mata dia memandang ....kikikiki

Dan bahayanya jika kita menggunakan bra biasa kerana besi rawan yang mereka gunakan adalah besi mudah berkarat yang boleh mengakibatkan terkena jangkitan kanser payudara.... takut kan??

Belum cuba belum tahu..dah cuba pasti anda akan terus jatuh cinta.

Aisyah Zazuri
012-6529206
014-3389190

Tiada ulasan:

Catat Ulasan